کد خبر: ۶۱۲۲۹
تاریخ انتشار: ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۳:۱۷

کف و سقف انتقال وجه بین بانکی ساتنا، پایا و پل تغییر کرد

تغییرات سقف و کف انتقال وجه بین بانکی سامانه‌های ساتنا و پایا و پل بر اساس مصوبات دومین جلسه کمیسیون ابزار‌های پرداخت و تسویه بانک مرکزی به شبکه بانکی ابلاغ شد.
کف و سقف انتقال وجه بین بانکی ساتنا، پایا و پل تغییر کرد

سقف پایا، سقف ساتنا، به گزارش مخاطب ۲۴، بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران با ابلاغ مصوبه‌ای جدید به شبکه بانکی، سقف و کف مبالغ انتقال وجه بین بانکی در سامانه‌های ساتنا، پایا و پل را تغییر داد.

بانک مرکزی طی بخشنامه شماره ۰۴/۳۵۵۰۴ در تاریخ ۱۴ اردیبهشت و نظر به بازنگری صورت گرفته در خصوص حدود مبالغ تراکنش‌های انتقال وجه بین­بانکی در سامانه‌های ملی پرداخت (بر اساس مصوبات دومین جلسه کمیسیون ابزار‌های پرداخت و تسویه این بانک در تاریخ ۳۰‏‏/۱۰‏‏/۱۴۰۳)، حدود مصوب شده را به شرح زیر به شبکه بانکی ابلاغ کرد:

- افزایش کف مبلغ دستورپرداخت‌های بین مشتری «ساتنا»، از پانصد میلیون ریال به یک میلیارد ریال.

- افزایش سقف دستور پرداخت‌های «پایا»، از یک میلیارد ریال به دو میلیارد ریال، در یک دستور پرداخت.

-افزایش سقف روزانه دستورپرداخت‌های «سامانه پل»؛ برای تراکنش‌های غیرحضوری از یکصدمیلیون ریال به پانصد میلیون ریال و برای تراکنش‌های حضوری از یکصد و پنجاه میلیون ریال به یک میلیارد ریال.

- همچنین، حداکثر تعداد دستورپرداخت قابل دریافت هر شخص ذینفع در سامانه پل (تعداد مجاز ورودی به هر حساب)، روزانه پنج دستورپرداخت تعیین گردیده است.

شایان ذکر است ارائه خدمت در آستانه­‌های مزبور، منوط به رعایت دقیق مفاد «دســـتورالعمل شفاف­سازی تراکنش‌های بانکی اشخاص» و سایر مقررات حوزه مبارزه با پولشویی و تامین مالی تروریسم خواهد بود.

بخشنامه شماره ۰۴/۳۵۵۰۴ بانک مرکزی در مورد تغییر سقف و کف پایا و ساتنا

گفتنی است بانک‌ها بایستی مراتب را جهت صدور دستورات لازم به منظور پیاده‌سازی موارد برشمرده در سامانه­‌های بین‌بانکی  از تاریخ  ۰۱‏‏/۰۳‏‏/۱۴۰۴ و اطلاع رسانی لازم به مشتریان محترم شبکه بانکی به قید تسریع به واحد‌های ذیربط ابلاغ کنند.

برچسب ها: پایا ساتنا
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
پربحث ترین ها
پرطرفدارترین ها
اخبار داغ
پایان کار ساپینتو در استقلال، توافق انجام شد! پایان کار ساپینتو در استقلال، توافق انجام شد!
همان‌طور که طی ساعات گذشته و پس از حذف استقلال از لیگ قهرمانان آسیا شایعاتی پیرامون آینده ریکاردو ساپینتو منتشر شده بود، اکنون از این باشگاه خبر می‌رسد که سرانجام مدیران برای برکناری سرمربی پرتغالی به اجماع رسیده‌اند و او قرار است از سمت خود کنار گذاشته شود
نقش زیردریایی‌ کلاس غدیر ایران در جنگ احتمالی نقش زیردریایی‌ کلاس غدیر ایران در جنگ احتمالی
وقتی روی سطح آب بازیگران با عرشه های بزرگ و دید مستقیم و پرچم های افراشته حضور دارند ،در لایه‌ای پایین‌تر از سطح آب، جایی که نه پرچمی برافراشته است و نه نمایش قدرتی در کار، بازی دیگری در جریان است.
حادثه برای هواپیمای آموزشی اف۴ در همدان +عکس خلبان حادثه برای هواپیمای آموزشی اف۴ در همدان +عکس خلبان
یک فروند هواپیمای نیروی هوایی ارتش در حین اجرای ماموریت آموزشی شبانه در استان همدان دچار سانحه شد و یکی ازخلبانان این هواپیما به درجه رفیع شهادت نائل آمد و دیگر خلبان این هواپیما سالم است
فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت
بسته شدن تنگه هرمز، فرمانده نیروی دریایی سپاه، امروز در رزمایش کنترل هوشمند تنگۀ هرمز برای رعایت اصول ایمنی و کشتی رانی، بخش‌هایی از تنگۀ هرمز برای چند ساعت بسته می‌شود.
ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان
معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور بخشنامه ساعات آغاز به کار ادارات در ماه مبارک رمضان را ابلاغ کرد.
جنجال در بازی رئال مادرید مقابل بنفیکا؛ بازی قطع شد جنجال در بازی رئال مادرید مقابل بنفیکا؛ بازی قطع شد
دیدار رئال مادرید برابر بنفیکا در ورزشگاه دالوژ به یک رسوایی نژادپرستی تبدیل شده است.
استعفای اوسمار؛ فعلا مخالفت حدادی استعفای اوسمار؛ فعلا مخالفت حدادی
ساعتی پس از پایان تمرین پرسپولیس که با واکنش اوسمار ویه‌را نسبت به نامه روز گذشته مدیرعامل باشگاه پرسپولیس (جریمه بازیکنان و کادرفنی و بندهای تهدیدآمیز نسبت به اعضای تیم) همراه بود، سرمربی برزیلی پرسپولیس به دیدار با پیمان حدادی رفت تا یک جلسه مهم را با او برگزار کند.
برگزیده
ترامپ: تا ده روز آینده دربار‌ی حمله به ایران تصمیم نهایی مشخص میشود ترامپ: تا ده روز آینده دربار‌ی حمله به ایران تصمیم نهایی مشخص میشود
دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا در نخستین نشست هیات صلح غزه در واشنگتن با بیان اینکه صلح دشوار است، ادعا کرد: باید با ایران به توافق معناداری دست یابیم.
دیدار عراقچی و گروسی + جزئیات دیدار عراقچی و گروسی + جزئیات
«رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی امروز در پیامی در صفحه خود در شبکه اجتماعی ایکس از دیدار با «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه ایران خبر داده و نوشت: «به تازگی مذاکرات فنی جامعی را با وزیر امور خارجه ایران که در تدارکات مذاکرات مهمی برای روز سه‌شنبه در ژنو است، داشتم.»
فوری ایران را ترک کنید! فوری ایران را ترک کنید!
ایالات متحده از شهروندان آمریکایی خواست که پیش از مذاکرات مهم با تهران، «همین حالا ایران را ترک کنند».