کد خبر: ۱۳۵۵۲
تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۱:۴۱
دکتر میرهاشم موسوی در پیامی به مناسبت روز بزرگداشت شهدا:

اقتدار امروز ایران اسلامی، مرهون ایستادگی و مقاومت شهدا است

مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی در پیامی به مناسبت ۲۲ اسفند روز بزرگداشت شهدا، زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا و تبیین فرهنگ والای ایثار و شهادت و انتقال آن به نسل‌های آینده را وظیفه‌ی خطیری توصیف کرد که باید مورد اهتمام و عنایت ویژه قرار گیرد.
اقتدار امروز ایران اسلامی، مرهون ایستادگی و مقاومت شهدا است

اقتدار امروز ایران اسلامی، مرهون ایستادگی و مقاومت شهدا است

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از سازمان تامین اجتماعی ؛متن پیام مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی به این شرح است:

أُوْلَئِکَ الَّذِینَ امْتَحَنَ اللَّهُ قُلُوبَهـمْ لِلتَّقـوَی
(آن‌ها کســانی‌اند که خدا قلب‌هاشان را برای تقـــوا امتحان کرده است)

۲۲ اسفند ماه روز بزرگداشت مقام شهید و شهادت، روز تجلیل از همه مردان و زنان آزاده‌ای است که هرچند مسافر آسمان شدند، اما ندای حق‌طلبی‌شان در ثانیه ثانیه زمان جاری است؛ فریادی که ریشه در قیام عاشورا دارد و تا گسترده‌ترین میدان موعود امتداد یافته است. بزرگمردان و شیرزنانی که راز جاوید و زنده ماندن نام و یاد و راه‌شان، چیزی جز جوشیدن از چشمه عشق لایزال و دل‌سپردن به عالمی فراتر از خاک نیست.
فرهنگ شهادت، که در سال‌های خاطره‌ساز دفاع مقدس در آفاق این سرزمین مقدس و بر آینه دل‌های شفاف مردمان این آب و خاک ریشه دواند، چنان تأثیر شگرفی در تمامی ابعاد از خود بر جای گذاشته است که تاریخ تا قرن‌ها، شاهد جلوه‌های آن خواهد بود و هر از گاهی آثار ارزشمند آن در صحنه‌ها و مقاطع مختلف مانند دفاع از حرم، دفاع از سلامت هم‌میهنان و نیز دفاع از امنیت و آرامش مردم، نمایان می‌شود تا شهید و شهادت؛ همچنان زیباترین واژه در فرهنگ اسلامی و تداعی‌گر ایثار و ازخودگذشتگی شهدای گرانقدر و نیز صبر و استقامت خانواده محترم شهدا و ایثارگران عزیز باشد. تردیدی نیست که اقتدار امروز ایران اسلامی، مرهون ایستادگی و مقاومت شهدایی است که در راه تحقق آرمان‌های والای انقلاب شکوهمند اسلامی لحظه‌ای تردید به خود راه ندادند و تا سرحد جان بر سر عهد خویش ایستادند. این مواجهه فداکارانه در دفاع از ارزش‌ها و هویت دینی؛ وظیفه‌ای مبتنی بر سنت اسلامی و فرهنگ جهاد، ایثار و شهادت است که مصداق تام و تمام عمل به آن، سرباز واقعی مکتب امام خمینی (ره) شهید حاج قاسم سلیمانی بود که پس از سال‌ها مجاهدت در راه خدا و خدمت به مردم و مبارزه با استکبار و صهیونیزم جهانی، مزد مجاهدت خویش را با نائل شدن به درجه رفیع شهادت دریافت کرد؛ او که در راه دفاع از انسانیت نسبت به جغرافیای عالم بی‌اعتنا بود و با ایستادن در کنار مظلومین جهان؛ الگویی ماندگار از عدالتخواهی و ظلم‌ستیزی و مبارزه با تروریسم را به دنیا عرضه کرد.
اکنون و در ابتدای گام دوم انقلاب اسلامی، بیش از هر زمان دیگری به چنین الگو‌های بزرگی نیاز داریم تا با برداشتن موانع پیش‌رو بتوانیم ایجاد تحول را که مطالبه جدی رهبری معظم انقلاب است، رقم بزنیم. ما باید از منش، رفتار و عمل شهدای والامقام و بخصوص شهید سلیمانی، برای استفاده در بخش‌های مختلف حکمرانی الگوبرداری کنیم و سازمان تأمین‌اجتماعی نیز به‌عنوان بزرگترین دستگاه بیمه‌ای کشور با بیش از ۴۵ میلیون نفر افراد تحت پوشش، قطعاً با الگوبرداری از سیره شهدا و اقتدا به روش و منش امثال حاج قاسم سلیمانی می‌تواند با تبدیل کردن تهدید‌ها به فرصت، از بزرگترین چالش‌های پیش رو عبور کند.
اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره همه شهدای انقلاب اسلامی، شهدای دفاع مقدس و همچنین شهدای مدافع حرم، مدافعان سلامت و مدافعان امنیت و به‌ویژه سید شهدای مقاومت حاج قاسم سلیمانی و نیز گرامیداشت شهدای سازمان تأمین‌اجتماعی و شهدای خانواده بزرگ بیمه‌شدگان و بازنشستگان؛ روز بزرگداشت شهدا را به خانواده معزز شهدا و جانبازان و ایثارگران تبریک و تهنیت عرض می‌کنم.
بی‌شک زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا و تبیین فرهنگ والای ایثار و شهادت و انتقال آن به نسل‌های آینده، وظیفه‌ی خطیری است که باید مورد اهتمام و عنایت ویژه همه ما قرار گیرد و از خداوند منان می‌خواهم به همه ما توفیق خدمتگزاری بیشتر به خانواده محترم شهدا و ایثارگران را عنایت فرماید و شهدای گرانقدر ما را با اولیاءالله محشور نماید.

