کد خبر: ۳۰۷۹۰
تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۹

اتفاقی که باید دوباره برای پرسپولیس تکرار شود

پرسپولیس گرچه دچار بحران شده است، اما این اتفاق برای تیم گل‌محمدی تازه نیست و آن‌ها پیش از این هم توانسته بودند از بحران نجات پیدا کنند.
اتفاقی که باید دوباره برای پرسپولیس تکرار شود

مخاطب24:پرسپولیس این روزها در موقعیت متفاوتی قرار گرفته که در سال‌های اخیر کمتر به آن دچار شده است. دو تساوی پیاپی برابر ملوان و صنعت نفت که با یک تساوی برابر استقلال تاجیکستان در لیگ قهرمانان آسیا همراه بود و در ادامه باخت برابر سپاهان که باعث شد اولین شکست سرخپوشان پایتخت در لیگ بیست و سوم رقم بخورد.

شرایطی که انتقادها از قرمزها و یحیی گل‌محمدی را به دنبال داشته و بسیاری با دید تردید به ادامه راه این تیم در راه کسب عنوان قهرمانی نگاه کنند. وضعیتی که سبب شده مدیریت پرسپولیس هم به عنوان جریمه ۱۰ درصد از قرارداد بازیکنان و کادرفنی این تیم را کسر و بخشیده شدن آن را به موفقیت در بازی‌های آینده به خصوص دیدار با النصر منوط دانسته است.

اما پرسپولیس در حالی در این وضعیت بغرنج گیر افتاده که شرایط این تیم بی‌شباهت به وضعیت قرمزها در لیگ بیستم نیست.

شاگردان گل‌محمدی در حالی آن دوره از رقابت‌ها را آغاز کردند که پس از دو برد و دو مساوی، باید در فینال لیگ قهرمانان آسیا برابر اولسان هیوندای قرار می‌گرفتند. دیداری که قرمزها آن را با نتیجه ۲-۱ به نماینده کره‌جنوبی واگذار کردند تا برای دومین بار شانس قهرمانی آسیا را از دست بدهند.

این ناکامی ضربه روحی بدی به پرسپولیسی‌ها وارد کرد تا جایی که این تیم در چهار بازی بعدی‌اش در لیگ برتر، چهار تساوی برابر نساجی (۱-۱)، ذوب‌آهن (۱-۱)، سپاهان (صفر- صفر) و استقلال (۲-۲) به دست آورد تا گل‌محمدی برای اولین بار در پنج بازی پیاپی نتواند تیمش را به پیروزی برساند.

حالا هم شرایطی مشابه با سه سال پیش برای سرخپوشان به وجود آمده و باید دید یحیی و شاگردانش می‌توانند از این مهلکه سخت به سلامت عبور کنند یا خیر.

نکته جالب اینکه پرسپولیس که حالا با ۱۷ امتیاز در رده سوم جدول رده بندی قرار دارد، در همان لیگ بیستم هم اولین بار در هفته پانزدهم به صدر رسید که بعد از دو هفته آن را از دست داد و از هفته بیست و چهارم به بعد بود که دوباره به صدر برگشت و در نهایت عنوان قهرمانی لیگ را از آن خود کرد و حالا باید دید این شرایط دوباره برای این تیم تکرار خواهد شد یا خیر.

برچسب ها: پرسپولیس
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
سایپا به بابک زنجانی می‌رسد؟ سایپا به بابک زنجانی می‌رسد؟
برخی رسانه‌ها از حضور بابک زنجانی با پشتوانه هلدینگ دات‌وان در فهرست متقاضیان خرید ۴۲ درصد سهام سایپا خبر داده‌اند. ادعایی که در صورت تایید نهاد‌های رسمی می‌تواند روند واگذاری در صنعت خودروسازی را با پرسش‌های تازه همراه کند.
آغاز لابی وزیر اقتصاد پیشنهادی دولت در بهارستان آغاز لابی وزیر اقتصاد پیشنهادی دولت در بهارستان
با وجود اینکه سیدعلی مدنی‌زاده هنوز به صورت رسمی از طرف دولت به مجلس معرفی نشده، اما در روز‌های اخیر استاد اقتصاد دانشگاه شریف لابی خود در مجلس را آغاز کرده و با برخی از نمایندگان دیدار‌هایی برای جلب رضایت آنها داشته است. گفته می‌شود عصر امروز تعدادی از نمایندگان با مدنی‌زاده ملاقات داشتند.
غنی سازی ادامه پیدا می‌کند غنی سازی ادامه پیدا می‌کند
دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا امروز یک شنبه ۲۱ اردیبهشت در مسقط عمان پایان یافت.
دلیل شهردار شدن زاکانی دلیل شهردار شدن زاکانی
شهردار شدن زاکانی حاصل مشارکت پایین در انتخابات شوراهاست و این همان نکته‌ای است که دختر جوان به آن اشاره نکرده چرا که دُز سیاسی نسل جدید دانشجو به قوت نسل‌های قبلی نیست و مانند اسلاف‌شان اهل سیاست و تحلیل از منظر نقش نظارت استصوابی نیستند و از منظر اجتماعی تحلیل می‌کنند.
پایان دور چهارم مذاکرات ایران - امریکا در عمان پایان دور چهارم مذاکرات ایران - امریکا در عمان
عباس عراقچی وزیر خارجه ایران و استیو ویتکاف نماینده ترامپ رئیس جمهور امریکا، ریاست هیات‌های دو کشور را در مذاکرات برعهده دارند.
بحران در حکمرانی آب بحران در حکمرانی آب
چالش خشکیدگی ایران که ریشه در عوامل انسانی و محیطی دارد، در طول قرن‌های گذشته با تدبیر جوامع محلی مدیریت شده بود. با این حال قرار گرفتن تفکر «تامین تقاضا» به جای «مدیریت تقاضا» در مرکز سیاستگذاری آب، زمینه‌ساز سرایت بحران به حوزه شرب شده است.
۲۰۰ هزار واحد مسکونی برای فرهنگیان ساخته می‌شود ۲۰۰ هزار واحد مسکونی برای فرهنگیان ساخته می‌شود
سخنگوی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه آنچه مشهود است این است که ۳۹۰ هزار نفر از فرهنگیان اکنون فاقد مسکن هستند و طی تفاهم‌نامه‌ای که امروز با وزارت راه و شهرسازی امضا شد ساخت ۲۰۰ هزار واحد مسکونی هدف گذاری شده که ساخته شود
برگزیده
فضولی در کار کارتال موجب نخواستن عالیشاه شد! فضولی در کار کارتال موجب نخواستن عالیشاه شد!
کارتال تصمیمی عجیب اتخاذ کرده است و آن هم این که رای به جدایی عالیشاه داده است
واکنش AFC به پایان پیروزی های پیاپی فوتسال زنان ایران در آسیا واکنش AFC به پایان پیروزی های پیاپی فوتسال زنان ایران در آسیا
تیم ملی فوتسال بانوان ایران امروز در آخرین بازی گروهی خود در جام ملت‌های آسیا مقابل ویتنام به تساوی بدون گل رسید.
احمد نوراللهی ماجراجو مقصد بعدی‌اش کجاست؟ احمد نوراللهی ماجراجو مقصد بعدی‌اش کجاست؟
باشگاه النصر دبی پیشنهاد رسمی به ستاره ایرانی الوحده داده و خواهان امضای قرارداد با او است.
صفحه خبر بالای تصاویر