کد خبر: ۴۸۳۹
تاریخ انتشار: ۰۹ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۳:۳۱

باران و باد شدید در راه کشور

سازمان هواشناسی از بارش باران، رعد و برق و وزش باد شدید در استان‌های خراسان جنوبی و سیستان و بلوچستان خبر داد.

به گزارش سرویس اجتماعی مخاطب ۲۴ به نقل از ایسنا.  هشدار؛ بارش باران و وزش باد شدید در چند استان

 

باران و باد شدید در راه کشور


سازمان هواشناسی با صدور هشدار سطح زرد رنگ از فعالیت سامانه بارشی در روز سه شنبه (۱۰ اسفندماه) خبر داد. در این شرایط جوی احتمال بارش باران، رعد و برق، وزش باد نسبتا شدید و احتمال وقوع تگرگ در خراسان جنوبی و سیستان و بلوچستان مورد انتظار است.

 


بر اثر فعالیت این سامانه بارشی، جاری شدن روان‌آب و احتمال آبگرفتگی معابر و پرآب شدن موقتی مسیل‌ها و رودخانه ژهای فصلی، احتمال خسارت بر اثر وزش باد شدید لحظه‌ای و خطر برخورد صاعقه پیش‌بینی می‌شود.

به توصیه سازمان هواشناسی خودداری از قرارگیری در حریم مسیل‌ها و رودخانه‌های فصلی و صعود به ارتفاعات، محافظت از محصولات کشاورزی باید در دستورکار قرار گیرد.

به گزارش ایسنا هشدار زردرنگ به معنای این است که پدیده‌ای جوی رخ خواهد داد که ممکن است در سفر‌ها و انجام کار‌های روزمره اختلالاتی را ایجاد کند. این هشدار برای آگاهی مردم صادر می‌شود تا بتوانند آمادگی لازم را برای مواجهه با پدیده‌ای جوی داشته باشند که از حالت معمول کمی شدت بیشتری دارد. از سوی دیگر مسئولان نیز در جریان این هشدار‌ها قرار می‌گیرند تا اگر لازم باشد تمهیداتی را بیندیشند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
سایپا به بابک زنجانی می‌رسد؟ سایپا به بابک زنجانی می‌رسد؟
برخی رسانه‌ها از حضور بابک زنجانی با پشتوانه هلدینگ دات‌وان در فهرست متقاضیان خرید ۴۲ درصد سهام سایپا خبر داده‌اند. ادعایی که در صورت تایید نهاد‌های رسمی می‌تواند روند واگذاری در صنعت خودروسازی را با پرسش‌های تازه همراه کند.
آغاز لابی وزیر اقتصاد پیشنهادی دولت در بهارستان آغاز لابی وزیر اقتصاد پیشنهادی دولت در بهارستان
با وجود اینکه سیدعلی مدنی‌زاده هنوز به صورت رسمی از طرف دولت به مجلس معرفی نشده، اما در روز‌های اخیر استاد اقتصاد دانشگاه شریف لابی خود در مجلس را آغاز کرده و با برخی از نمایندگان دیدار‌هایی برای جلب رضایت آنها داشته است. گفته می‌شود عصر امروز تعدادی از نمایندگان با مدنی‌زاده ملاقات داشتند.
غنی سازی ادامه پیدا می‌کند غنی سازی ادامه پیدا می‌کند
دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا امروز یک شنبه ۲۱ اردیبهشت در مسقط عمان پایان یافت.
دلیل شهردار شدن زاکانی دلیل شهردار شدن زاکانی
شهردار شدن زاکانی حاصل مشارکت پایین در انتخابات شوراهاست و این همان نکته‌ای است که دختر جوان به آن اشاره نکرده چرا که دُز سیاسی نسل جدید دانشجو به قوت نسل‌های قبلی نیست و مانند اسلاف‌شان اهل سیاست و تحلیل از منظر نقش نظارت استصوابی نیستند و از منظر اجتماعی تحلیل می‌کنند.
پایان دور چهارم مذاکرات ایران - امریکا در عمان پایان دور چهارم مذاکرات ایران - امریکا در عمان
عباس عراقچی وزیر خارجه ایران و استیو ویتکاف نماینده ترامپ رئیس جمهور امریکا، ریاست هیات‌های دو کشور را در مذاکرات برعهده دارند.
بحران در حکمرانی آب بحران در حکمرانی آب
چالش خشکیدگی ایران که ریشه در عوامل انسانی و محیطی دارد، در طول قرن‌های گذشته با تدبیر جوامع محلی مدیریت شده بود. با این حال قرار گرفتن تفکر «تامین تقاضا» به جای «مدیریت تقاضا» در مرکز سیاستگذاری آب، زمینه‌ساز سرایت بحران به حوزه شرب شده است.
۲۰۰ هزار واحد مسکونی برای فرهنگیان ساخته می‌شود ۲۰۰ هزار واحد مسکونی برای فرهنگیان ساخته می‌شود
سخنگوی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه آنچه مشهود است این است که ۳۹۰ هزار نفر از فرهنگیان اکنون فاقد مسکن هستند و طی تفاهم‌نامه‌ای که امروز با وزارت راه و شهرسازی امضا شد ساخت ۲۰۰ هزار واحد مسکونی هدف گذاری شده که ساخته شود
برگزیده
قانون جدید تقسیم مساوی ارث بین پسر و دختر قانون جدید تقسیم مساوی ارث بین پسر و دختر
در سال ۱۴۰۱، مجلس شورای اسلامی طرحی را تحت عنوان طرح اصلاح مواد ۹۰۷، ۹۰۸ و ۹۴۹ قانون مدنی با هدف ایجاد برابری در ارث بین فرزندان دختر و پسر به تصویب رساند. این طرح هنوز به قانون تبدیل نشده است و برای لازم الاجرا شدن نیاز به تایید شورای نگهبان دارد.
انحصار وراثت کاغذی تمام شد انحصار وراثت کاغذی تمام شد
صدور گواهی الکترونیکی انحصار وراثت قرار است از مرداد ماه سال جاری استارت بخورد و سازمان ثبت اسناد باید خود را برای این مهم آماده کند.
جان باختن دو تکنسین فنی در سانحه بویینگ ۷۳۷ وارش جان باختن دو تکنسین فنی در سانحه بویینگ ۷۳۷ وارش
ساعت ۱۲:۳۵ ظهر امروز، ۲۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴، یک فروند هواپیمای بوئینگ ۷۳۷ متعلق به شرکت هواپیمایی وارش در حین انجام عملیات تعمیراتی در محل تأسیسات شرکت فارسکو دچار سانحه شد. این سانحه متأسفانه منجر به جان‌باختن دو نفر از تکنسین‌های فنی حاضر در محل شد.
صفحه خبر بالای تصاویر