چرا برخی پرندگان علیرغم داشتن بال، توانایی پرواز ندارند؟ آیا این ناتوانی، نتیجه تغییرات ژنتیکی یا سازگاری با محیط زیست است؟ راز این پدیده شگفتانگیز در چیست؟
آیا دایناسورها هنوز هم وجود دارند؟
حقایق جالبی درباره دایناسورها و دورهای که زندگی میکردند، دلیل انقراض و ابعادی که داشتند وجود دارد. در ادامه مهمترین یافتهها درباره این خزندگان را بخوانید.
بلایای طبیعی در سال ۲۰۲۴ میلادی، مناطقی از جهان را ویران کرد و جان افراد زیادی را گرفت و دانشمندان معتقدند تغییرات آب و هوایی همچنان باعث میشود پدیدههایی از این قبیل مرگبارتر و آسیب زاتر شوند
دانشمندان استرالیایی برای اولین بار موفق به کشف گونهای جدید از ماهی آب شیرین فسیلشده شدند که نهتنها ساختار بدنی، بلکه محتوای معده و الگوی رنگی آن نیز بهطور شگفتانگیزی حفظ شده است. این کشف ۱۵ میلیون ساله، پنجرهای جدید به اکوسیستمهای باستانی استرالیا و تکامل ماهیان این قاره باز میکند
فرمانده یگان حفاظت محیط زیست گفت: توله شیر که به صورت غیرقانونی توسط امیر علی اکبری (ورزشکار) نگهداری میشد، صبح امروز به محیطزیست تحویل داده شد.
رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری چالوس از وقوع یک فقره آتش سوزی در بخشی از عرصه جنگلی این خطه غربی استان مازندران خبر داد.
کارشناس نجوم گفت: عطارد نزدیکترین سیاره به خورشید و کوچکترین عضو منظومه شمسی است که با ویژگیهای منحصر بفرد خود مورد توجه دانشمندان قرار دارد.
مدیرکل محیط زیست سمنان گفت: آزمایشات نشان داد که دلبر به کلسیویروس مبتلا شده اما خوشبختانه بهبود یافته و شرایط آن مطلوب است.
معاون خدمات شهری شهرداری منطقه یک تهران از واکاری ۱۰۰ اصله درخت در خیابان ولیعصر حدفاصل پارک وی تا میدان تجریش خبر داد و گفت: توموگرافی درختان این محور نیز نشان داده است که ۵ درصد از درختان نیازمند درمان هستند.
دههها دانشمندان درگیر یک معما بودند: چرا با افزایش اندازه بدن گونههای جانوری، نرخ سرطان افزایش پیدا نمیکند