کد خبر: ۱۳۱۳۷
تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۴۰۱ - ۲۰:۲۳

کاروان خانواده بزرگ ذوب آهن اصفهان در مسیر سرزمین نور

کاروان راهیان نور متشکل از ۲۵۰ نفر از همکاران ذوب آهنی و خانواده هایشان به همراه مسئولین و فرماندهان حوزه مقاومت بسیج شهید تندگویان، دوشنبه ۱۵ اسفند ماه با بدرقه جمعی از مسئولین شرکت، عازم مناطق عملیاتی جنوب کشور شد.
کاروان خانواده بزرگ ذوب آهن اصفهان در مسیر سرزمین نور

کاروان خانواده بزرگ ذوب آهن اصفهان در مسیر سرزمین نور

به گزارش مخاطب24به نقل از شرکت ذوب آهن اصفهان:این برنامه که به همت بسیج شرکت و با همکاری مدیریت‌های روابط عمومی و خدمات و امور رفاهی برگزار می‌شود، همکاران ذوب آهنی پس از زیارت مزار شهدای گمنام شرکت در قالب پنج اتوبوس برای بازدید از آبادان، خرمشهر، هویزه، دهلاویه، مناطق عملیاتی کربلای ۴و۵ در منطقه خرمشهر و شلمچه، عملیات والفجر ۸ و آزاد سازی فاو، راهی این مناطق شدند.
سرهنگ علیرضا فرهمند فرمانده حوزه مقاومت بسیج شهید تندگویان ذوب آهن در آیین بدرقه این کاروان گفت: در طول این مسافرت معنوی، راویان به خاطره گویی از دوران دفاع مقدس و شهدا گرانقدر خواهند پرداخت و در شب نیمه شعبان سالروز ولادت با سعادت منجی عالم بشریت نیز جشن با شکوهی برگزار خواهد شد.
وی افزود: این برنامه همچون سال‌های گذشته به منظور تجدید بیعت همکاران ذوب آهنی وخانواده هایشان با آرمان‌های امام (ره) و شهدا، میثاق با مقام معظم رهبری و همچنین آشنایی نسل جوان با فرهنگ جبهه و شهادت صورت می‌گیرد و به مدت ۵ روز به طول خواهد انجامید.

 
برچسب ها: ذوب آهن اصفهان
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
زلنسکی و پوتین با میانجی‌گری ترامپ در استانبول! زلنسکی و پوتین با میانجی‌گری ترامپ در استانبول!
«میخائیل پودولیاک» مشاور ریاست‌جمهوری اوکراین گفت که «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور این کشور در مذاکرات صلح استانبول تنها با «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه گفت‌و‌گو خواهد کرد، چراکه فقط شخص او می‌تواند جنگ را متوقف کند و دیگر مقام‌های روس چنین اختیاراتی ندارند.
ما نیاز به تریاک داریم چرا جنس نامرغوب از افغستان وارد می‌کنیم؟ ما نیاز به تریاک داریم چرا جنس نامرغوب از افغستان وارد می‌کنیم؟
رضا سپهوند، نماینده مردم خرم آباد در مجلس با اشاره به نیاز درمانی کشور به انواع دارو‌ها از واردات تریاک از افغانستان خبر داده است، اما برخی از کارشناسان این اظهارات را رد کرده‌اند.
ترامپ چرا دست تنها زن کابینه بن سلمان را رها نمی‌کرد؟ ترامپ چرا دست تنها زن کابینه بن سلمان را رها نمی‌کرد؟
احوال پرسی ترامپ با مقامات عربستان سعودی
شفق‌های قطبی مشتری هم شکار شدند شفق‌های قطبی مشتری هم شکار شدند
تلسکوپ فضایی ناسا تصاویر زیبا و مسحورکننده‌ای از شفق‌های قطبی مشتری ثبت کرد که تاکنون در معرض دید علاقه‌مندان قرار نگرفته بود.
لاریجانی: سپاسگزار ملت ایران هستیم که حوادث را هضم کردند لاریجانی: سپاسگزار ملت ایران هستیم که حوادث را هضم کردند
علی لاریجانی روز سه شنبه در آیین روز استاد و تجلیل از مقام معلم در دانشگاه بین الملی اهل بیت (ع) اظهار داشت: باید سپاسگزار ملت ایران بود که این حوادث را هضم کرد و مثل خیلی از کشور‌ها احساساتی برخورد نکرد.
در بسیاری از احزاب ارتباط با بدنه اجتماعی هنوز کامل نشده در بسیاری از احزاب ارتباط با بدنه اجتماعی هنوز کامل نشده
مشاور رئیس جمهور در امور تشکل‌ها و احزاب گفت: یکی از تصمیم‌های مهم دولت چهاردهم را ایجاد یک کانال مستقیم میان احزاب و رئیس‌جمهور عنوان کرد: برای نخستین بار، ما یک مسیر رسمی و مشخص برای ارتباط منظم، مستند و تعریف‌شده میان احزاب و دولت ایجاد کرده‌ایم.
کشف ۳۳ سکه تاریخی در ساری کشف ۳۳ سکه تاریخی در ساری
فرمانده یگان حفاظت اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران از کشف ۳۳ عدد سکه متعلق به دوره‌های مختلف تاریخی در شهرستان ساری، خبر داد.
صفحه خبر بالای تصاویر