کد خبر: ۶۱۵۲۴
تاریخ انتشار: ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۷:۱۸

نمایشگاه عکس خیابانی برای ادای احترام جشنواره کن به آلن دلون

شهرداری کن با همکاری مؤسسه بین‌المللی توزیع آثار آلن دلون از تاریخ ۱۳ مه تا ۱۳ ژوئن، میزبان نمایشگاه عکس آلن دلون خواهد بود؛ نمایشگاهی که شامل عکس‌های نمادین و کمتر دیده‌شده از آلن دلون است که در دیوار‌های شهر، به‌ویژه در خیابان معروف آنتیب، به نمایش درمی‌آید.
نمایشگاه عکس خیابانی برای ادای احترام جشنواره کن به آلن دلون

به گزارش مخاطب ۲۴: جشنواره کن ۲۰۲۵ با برپایی نمایشگاه عکسی در فضای باز شهر، از یکی از بزرگ‌ترین چهره‌های سینمای فرانسه تجلیل می‌کند.

شهرداری کن با همکاری مؤسسه بین‌المللی توزیع آثار آلن دلون از تاریخ ۱۳ مه تا ۱۳ ژوئن، میزبان نمایشگاه عکس آلن دلون خواهد بود؛ نمایشگاهی که شامل عکس‌های نمادین و کمتر دیده‌شده از آلن دلون است که در دیوار‌های شهر، به‌ویژه در خیابان معروف آنتیب، به نمایش درمی‌آید.

این نمایشگاه بخشی از بیست‌ویکمین دوره برنامه «کن بر دیوار» (Cannes fait le Mur) است؛ رویدادی هنری که هر سال هم‌زمان با جشنواره فیلم کن برگزار می‌شود و با هدف ارتقای فرهنگ بصری، هنر را به خیابان‌ها می‌کشاند.

برخلاف گالری‌های بسته و فضا‌های محدود، کن در این ادای احترام، شهر را به موزه‌ای باز تبدیل کرده است. مخاطبان می‌توانند در گذر از خیابان‌های شهر، به‌ویژه خیابان آنتیب، عکس‌هایی بزرگ از دلون را تماشا کنند که گاه بر روی دیوار‌ها و گاه به شکل پارچه‌های معلق در هوا به نمایش درآمده‌اند.

آلن دلون که بازی در ۸۰ فیلم از جمله چندین شاهکار سینمایی را در کارنامه دارد، اولین بار در سال ۱۹۶۰ و زمانی که ۲۵ سال داشت با بازی در فیلم «ظهر بنفش» توسط رنه کلمنت کارگردان فیلم کشف شد.

بسیاری از فیلم‌ها با بازی آلن دلون تبدیل به کلاسیک‌های سینما شدند و وی در طول دوران حرفه‌ای خود با کارگردانان نامداری، چون آنتونیونی، ویسکونتی، ملویل و گدار همکاری کرد و در کنار بازیگران بزرگی، چون ژن گابن، عمر شریف، لینو ونتورا، کلودیو کاردیناله، مونیکا ویتی و… مقابل دوربین رفت.

دلون نخستین بار در سال ۱۹۶۱ با فیلم «لذت زندگی» قدم به جشنواره کن گذاشت و سپس با فیلم‌های «خسوف» (۱۹۶۲)، «یوزپلنگ» (۱۹۶۳) و «آقای کلین» (۱۹۷۶) حضور در جشنواره کن را تجربه کرد و در سال ۲۰۱۹ جایزه نخل افتخاری کن را دریافت کرد.

captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
دلایل استعفا ندا شمس از پرونده جنجالی پژمان دلایل استعفا ندا شمس از پرونده جنجالی پژمان
حاشیه‌های پرونده پژمان جمشیدی وارد فاز تازه‌ای شد؛ وکیل شاکی با واکنشی صریح، برخی اظهارنظر‌های رسانه‌ای را فاقد مبنای قانونی دانست.
علی نصیریان در خلوت خود می‌گریم علی نصیریان در خلوت خود می‌گریم
علی نصیریان در دلنوشته‌ای در سالروز ۹۱ سالگی اینگونه نوشت؛ جسم و جان فرسوده‌ام در این ایام کهنسالی و بیماری تاب تحمل ضربه هولناکی که به هموطنان نازنینم را ندارد.
صدور به موقع احکام ارتقای رتبه معلمان صدور به موقع احکام ارتقای رتبه معلمان
وزیر آموزش و پرورش، در کارگروه سند تحول بنیادین، با اشاره به ضرورت برنامه‌ریزی برای ارتقای معدل دانش آموزان در دوره متوسطه، گفت: کاهش تنوع مدارس باید در اولویت‌های شورای عالی آموزش و پرورش قرار بگیرد.