کد خبر: ۶۱۴۲۲
تاریخ انتشار: ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۴
رئیس‌کل دادگستری استان تهران:

برنامه ویژه‌ای برای اراذل و اوباش داریم!

علی القاصی، رئیس‌کل دادگستری استان تهران در خصوص سیاست دستگاه قضا در مواجهه با مخلّان نظم و امنیت عمومی جامعه و سرقت‌های به‌عنف گفت: با توجه به تأکیدات ریاست محترم قوه قضاییه مبنی بر صیانت از امنیت عمومی جامعه و جلوگیری از عرض‌اندام مخلّان نظم و امنیت روانی مردم، برخورد با عناصر دخیل در این زمینه در دستور کار مجموعه قضایی استان تهران قرار گرفت.
برنامه ویژه‌ای برای اراذل و اوباش داریم!

مخاطب۲۴- رئیس‌کل دادگستری استان تهران با اشاره به راه‌اندازی شعب ویژه مواجهه با اشرار و سارقان به‌عنف گفت: وضعیت قضایی اشرار، سارقان به‌عنف و مخلّان نظم و امنیت عمومی جامعه مستمراً در ستاد استانی کنترل مجرمان حرفه‌ای، سابقه‌دار و خطرناک تحت نظارت و رصد است.

علی القاصی، رئیس‌کل دادگستری استان تهران در خصوص سیاست دستگاه قضا در مواجهه با مخلّان نظم و امنیت عمومی جامعه و سرقت‌های به‌عنف گفت: با توجه به تأکیدات ریاست محترم قوه قضاییه مبنی بر صیانت از امنیت عمومی جامعه و جلوگیری از عرض‌اندام مخلّان نظم و امنیت روانی مردم، برخورد با عناصر دخیل در این زمینه در دستور کار مجموعه قضایی استان تهران قرار گرفت.

رئیس‌کل دادگستری استان تهران خاطرنشان کرد: در همین راستا، وضعیت قضایی اشرار، سارقان به‌عنف و مخلّان نظم و امنیت عمومی جامعه مستمراً در ستاد استانی کنترل مجرمان حرفه‌ای، سابقه‌دار و خطرناک تحت نظارت و رصد قرار می‌گیرد و برنامه‌ریزی‌های لازم به‌منظور کنترل آنها در دستور کار قرار دارد.

بیشتر بخوانید

وی ضمن تأکید بر اینکه رویکرد دستگاه قضا در مواجهه با اشرار و سارقان به‌عنف «عبرت‌آموز» و «بازدارنده» است، گفت: بر اساس برنامه‌ریزی‌های صورت‌گرفته، شعب ویژه‌ای در تمامی مراحل دادرسی به‌منظور رسیدگی به این قبیل از پرونده‌ها تعیین شده‌اند و رسیدگی به این قبیل از پرونده‌ها که امنیت روانی جامعه را به مخاطره می‌اندازد، به‌صورت ویژه دنبال خواهد شد.

القاصی با اشاره به صدور برخی احکام سنگین و قاطع در خصوص پرونده‌های شرارت و سرقت‌های به‌عنف در چارچوب قوانین و مقررات عنوان کرد: به‌منظور جلوگیری از تکرار جرم، تمامی سارقان و به‌طور ویژه سارقان به‌عنف از برخورداری از نهاد‌های ارفاقی از جمله مرخصی محروم هستند و با توجه به هماهنگی‌های به‌عمل‌آمده از سوی اداره‌کل زندان‌های استان تهران و پلیس آگاهی، بلافاصله پس از اتمام دوران محکومیت، این قبیل اشخاص تحت نظارت الکترونیکی قرار می‌گیرند.

رئیس‌کل دادگستری استان تهران ضمن اشاره به تعامل و هماهنگی قابل توجه میان دستگاه قضا و پلیس برای برخورد با مخلّان نظم و امنیت عمومی جامعه بیان کرد: در نتیجه احکام قاطع صادره و برخورد‌های قضایی صورت‌گرفته بزه سرقت در تهران و در سال گذشته به‌میزان ۱۱ درصد در مقایسه با مدت زمان مشابه در سال ۱۴۰۲ کاهش یافته است.

وی در پایان با تأکید بر جدیت دستگاه قضا برای برخورد با اشخاصی که به‌نحوی از انحا موجب سلب آرامش روانی جامعه می‌شوند، بیان کرد: رویکرد و سیاست دستگاه قضا در خصوص این قبیل اشخاص واضح و مشخص است و نمونه‌های عینی این سیاست و رویکرد در احکامی که در ماه‌های اخیر صادر گردیده، مشهود است.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
برگزیده
طارمی در آستانه پیوستن به NFC طارمی در آستانه پیوستن به NFC
در حالی که رسانه‌های ایتالیایی توجه ویژه‌ای به مهدی طارمی دارند، گزارش‌ها حاکی از آن است که اون تصمیم خود را برای فصل آینده اش گرفته است.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر