کد خبر: ۳۰۴۸۲
تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۴۰۲ - ۱۷:۳۲

نوجوان ۱۴ ساله با اختراع صابونی برای مبارزه با سرطان پوست برنده جایزه علمی شد

صابون او دارو‌هایی را از طریق پوست تزریق می‌کند که سیستم ایمنی بدن را برای مبارزه با سلول‌های سرطانی فعال می‌کند.
نوجوان ۱۴ ساله با اختراع صابونی برای مبارزه با سرطان پوست برنده جایزه علمی شد

مخاطب 24- یک نوجوان 14 ساله آمریکایی صابونی ابداع کرده است که می‌تواند به سیستم ایمنی بدن انسان در مبارزه با سرطان پوست کمک کند. صابون ساخته‌شده توسط این نوجوان جایزه برتر مسابقه استعدادیابی «چالش دانشمند جوان» را دریافت کرده است.

«هیمن بیکل» تا پیش از اینکه همراه با خانواده خود به ایالات‌متحده نقل مکان کند، چهار سال در اتیوپی زندگی کرده است. او که خالق این صابون است، از مردمان اتیوپی که تمام روز زیر آفتاب داغ درحال کار هستند، الهام گرفته و امیدوار است که اختراع او روزی به یک گزینه مقرون‌به‌صرفه و مؤثر تبدیل شود.

بیشتر بخوانید:

بیشتر بخوانید

نحوه عملکرد صابون در مقابل سرطان پوست

صابون او داروهایی را از طریق پوست تزریق می‌کند که سیستم ایمنی بدن را برای مبارزه با سلول‌های سرطانی فعال می‌کند. اگر این درمان مؤثر باشد و ایمن‌بودن آن مشخص شود، می‌تواند برای افرادی که قادر به پرداخت هزینه‌های درمانی گران‌قیمت سرطان پوست نیستند یا به آن‌ها دسترسی ندارند، اهمیت زیادی داشته باشد.

او ابتدا کار روی صابون را در خانه آغاز کرده است اما زمانی که به فینالیست مسابقه تبدیل شد، از «دانشگاه ویرجینیا» و «دانشگاه جورج تاون» و مهندس محصول شرکت 3M نیز کمک گرفت. مسابقه استعدادیابی «چالش دانشمند جوان» توسط شرکت چندملیتی تری‌ام (3M) مستقر در ایالات‌متحده برگزار شده و به‌طور گسترده به توسعه و ثبت اختراع ماسک N95 در دهه‌های 1970 و 80 شناخته می‌شود.

ترکیب اصلی این محصول ایمیدازوکینولین است که درحال‌حاضر از آن به‌عنوان یک درمان موضعی برای زگیل، عفونت‌های قارچی و آکنه استفاده می‌شود. FDA همچنین استفاده از آن برای درمان «سرطان سلول پایه‌ای» را تأیید کرده است که بیکل نیز روی آن تمرکز دارد.

بیکل در مصاحبه‌ای به  NPR می‌گوید:

«این صابون کمی چسبنده‌تر از صابون‌های معمولی است، زیرا نانوذرات مبتنی بر لیپید دارد و نکته اصلی این است که پس از شستن دست‌های خود با صابون، بخش‌های دارویی روی پوست شما باقی می‌ماند.»

او درحال‌حاضر امیدوار است که طی پنج سال آینده بتواند تأییدیه آزمایش‌های انسانی و FDA را دریافت کند.

 

منبع: دیجیاتو

برچسب ها: سرطان پوست
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
رابطه فرزند و پدری که پدر سید حسن نصرالله بازگو کرد رابطه فرزند و پدری که پدر سید حسن نصرالله بازگو کرد
در گفت‌وگویی نادر و احساسی با یک شبکه عراقی، پدر شهید سید حسن نصرالله جزئیاتی از زندگی فرزندش از دوران کودکی تا لحظه شهادت را بازگو کرد.
دزدی در محل فرهنگی دزدی در محل فرهنگی
فرمانده یگان‌های حفاظت فیزیکی پلیس پیشگیری فاتب از دستگیری یک سارق زورگیر خبر داد و گفت: با تلاش و هوشیاری عوامل انتظامی نمایشگاه بین المللی کتاب، این سارق شناسایی و دستگیر شد.
هادی چوپان در زمره طرفداران امیر تتلو قرار گرفت! هادی چوپان در زمره طرفداران امیر تتلو قرار گرفت!
در پی انتشار ادعایی درباره تایید حکم اعدام امیرحسین مقصودلو (تتلو)، یک مقام آگاه در قوه قضاییه اعلام کرد که تاکنون هیچ حکم قطعی و لازم‌الاجرا به دادسرا ابلاغ نشده است.
نکونام تبرئه شد نکونام تبرئه شد
کمیته استیناف فدراسیون فوتبال با نقض رأی کمیته وضعیت بازیکنان، شکایت باشگاه فولاد خوزستان از جواد نکونام را بی‌اساس دانست و حکم به رد ادعای این باشگاه داد.
ماجرای عالیشاه و پرسپولیس ختم به خیر شد؟! ماجرای عالیشاه و پرسپولیس ختم به خیر شد؟!
به نظر می‌رسد ماجرای تمدید قرارداد امید عالیشاه با پرسپولیس وارد فاز جدیدی شده و دو نفر نمی‌خواهند این اتفاق رخ بدهد.
حضور سرزده پزشکیان در وزارت جهاد کشاورزی حضور سرزده پزشکیان در وزارت جهاد کشاورزی
رئیس جمهور با حضور از پیش اعلام نشده در وزارت جهادکشاورزی در نشستی با وزیر و مسئولان این وزارتخانه به بررسی عملکرد بخش‌های مختلف این مجموعه پرداخت.
ویتکاف: آنها برای اجرای برنامه غیرنظامی نیازی به غنی‌سازی ندارند ویتکاف: آنها برای اجرای برنامه غیرنظامی نیازی به غنی‌سازی ندارند
استیو ویتکاف، فرستاده ویژه دونالد ترامپ در امور خاورمیانه، بعدازظهر پنجشنبه در کاخ سفید طی گفت‌وگویی حدوداً ۴۰ دقیقه‌ای با وب‌سایت بریتبارت نیوز، دیدگاه‌ها و سیاست‌های دولت ترامپ درباره مذاکرات با ایران را تشریح کرد. مخ
برگزیده
نظر وزارت بهداشت در خصوص میوه‌های خشک چیست؟ نظر وزارت بهداشت در خصوص میوه‌های خشک چیست؟
وزارت بهداشت در توییتی بر ارجحیت استفاده از میوه‌های تازه نسبت به میوه‌های خشک تاکید کرد.
راز چشم آبی‌ها راز چشم آبی‌ها
طبق گفته دانشمندان، تمام انسان‌هایی که چشمان آبی دارند، نوادگان یک فرد واحد اروپایی هستند که حدود ۶۰۰۰ تا ده هزار سال پیش زندگی می‌کرده است.
کارگران اتباع با چه شرایطی می‌توانند در ایران کنند؟ کارگران اتباع با چه شرایطی می‌توانند در ایران کنند؟
سرهنگ علی رفیعی در گفت: کارفرمایان فقط در صورتی می‌توانند اتباع خارجی را در واحد‌های صنفی، شرکت ها، کارخانه‌ها و ... به کارگیری کنند که حتما پروانه اقامت معتبر داشته باشند.
صفحه خبر بالای تصاویر