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
چرا دولت برای معرفی مدنی‌زاده به مجلس دست دست می‌کند؟ چرا دولت برای معرفی مدنی‌زاده به مجلس دست دست می‌کند؟
دلیل تعویق معرفی مدنی‌زاده به عنوان گزینه نهایی دولت برای تصدی وزارت امور اقتصادی و دارایی مشخص شد.
زلنسکی و پوتین با میانجی‌گری ترامپ در استانبول! زلنسکی و پوتین با میانجی‌گری ترامپ در استانبول!
«میخائیل پودولیاک» مشاور ریاست‌جمهوری اوکراین گفت که «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور این کشور در مذاکرات صلح استانبول تنها با «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه گفت‌و‌گو خواهد کرد، چراکه فقط شخص او می‌تواند جنگ را متوقف کند و دیگر مقام‌های روس چنین اختیاراتی ندارند.
ما نیاز به تریاک داریم چرا جنس نامرغوب از افغستان وارد می‌کنیم؟ ما نیاز به تریاک داریم چرا جنس نامرغوب از افغستان وارد می‌کنیم؟
رضا سپهوند، نماینده مردم خرم آباد در مجلس با اشاره به نیاز درمانی کشور به انواع دارو‌ها از واردات تریاک از افغانستان خبر داده است، اما برخی از کارشناسان این اظهارات را رد کرده‌اند.
ترامپ چرا دست تنها زن کابینه بن سلمان را رها نمی‌کرد؟ ترامپ چرا دست تنها زن کابینه بن سلمان را رها نمی‌کرد؟
احوال پرسی ترامپ با مقامات عربستان سعودی
شفق‌های قطبی مشتری هم شکار شدند شفق‌های قطبی مشتری هم شکار شدند
تلسکوپ فضایی ناسا تصاویر زیبا و مسحورکننده‌ای از شفق‌های قطبی مشتری ثبت کرد که تاکنون در معرض دید علاقه‌مندان قرار نگرفته بود.
لاریجانی: سپاسگزار ملت ایران هستیم که حوادث را هضم کردند لاریجانی: سپاسگزار ملت ایران هستیم که حوادث را هضم کردند
علی لاریجانی روز سه شنبه در آیین روز استاد و تجلیل از مقام معلم در دانشگاه بین الملی اهل بیت (ع) اظهار داشت: باید سپاسگزار ملت ایران بود که این حوادث را هضم کرد و مثل خیلی از کشور‌ها احساساتی برخورد نکرد.
در بسیاری از احزاب ارتباط با بدنه اجتماعی هنوز کامل نشده در بسیاری از احزاب ارتباط با بدنه اجتماعی هنوز کامل نشده
مشاور رئیس جمهور در امور تشکل‌ها و احزاب گفت: یکی از تصمیم‌های مهم دولت چهاردهم را ایجاد یک کانال مستقیم میان احزاب و رئیس‌جمهور عنوان کرد: برای نخستین بار، ما یک مسیر رسمی و مشخص برای ارتباط منظم، مستند و تعریف‌شده میان احزاب و دولت ایجاد کرده‌ایم.
برگزیده
چرا دولت برای معرفی مدنی‌زاده به مجلس دست دست می‌کند؟ چرا دولت برای معرفی مدنی‌زاده به مجلس دست دست می‌کند؟
دلیل تعویق معرفی مدنی‌زاده به عنوان گزینه نهایی دولت برای تصدی وزارت امور اقتصادی و دارایی مشخص شد.
شرایط ثبت نام وام ۵۰ میلیون تومانی بازنشستگان شرایط ثبت نام وام ۵۰ میلیون تومانی بازنشستگان
ثبت نام وام ضروری بازنشستگان کارگری آغاز شده است.
وداع با نظریه‌پرداز قدرت نرم آمریکا وداع با نظریه‌پرداز قدرت نرم آمریکا
زندگی نظریه‌پردازی که از رهبری آمریکا و جهان‌گرایی لیبرال دفاع می‌کرد درست زمانی به پایان رسید که این دیدگاه‌ها در دومین دوره ریاست‌جمهوری دونالد ترامپ به بن‌بست رسیده‌اند.
صفحه خبر بالای تصاویر