کد خبر: ۱۱۱۴۴
تاریخ انتشار: ۰۴ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۱:۰۷

رتبه‌بندی معلمان مهرآفرین باید از شهریور ۱۴۰۰ اعمال شود

عضو هیئت رئیسه کمیسیون آموزش مجلس گفت: وزارت آموزش و پرورش بر اساس قانون مصوب مجلس مکلف است معلمان مهرآفرین را از شهریور ۱۴۰۰ مشمول قانون رتبه‌بندی کند.
رتبه‌بندی معلمان مهرآفرین باید از شهریور ۱۴۰۰ اعمال شود

رتبه‌بندی معلمان مهرآفرین باید از شهریور ۱۴۰۰ اعمال شود

مخاطب ۲۴- اخبار فرهنگیان، محمدرضا احمدی عضو هیئت رئیسه کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، با بیان اینکه در ارتباط با اجرای قانون رتبه بندی انتقاداتی نسبت به عملکرد وزارت آموزش و پرورش وجود دارد، گفت: با وجود اینکه رتبه‌بندی پایه یک تقریباً به اتمام رسیده، اما همچنان تکلیف بسیاری از گزینش‌ها مشخص نشده است. علاوه بر این همچنان نقصی پرونده‌ها وجود دارد که موجب کندی اجرای قانون رتبه بندی شده است.

 


وی با اشاره به برخی شایعات درباره زمان اجرای رتبه‌بندی از جمله اینکه قرار است ملاک اجرای قانون از سوی دولت مهر ۱۴۰۱ باشد، تاکید کرد: این مسئله قطعا کذب است. بر اساس قانونِ مصوب مجلس رتبه‌بندی از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۰ شامل تمامی فرهنگیان از جمله بازنشستگان می‌شود.

عضو هیئت رئیسه کمیسیون آموزش مجلس خاطرنشان کرد: البته درباره معلمان مهرآفرین وزارت آموزش و پرورش این گروه از معلمان از مهر ۱۴۰۱ یعنی از زمانی که طی مصوبه‌ای شرط برگزاری آزمون برای آن‌ها حذف شد، مشمول رتبه‌بندی می‌داند، اما مجلس معتقد است که معلمان مهرآفرین نیز باید همانند سایر فرهنگیان از شهریور ۱۴۰۰ مشمول رتبه‌بندی شوند.
منبع تسنیم

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
چرا دولت برای معرفی مدنی‌زاده به مجلس دست دست می‌کند؟ چرا دولت برای معرفی مدنی‌زاده به مجلس دست دست می‌کند؟
دلیل تعویق معرفی مدنی‌زاده به عنوان گزینه نهایی دولت برای تصدی وزارت امور اقتصادی و دارایی مشخص شد.
زلنسکی و پوتین با میانجی‌گری ترامپ در استانبول! زلنسکی و پوتین با میانجی‌گری ترامپ در استانبول!
«میخائیل پودولیاک» مشاور ریاست‌جمهوری اوکراین گفت که «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور این کشور در مذاکرات صلح استانبول تنها با «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه گفت‌و‌گو خواهد کرد، چراکه فقط شخص او می‌تواند جنگ را متوقف کند و دیگر مقام‌های روس چنین اختیاراتی ندارند.
ما نیاز به تریاک داریم چرا جنس نامرغوب از افغستان وارد می‌کنیم؟ ما نیاز به تریاک داریم چرا جنس نامرغوب از افغستان وارد می‌کنیم؟
رضا سپهوند، نماینده مردم خرم آباد در مجلس با اشاره به نیاز درمانی کشور به انواع دارو‌ها از واردات تریاک از افغانستان خبر داده است، اما برخی از کارشناسان این اظهارات را رد کرده‌اند.
ترامپ چرا دست تنها زن کابینه بن سلمان را رها نمی‌کرد؟ ترامپ چرا دست تنها زن کابینه بن سلمان را رها نمی‌کرد؟
احوال پرسی ترامپ با مقامات عربستان سعودی
شفق‌های قطبی مشتری هم شکار شدند شفق‌های قطبی مشتری هم شکار شدند
تلسکوپ فضایی ناسا تصاویر زیبا و مسحورکننده‌ای از شفق‌های قطبی مشتری ثبت کرد که تاکنون در معرض دید علاقه‌مندان قرار نگرفته بود.
لاریجانی: سپاسگزار ملت ایران هستیم که حوادث را هضم کردند لاریجانی: سپاسگزار ملت ایران هستیم که حوادث را هضم کردند
علی لاریجانی روز سه شنبه در آیین روز استاد و تجلیل از مقام معلم در دانشگاه بین الملی اهل بیت (ع) اظهار داشت: باید سپاسگزار ملت ایران بود که این حوادث را هضم کرد و مثل خیلی از کشور‌ها احساساتی برخورد نکرد.
در بسیاری از احزاب ارتباط با بدنه اجتماعی هنوز کامل نشده در بسیاری از احزاب ارتباط با بدنه اجتماعی هنوز کامل نشده
مشاور رئیس جمهور در امور تشکل‌ها و احزاب گفت: یکی از تصمیم‌های مهم دولت چهاردهم را ایجاد یک کانال مستقیم میان احزاب و رئیس‌جمهور عنوان کرد: برای نخستین بار، ما یک مسیر رسمی و مشخص برای ارتباط منظم، مستند و تعریف‌شده میان احزاب و دولت ایجاد کرده‌ایم.
برگزیده
شفق‌های قطبی مشتری هم شکار شدند شفق‌های قطبی مشتری هم شکار شدند
تلسکوپ فضایی ناسا تصاویر زیبا و مسحورکننده‌ای از شفق‌های قطبی مشتری ثبت کرد که تاکنون در معرض دید علاقه‌مندان قرار نگرفته بود.
کارفرمایان اتباع غیرمجازشان را معرفی کنند کارفرمایان اتباع غیرمجازشان را معرفی کنند
نادر یاراحمدی در سفر به استان فارس با بیان این‌که شرایطی در گذشته ایجاد شده که این افراد به خاطر نگاه پرمهر و عطوفت مردم و دولت ایران توانسته‌اند داخل کشور شوند، گفت: امروز به خاطر مشکلات ایجاد شده به همه آنها اعلام کردیم که باید حضورشان را قانونمند کنند.
ساعات برگزاری آزمون‌های نهایی و هماهنگ کشوری تغییر نکرده است ساعات برگزاری آزمون‌های نهایی و هماهنگ کشوری تغییر نکرده است
محسن زارعی با بیان اینکه جدول زمان‌بندی آزمون‌های خرداد ۱۴۰۴ برای پایه‌های نهم، یازدهم و دوازدهم پیش از این منتشر شده و تغییری نمی‌کند، تاکید کرد: این آزمون‌ها طبق برنامه اعلامی برگزار می‌شوند.
صفحه خبر بالای تصاویر