کد خبر: ۱۳۱۳۳
تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۴۰۱ - ۲۰:۰۷

ریل متروی ذوب آهن اصفهان، نوآوری برتر سال شد

" ریل مترو ۵۴ E ۱ "تولید شده در ذوب‌آهن اصفهان به عنوان نوآوری برتر سال ۱۴۰۱ در بخش محصول انتخاب شد.
ریل متروی ذوب آهن اصفهان، نوآوری برتر سال شد

ریل متروی ذوب آهن اصفهان، نوآوری برتر سال شد

به گزارش مخاطب24به نقل از شرکت ذوب آهن اصفهان:در آیین اختتامیه ششمین جشنواره نوآوری برتر ایرانی و بر اساس بررسی و ارزیابی‌های صورت گرفته و کسب امتیازات لازم توسط هیات داوران، " ریل مترو ۵۴ E ۱ "تولید شده در ذوب‌آهن به عنوان نوآوری برتر ایرانی در سال ۱۴۰۱ انتخاب شد و تندیس و لوح سپاس این جشنواره به این شرکت اهدا گردید.
در فرایند ارزیابی این جشنواره بیش از ۵۰۰ طرح در چهار زمینه ارائه گردید که تعداد ۳۲ طرح حائز شرایط ایده پردازی و نوآوری شدند.
" ریل مترو ۵۴ E ۱ "سومین محصول ذوب آهن اصفهان است که در ادوار مختلف این جشنواره به عنوان نوآوری برتر معرفی می‌شود. در سال‌های گذشته دو محصول ریل زبانه سوزن و آرک معدن از ذوب آهن اصفهان به عنوان نوآوری برتر سال در این جشنواره معرفی شدند.
در آیین اختتامیه این جشنواره که در دانشگاه صنعتی شریف تهران برگزار شد، تعدادی از مدیران و کارشناسان ذوب‌آهن اصفهان حضور داشتند.
قائم مقام مهندسی نورد ذوب آهن اصفهان در این خصوص گفت: برای نخستین بار در کشور ذوب آهن اصفهان در کارگاه نورد ۶۵۰ یا همان کارگاه تولید ریل ملی موفق به تولید ریل ۵۴ E ۱ مطابق با استاندارد ۱۳۶۷۴ -EN برای رفع نیاز کشور شد.
علی رضا مهرابی افزود: این محصول هم اکنون در متروی تهران استفاده شده و در متروی مشهد در حال نصب است.
قائم مقام مهندسی نورد این شرکت گفت: تولید این محصول کاربردی کشور را از واردات ریل مترو بی نیاز نمود.
سعید جعفری مدیر نوآوری و راهبری فعالیت‌های دانش بنیان نیز گفت: ذوب آهن اصفهان در سه سال گذشته در این جشنواره حضور مستمر دارد و بر اساس مدل‌های جهانی مورد ارزیابی قرار گرفته که سه محصول این شرکت به عنوان نوآوری برتر در این جشنواره معرفی شده است.
وی موفقیت ذوب آهن طی سه سال گذشته در این جشنواره و انتخاب ریل متروی ذوب آهن به عنوان نوآوری برتر سال ۱۴۰۱ در بخش محصول را نشان دهنده توجه جدی این شرکت به نوآوری دانست و افزود: یکی از ابزار‌های نوآوری، توجه به فرایند‌های دانش بنیان است که در ذوب آهن تلاش شده تا از ظرفیت‌های این شرکت‌ها به خوبی استفاده شود و دستاورد‌های چشمگیری نیز حاصل شده است.

 
برچسب ها: ذوب‌آهن اصفهان
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
آغاز ساخت بزرگترین پردیس فرهنگی، هنری غرب آسیا آغاز ساخت بزرگترین پردیس فرهنگی، هنری غرب آسیا
طرح ساخت بزرگترین پردیس فرهنگی، هنری و آموزشی غرب آسیا با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و شهردار تهران در بوستان هنرمندان آغاز شد.
ویدیوی باشگاه لیورپول بعد از تمدید قرارداد محمد صلاح ویدیوی باشگاه لیورپول بعد از تمدید قرارداد محمد صلاح
محمد صلاح به صورت رسمی تا سال 2027 با باشگاه لیورپول در قرارداد خواهد بود.
۳۱ هزار سال پیش ساحل دریای کاسپین تا کجا پیشروی داشت؟ ۳۱ هزار سال پیش ساحل دریای کاسپین تا کجا پیشروی داشت؟
پژوهش‌های دیرین‌شناسی در ایران نشان می‌دهد در حدود بیش از ۳۱ هزار سال پیش، ساحل دریای کاسپین (خزر) در مجاورت محوطه تخت رستم (نکا) قرار داشته است. این محوطه در دوره پارینه‌سنگی، کارگاهی برای تولید ابزار‌های سنگی و شکار بود.
درگیری رضاییان با آرش رضاوند، جنجال تازه در استقلال درگیری رضاییان با آرش رضاوند، جنجال تازه در استقلال
استقلال در ادامه روند فاجعه بار خود مقابل فولاد شکست خورد تا هواداران این تیم خیلی بیشتر از قبل نگران تیمشان باشند.
نماینده ترامپ در مذاکره با عباس عراقچی کیست؟ نماینده ترامپ در مذاکره با عباس عراقچی کیست؟
نماینده ترامپ در مذاکرات یک یهودی است که روابط بسیار نزدیکی با ترامپ دارد و به دنبال «برچیده شدن» برنامه هسته‌ای ایران نیست.
از بیستون تا طاق بستان زیبایی‌های کرمانشاه از بیستون تا طاق بستان زیبایی‌های کرمانشاه
با رشد چشمگیر آمار گردشگران و افزایش ۲۵ درصدی جابجایی مسافران در نوروز ۱۴۰۴، استان کرمانشاه توانست جایگاه خود را در میان مقاصد محبوب گردشگری کشور تثبیت کند.
کدام کشور‌ها پرسرعت‌ترین اینترنت را دارند؟ کدام کشور‌ها پرسرعت‌ترین اینترنت را دارند؟
بر اساس آخرین آمار‌های منتشره، امارات متحده عربی، قطر و کویت همچنان سه کشوری هستند که سه رتبه نخست بالاترین سرعت پهنای باند اینترنت موبایل را در فوریه ۲۰۲۵ به خود اختصاص داده‌اند.
صفحه خبر بالای تصاویر