کد خبر: ۲۶۸۱۵
تاریخ انتشار: ۲۷ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۱
سخنگوی وزارت دفاع:

انحراف یکی از سامانه‌های آفندی منجر به حادثه گرگان شد

سخنگوی وزارت دفاع، گفت: یکی از سامانه‌های آفندی وزارت دفاع در مرحلهٔ آزمایشی از مسیر خود منحرف شده و در گرگان سقوط می‌کند.
انحراف یکی از سامانه‌های آفندی منجر به حادثه گرگان شد

مخاطب 24- سردار طلایی نیک، سخنگوی وزارت دفاع درباره علت حادثه امروز در گرگان گفت: یکی از سامانه‌های آفندی در مرحلهٔ آزمایشی از مسیر خود منحرف شده و در گرگان سقوط می‌کند.

وی با اشاره به جزئیات سقوط پهپاد در گرگان، گفت: در فرایند آزمایش تحقیقاتی سامانه‌های آفندی و پهپادی که در منطقه کویری انجام می‌شود و این موضوع سابقه دارد، یکی از سامانه‌هایی که در فرایند آزمون و تحقیقات بوده، دچار نقص فنی می‌شود و با انحراف از مسیر اصلی، متلاشی و قطعاتی از این سامانه در مناطقی از شهر گرگان سقوط کرده است.

طلایی نیک گفت: تیم‌های امدادی و عملیاتی در حال جمع آوری قطعات فروده آمده هستند.

او تاکید کرد: ضمن تشکر از اهالی شریف گرگان انتظار داریم که اگر قطعات باقیمانده ای را مشاهده کردند از دستکاری و یا جا به جایی آنها خودداری کنند تا انشالله تیم‌های عملیاتی و امدادی بتوانند وظایف امدادی را در اسرع وقت به اتمام برسانند.

سردار طلایی افزود: در مناطق کویری داخلی کشور آزمایش سامانه پهادی با سامانه‌های آفندی انجام شده، منتها در یکی از این آزمون‌های تحقیقاتی، یکی از سامانه‌ها دچار نقص شده است.

سخنگوی وزارت دفاع گفت: ستاد امدادی و تعمیر در استان گلستان مسؤولیت جمع آوری قطعات سقوط کرده را برعهده گرفته اند و مردم می‌توانند به این ستاد اطلاع رسانی کنند.

منبع: مهر 

برچسب ها: وزارت دفاع گرگان
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
سایپا به بابک زنجانی می‌رسد؟ سایپا به بابک زنجانی می‌رسد؟
برخی رسانه‌ها از حضور بابک زنجانی با پشتوانه هلدینگ دات‌وان در فهرست متقاضیان خرید ۴۲ درصد سهام سایپا خبر داده‌اند. ادعایی که در صورت تایید نهاد‌های رسمی می‌تواند روند واگذاری در صنعت خودروسازی را با پرسش‌های تازه همراه کند.
آغاز لابی وزیر اقتصاد پیشنهادی دولت در بهارستان آغاز لابی وزیر اقتصاد پیشنهادی دولت در بهارستان
با وجود اینکه سیدعلی مدنی‌زاده هنوز به صورت رسمی از طرف دولت به مجلس معرفی نشده، اما در روز‌های اخیر استاد اقتصاد دانشگاه شریف لابی خود در مجلس را آغاز کرده و با برخی از نمایندگان دیدار‌هایی برای جلب رضایت آنها داشته است. گفته می‌شود عصر امروز تعدادی از نمایندگان با مدنی‌زاده ملاقات داشتند.
غنی سازی ادامه پیدا می‌کند غنی سازی ادامه پیدا می‌کند
دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا امروز یک شنبه ۲۱ اردیبهشت در مسقط عمان پایان یافت.
دلیل شهردار شدن زاکانی دلیل شهردار شدن زاکانی
شهردار شدن زاکانی حاصل مشارکت پایین در انتخابات شوراهاست و این همان نکته‌ای است که دختر جوان به آن اشاره نکرده چرا که دُز سیاسی نسل جدید دانشجو به قوت نسل‌های قبلی نیست و مانند اسلاف‌شان اهل سیاست و تحلیل از منظر نقش نظارت استصوابی نیستند و از منظر اجتماعی تحلیل می‌کنند.
پایان دور چهارم مذاکرات ایران - امریکا در عمان پایان دور چهارم مذاکرات ایران - امریکا در عمان
عباس عراقچی وزیر خارجه ایران و استیو ویتکاف نماینده ترامپ رئیس جمهور امریکا، ریاست هیات‌های دو کشور را در مذاکرات برعهده دارند.
بحران در حکمرانی آب بحران در حکمرانی آب
چالش خشکیدگی ایران که ریشه در عوامل انسانی و محیطی دارد، در طول قرن‌های گذشته با تدبیر جوامع محلی مدیریت شده بود. با این حال قرار گرفتن تفکر «تامین تقاضا» به جای «مدیریت تقاضا» در مرکز سیاستگذاری آب، زمینه‌ساز سرایت بحران به حوزه شرب شده است.
۲۰۰ هزار واحد مسکونی برای فرهنگیان ساخته می‌شود ۲۰۰ هزار واحد مسکونی برای فرهنگیان ساخته می‌شود
سخنگوی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه آنچه مشهود است این است که ۳۹۰ هزار نفر از فرهنگیان اکنون فاقد مسکن هستند و طی تفاهم‌نامه‌ای که امروز با وزارت راه و شهرسازی امضا شد ساخت ۲۰۰ هزار واحد مسکونی هدف گذاری شده که ساخته شود
برگزیده
منع تندرو‌ها از دخالت در مذاکرات، اقدامی دیرهنگام بود منع تندرو‌ها از دخالت در مذاکرات، اقدامی دیرهنگام بود
هم زمان با آغاز مذاکرات ایران و آمریکا موجی از خوش بینی ایجاد شد و فضای سیاسی، اقتصادی و اجتماعی کشور را درنوردید. اما پس از چهار هفته گل و بلبل، جریان مذاکرات پوست انداخت و تضاد، مخالفت و کارشکنی نمایان شد تا جایی که در آستانه چهارمین جلسه گفت‌و‌گو طرفین، احتمال ادامه مذاکرات در هاله‌ای از ابهام قرار گرفته است.
آغاز لابی وزیر اقتصاد پیشنهادی دولت در بهارستان آغاز لابی وزیر اقتصاد پیشنهادی دولت در بهارستان
با وجود اینکه سیدعلی مدنی‌زاده هنوز به صورت رسمی از طرف دولت به مجلس معرفی نشده، اما در روز‌های اخیر استاد اقتصاد دانشگاه شریف لابی خود در مجلس را آغاز کرده و با برخی از نمایندگان دیدار‌هایی برای جلب رضایت آنها داشته است. گفته می‌شود عصر امروز تعدادی از نمایندگان با مدنی‌زاده ملاقات داشتند.
غنی سازی ادامه پیدا می‌کند غنی سازی ادامه پیدا می‌کند
دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا امروز یک شنبه ۲۱ اردیبهشت در مسقط عمان پایان یافت.
صفحه خبر بالای تصاویر