کد خبر: ۶۱۶۱۵
تاریخ انتشار: ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۵

ترامپ: نپذیرفتن جت مجانی اهدا شده از سوی قطر، احمقانه

دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد نپذیرفتن جت مجانی اهدا شده از سوی قطر، احمقانه است.
ترامپ: نپذیرفتن جت مجانی اهدا شده از سوی قطر، احمقانه

مخاطب۲۴- دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا ضمن رد نگرانی‌های اخلاقی درباره قصد خود برای پذیرفتن یک فروند بوئینگ اهدا شده از سوی خانواده سلطنتی قطر، اعلام کرد نپذیرفتن این پیشنهاد سخاوتمندانه، کاری احمقانه است.

وی در جمع خبرنگاران در مقابل کاخ سفید و پیش از عزیمت به خاورمیانه گفت: من فکر می‌کنم این یک ژست عالی از سوی قطر است. من بسیار قدردان آن هستم. من هرگز کسی نخواهم بود که این نوع پیشنهاد را رد کنم.

بیشتر بخوانید

وی خاطرنشان کرد می‌دانید من انسان احمقی خواهم بود که بگویم نه، ما هدیه مجانی نمی‌خواهیم ما این هواپیمای بسیار گران قیمت را نمی‌خواهیم.
روز گذشته دونالد ترامپ اعلام کرد که قصد دارد هواپیمای بوئینگ ۸-۷۴۷ اهدایی خاندان سلطنتی قطر را بپذیرد و از آن به عنوان هواپیمای ایرفورس وان استفاده کند.

این منبع افزود: این هواپیمای لوکس و مجلل که "قصر پرنده" نامیده می‌شود، یکی از گرانبهاترین هدایایی است که تاکنون دولت آمریکا دریافت کرده و در نهایت پس از پایان دوران ریاست جمهوری ترامپ، به کتابخانه ریاست جمهوری ترامپ اهدا می‌شود. قیمت این هواپیمای مجلل حدود ۴۰۰ میلیون دلار برآورد شده است.

قانون اساسی آمریکا طبق بند مربوط به حقوق و دستمزد، مقامات دولتی را از پذیرش هدایا از هر پادشاه یا شاهزاده یا کشور‌های خارجی منع می‌کند.

در پی انتشار خبر جنجال برانگیز هدیه گرانبهای قطر برای دونالد ترامپ، برخی دموکرات‌های آمریکایی، این اقدام را غیراخلاقی و در تضاد با قانون اساسی عنوان کردند.

چاک شومر رهبر دموکرات‌های سنا در پستی در شبکه ایکس نوشت: در هیچ جا گفته نشده که "اول آمریکا"، هواپیمای ایرفورس وان را از قطر بگیرد. این نه تنها یه رشوه است بلکه یک تاثیر خارجی فوق العاده با فضایی اضافه برای اقدامات دیگر است.

جیمی راسکین، نماینده دموکرات کنگره آمریکا در این زمینه گفت: ترامپ برای دریافت این هدیه چند صد میلیون دلاری از قطر باید مجوز کنگره را بگیرد. قانون اساسی واضح است: هیچ هدیه‌ای از هیچ نوع بدون مجوز کنگره از یک کشور خارجی پذیرفته نمی‌شود و حتی هدیه‌ای هم که ۴ سال از آن استفاده کنید و سپس در کتابخانه خود بگذارید همچنان کلاهبرداری محسوب می‌شود.

برخی قانون گذاران دموکرات نیز دریافت این هدیه از سوی ترامپ را مثال دیگری از سوء استفاده ترامپ از سمت ریاست جمهوری برای ثروتمندترکردن خود دانستند.

در همین حال ترامپ در پستی در شبکه اجتماعی تروث سوشیال ضمن تایید این خبر گفت: حقیقت این است که وزارت دفاع آمریکا در حال تحویل گرفتن این هواپیما بدون هیچ هزینه‌ای است تا به طور موقت جایگزین هواپیمای ۴۰ ساله ایرفورس وان شود. این یک معامله شفاف است.

او از دموکرات‌هایی که می‌خواهند بی‌جهت برای هواپیمای جدید ریاست جمهوری پول خرج کنند، انتقاد کرد و آنها را بازندگان کلاس جهانی خواند.

شب گذشته دونالد ترامپ سفر منطقه‌ای خود به غرب آسیا را آغاز کرد. رئیس جمهور آمریکا در سفر این هفته خود به منطقه، از عربستان سعودی، قطر و امارات متحده عربی بازدید خواهد کرد.

ترامپ توجه خود را بر سه کشور غنی از انرژی متمرکز خواهد کرد که پروژه‌های املاک و مستغلات موجود یا برنامه‌ریزی شده با نام تجاری ترامپ را در خود جای داده است.

برچسب ها: دونالد ترامپ
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴ مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴
طبق اعلام سامانه کالابرگ الکترونیکی، خانوار‌های دهک اول تا هفتم تنها تا پایان شهریور ۱۴۰۴ فرصت استفاده از اعتبار مرحله سوم این طرح را دارند.
ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته
دونالد ترامپ در گفت‌و‌گو با فاکس نیوز اعلام کرد موضوع جنگ رژیم صهیونیستی با ایران را «تمام‌شده» نمی‌داند و آن را همچنان باز می‌بیند.
برگزیده
آخرین اخبار از مذاکرات روسیه و آمریکا با حضور ترامپ و پوتین در آلاسکا آخرین اخبار از مذاکرات روسیه و آمریکا با حضور ترامپ و پوتین در آلاسکا
مذاکرات دونالد ترامپ و ولادیمیر پوتین روسای جمهوری آمریکا و روسیه در ایالت آلاسکا عصر جمعه به وقت محلی (شرق آمریکا) آغاز شد؛ نشستی که می‌تواند نقطه عطفی در روابط آمریکا و روسیه باشد و مسیر تازه‌ای برای صلح یا تشدید منازعه اوکراین ترسیم کند.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
راه حل هسته‌ای ظریف راه حل هسته‌ای ظریف
محمدجواد ظریف، وزیر خارجه پیشین ایران، پیشنهاد تشکیل یک مجمع جدید با حمایت سازمان ملل برای همکاری‌های هسته‌ای غیرنظامی در سراسر خاورمیانه و شمال آفریقا را مطرح کرده است؛ مجمعی که به اشتراک‌گذاری اورانیوم غنی‌شده و دستاورد‌های انرژی هسته‌ای صلح‌آمیز اختصاص دارد و در راستای پایان‌دادن به تهدید سلاح‌های هسته‌ای در منطقه طراحی شده است.
صفحه خبر بالای تصاویر