کد خبر: ۶۱۶۰۴
تاریخ انتشار: ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۷

دفتر انتشارات روزنه به مدیر عاملی علیرضا بهشتی پلمب شد

دفتر انتشارات روزنه پلمب شد. این اتفاق در حالی رخ داد که انتشارات روزنه در نمایشگاه کتاب حضور دارد.
دفتر انتشارات روزنه به مدیر عاملی علیرضا بهشتی پلمب شد

مخاطب۲۴- صبح روز دوشنبه دفتر انتشارات روزنه پلمب شد. این اتفاق در حالی رخ داد که انتشارات روزنه در نمایشگاه کتاب حضور دارد.

گفتنی است که علیرضا بهشتی مدیرعامل انتشارات روزنه در زندان دوران محکومیت خود را سپری می‌کند.

بیشتر بخوانید

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
چرا دولت برای معرفی مدنی‌زاده به مجلس دست دست می‌کند؟ چرا دولت برای معرفی مدنی‌زاده به مجلس دست دست می‌کند؟
دلیل تعویق معرفی مدنی‌زاده به عنوان گزینه نهایی دولت برای تصدی وزارت امور اقتصادی و دارایی مشخص شد.
زلنسکی و پوتین با میانجی‌گری ترامپ در استانبول! زلنسکی و پوتین با میانجی‌گری ترامپ در استانبول!
«میخائیل پودولیاک» مشاور ریاست‌جمهوری اوکراین گفت که «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور این کشور در مذاکرات صلح استانبول تنها با «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه گفت‌و‌گو خواهد کرد، چراکه فقط شخص او می‌تواند جنگ را متوقف کند و دیگر مقام‌های روس چنین اختیاراتی ندارند.
ما نیاز به تریاک داریم چرا جنس نامرغوب از افغستان وارد می‌کنیم؟ ما نیاز به تریاک داریم چرا جنس نامرغوب از افغستان وارد می‌کنیم؟
رضا سپهوند، نماینده مردم خرم آباد در مجلس با اشاره به نیاز درمانی کشور به انواع دارو‌ها از واردات تریاک از افغانستان خبر داده است، اما برخی از کارشناسان این اظهارات را رد کرده‌اند.
ترامپ چرا دست تنها زن کابینه بن سلمان را رها نمی‌کرد؟ ترامپ چرا دست تنها زن کابینه بن سلمان را رها نمی‌کرد؟
احوال پرسی ترامپ با مقامات عربستان سعودی
شفق‌های قطبی مشتری هم شکار شدند شفق‌های قطبی مشتری هم شکار شدند
تلسکوپ فضایی ناسا تصاویر زیبا و مسحورکننده‌ای از شفق‌های قطبی مشتری ثبت کرد که تاکنون در معرض دید علاقه‌مندان قرار نگرفته بود.
لاریجانی: سپاسگزار ملت ایران هستیم که حوادث را هضم کردند لاریجانی: سپاسگزار ملت ایران هستیم که حوادث را هضم کردند
علی لاریجانی روز سه شنبه در آیین روز استاد و تجلیل از مقام معلم در دانشگاه بین الملی اهل بیت (ع) اظهار داشت: باید سپاسگزار ملت ایران بود که این حوادث را هضم کرد و مثل خیلی از کشور‌ها احساساتی برخورد نکرد.
در بسیاری از احزاب ارتباط با بدنه اجتماعی هنوز کامل نشده در بسیاری از احزاب ارتباط با بدنه اجتماعی هنوز کامل نشده
مشاور رئیس جمهور در امور تشکل‌ها و احزاب گفت: یکی از تصمیم‌های مهم دولت چهاردهم را ایجاد یک کانال مستقیم میان احزاب و رئیس‌جمهور عنوان کرد: برای نخستین بار، ما یک مسیر رسمی و مشخص برای ارتباط منظم، مستند و تعریف‌شده میان احزاب و دولت ایجاد کرده‌ایم.
برگزیده
اما و اگر‌هایی که در مورد تتلو قطعی نشده است اما و اگر‌هایی که در مورد تتلو قطعی نشده است
جایگاهی که امروز تتلو در آن ایستاده است، دقیقاً پس‌زدن تمام اعتقاد‌هایی است که اگر به آنها عمل شود، فرد می‌تواند یک زندگی سالم و آرامی داشته باشد، اما او خلاف جریان رودخانه رفت و همین امر یعنی طغیان. تتلو به‌طور رسمی و علنی اعلام می‌کرد که حرمسرا دارد و برای دختران نوجوان برای روابط غیرمشروع فراخوان منتشر می‌کرد، در میان انبوه فالوورانش به والدینش فحاشی می‌کرد و از جایگاه والدین در خانواده ایرانی تقدس‌زدایی
دفتر انتشارات روزنه به مدیر عاملی علیرضا بهشتی پلمب شد دفتر انتشارات روزنه به مدیر عاملی علیرضا بهشتی پلمب شد
دفتر انتشارات روزنه پلمب شد. این اتفاق در حالی رخ داد که انتشارات روزنه در نمایشگاه کتاب حضور دارد.
فصلِ یار مهربان فصلِ یار مهربان
صنعت نشر هم فکر نمی‌کنم حال و وضع خوبی داشته باشد. چرا که کاغذ به عنوان یک کالای وارداتی همواره از شوک‌های نوسان ارز بهره‌مند می‌گردد و البته در این میان، برگزاری نمایشگاه کتاب شاید جزء معدود فرصت‌هایی است که در آن فعالان حوزه نشر در بخش‌های مختلف می‌توانند فرصت ارتباط با مخاطبان خود را از نزدیک داشته باشند و حداقل سالی یک بار اقتصادِ نشر و کتاب، رونقی را به خود ببیند.
صفحه خبر بالای تصاویر