کد خبر: ۶۱۵۲۹
تاریخ انتشار: ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۰:۳۰

آغاز لابی وزیر اقتصاد پیشنهادی دولت در بهارستان

با وجود اینکه سیدعلی مدنی‌زاده هنوز به صورت رسمی از طرف دولت به مجلس معرفی نشده، اما در روز‌های اخیر استاد اقتصاد دانشگاه شریف لابی خود در مجلس را آغاز کرده و با برخی از نمایندگان دیدار‌هایی برای جلب رضایت آنها داشته است. گفته می‌شود عصر امروز تعدادی از نمایندگان با مدنی‌زاده ملاقات داشتند.
آغاز لابی وزیر اقتصاد پیشنهادی دولت در بهارستان

به گزارش مخاطب ۲۴: با وجود اطلاع‌رسانی معاون راهبردی و امور مجلس دولت و رئیس امور اطلاع‌رسانی دولت که با قطعیت اعلام کرده بود امروز وزیر اقتصاد به مجلس معرفی می‌شود، این امر باز هم به تعویق افتاد.

محسن اسماعیلی، معاون امور مجلس رئیس‌جمهور که پیش از این به صورت قطعی اعلام کرده بود امروز یکشنبه ۲۱ اردیبهشت وزیر اقتصاد برای دریافت رأی اعتماد به مجاس معرفی می‌شود، در گفت‌وگوی جدیدی به خانه ملت گفت: «وزیر اقتصاد و دارایی این هفته به مجلس معرفی نخواهد شد.»

او در ادامه با اشاره به مواد و مهلت قانونی دولت توضیح داد: «طبق اصل ۱۳۵ قانون اساسی، رئیس‌جمهور فرصت دارد ضمن تعیین سرپرست برای وزارتخانه‌هایی که وزیر ندارند تا مدت سه ماه اقدام به معرفی گزینه مورد نظر کند و این کار حتماً در مهلت قانونی انجام خواهد شد.»

واکنش نمایندگان مجلس به معرفی سیدعلی مدنی‌زاده به عنوان گزینه اصلی وزارت اقتصاد

طبق شنیده‌ها هرچند امروز وزیر اقتصاد از سوی دولت به مجلس معرفی نشد، اما آنچه تغییری در آن رخ نداده معرفی سیدعلی مدنی‌زاده به عنوان وزیر اقتصاد جدید دولت است. معرفی مدنی‌زاده قطعیت یافته و امروز در لابی مجلس به‌وضوح مشخص بود که نمایندگان هم به این قطعیت پی برده‌اند و تنها منتظر معرفی او هستند.

واکنش نمایندگان به معرفی سیدعلی مدنی‌زاده به عنوان وزیر اقتصاد، اما متفاوت و البته درخور توجه بود. در گفت‌و‌گو‌های غیررسمی که خبرنگار تجارت‌نیوز با نمایندگان داشت برخی تاکید داشتند نظر خود را بعد از معرفی و بررسی سوابق و شرایط گزینه پیشنهادی اعلام خواهند کرد.

برخی هم می‌گفتند با توجه به نداشتن تجربه کافی در حوزه اجرایی، مدنی‌زاده توانایی آن را ندارد که به عنوان فرمانده اقتصادی دولت شرایط آشفته این روز‌های کشور را اداره کند.

از طرفی تعدادی دیگر از نمایندگان، با وجود نبود سابقه اجرایی در کارنامه مدنی‌زاده، او را گزینه مناسبی می‌دانند. به نظر این نمایندگان وزنه علمی و تخصصی وزیر پیشنهادی به اندازه‌ای قوی و پربار است که بتوان از گزینه «نداشتن سابقه اجرایی» چشم‌پوشی کرد. برخی از نمایندگان هم عقیده داشتند در صورتی که مجلس به مدنی‌زاده رأی اعتماد دهد او می‌تواند خلاء تجربه خود را با معاونان و مشاوران متخصص و قوی پر کند.

اختلافات در دولت بر سر معرفی مدنی‌زاده

همچنین یک منبع آگاه در گفت‌و‌گو با خبرنگار تجارت‌نیوز از وجود برخی اختلافات در دولت بر سر معرفی مدنی‌زاده پرده برداشت. این منبع آگاه تاکید داشت بخشی از دولتی‌ها به دلیل نداشتن سابقه اجرایی مدنی‌زاده را شایسته حضور در وزارت اقتصاد نمی‌دانند.

البته همچنان به گفته برخی از نمایندگان دلیل اصلی معرفی نشدن مدنی‌زاده به مجلس همان گزینه «به اتمام نرسیدن استعلامات» اوست.

لابی مدنی‌زاده پیش از معرفی رسمی به مجلس آغاز شده است

علاوه بر این موارد، خبرنگار تجارت‌نیوز کسب اطلاع کرده است با وجود اینکه سیدعلی مدنی‌زاده هنوز به صورت رسمی از طرف دولت به مجلس معرفی نشده، اما در روز‌های اخیر استاد اقتصاد دانشگاه شریف لابی خود در مجلس را آغاز کرده و با برخی نمایندگان دیدار‌هایی برای جلب رضایت آنها داشته است. گفته می‌شود امروز عصر هم تعدادی از نمایندگان با مدنی‌زاده ملاقات خواهند کرد.

منبع: تجارت نیوز

captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد
لامین یامال، ستاره جوان بارسلونا و یکی از شانس‌های اصلی کسب توپ طلای ۲۰۲۶، امشب در کنار نامزدش در این مراسم حاضر شد؛ اما این بار استایل متفاوت او بیشتر از همیشه توجه‌ها را به خود جلب کرد.
تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند
اپل پس از انتشار گزارش‌هایی درباره ترک‌خوردن و خرابی نمایشگر داخلی آیفون دوئو، اعلام کرد که از وجود مشکلی در نمایشگر تعداد محدودی از این گوشی‌های تاشو اطلاع دارد و دستگاه‌های آسیب‌دیده را تعویض می‌کند.
برگزیده
کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم! کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم!
رهبر کره شمالی با تأکید بر تشدید آموزش‌های نظامی و ارتقای آمادگی رزمی، فرماندهان ارتش کره شمالی را به آماده‌سازی یگان‌ها برای جنگ و حفظ وفاداری ایدئولوژیک فراخواند.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
اتفاق مهم در تهران؛ قدرت‌های منطقه‌ای پای میز مذاکره، چه تصمیمی در راه است؟ اتفاق مهم در تهران؛ قدرت‌های منطقه‌ای پای میز مذاکره، چه تصمیمی در راه است؟
نشست چهارجانبه ایران، عربستان، ترکیه و پاکستان در حالی در جریان است که تحولات منطقه‌ای، نگاه‌ها را به نتایج این رایزنی‌ها دوخته است؛ اما در این دیدار چه پیامد‌هایی برای آینده روابط منطقه‌ای خواهد داشت