خرما از ارزش غذایی فراوانی برخوردار است و علاوه بر کنترل اشتها و جلوگیری از پرخوری در افطار، موجب تنظیم قند خون و بازیابی توان ذهنی و عضلانی روزهداران میشود.
در ماه رمضان افراد روزه دار قبل از اذان صبح از خواب بیدار شده و سحری میخورند. به روزه داران توصیه میشود حداقل تا یک ساعت پس از خوردن سحری از خوابیدن خودداری کنند، زیرا خوابیدن بلافاصله بعد از خوردن وعده سحری عوارضی برای سلامتی ایجاد میکند.
فاکتورهای زیادی در نفخ شکم نقش دارند، مانند هورمونها، ژنتیک، تغذیه و غیره. بدین ترتیب همیشه هم غذا عامل اصلی نفخ نیست؛ بنابراین شما میتوانید با تغییراتی کوچک تفاوتهای بزرگی ایجاد کنید.
محققان دانشگاه براون رودآیلند آمریکا دریافتند افرادی که میزان بالا ویتامین A مصرف میکنند در مقایسه با افرادی که مصرف مواد خوراکی و مکملهای سرشار از ویتامین A شان نسبتا کم است، ۱۷ درصد کمتر با ریسک ابتلا به سرطان پوست مواجه بودند.
وعدۀ سحری یکی از مهمترین وعدههای غذایی در ماه مبارک رمضان است که باید ویژگیهای وعدۀ ناهار را داشته باشد. متاسفانه برخی از روزهداران از خوردن این وعده غذایی صرف نظر میکنند.
اگر فرد اصول تغذیهای صحیح را رعایت کند، میتواند در کنار روزهداری به ورزشی منظم و ملایم نیز بپردازد و اینگونه سلامت جسمی خود را تامین کند.
شاید برایتان جالب باشد بدانید غذاهایی که در ماه رمضان میخورید، تفاوت زیادی در سطح انرژی بدنتان ایفا میکند.
عصمت عباسی به الگوی غذایی در ماه مبارک رمضان اشاره کرد و گفت: روزه گرفتن بدون سحری موجب میشود تا شخص روزه دار به دلیل افت شدید قند خون در زمان افطار تمایل بیشتری برای خوردن غذاهای شیرین و چرب پیدا کند و در نهایت به چاقی منجر میشود.
کافئین یک ماده شیمیایی خوراکی است که در برخی نوشیدنی های گرم مانند چایی و بعضا سرد، یافت میشود. اما، نکته مهم در مقدار مصرف کافئین است.
حجم زیادی از بدن را آب تشکیل میدهد و بسیاری از فعالیتهای حیاتی بدن و کارکرد درست اندامها نیز به مصرف آب بستگی دارد.