کد خبر: ۶۱۴۲۲
تاریخ انتشار: ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۴
رئیس‌کل دادگستری استان تهران:

برنامه ویژه‌ای برای اراذل و اوباش داریم!

علی القاصی، رئیس‌کل دادگستری استان تهران در خصوص سیاست دستگاه قضا در مواجهه با مخلّان نظم و امنیت عمومی جامعه و سرقت‌های به‌عنف گفت: با توجه به تأکیدات ریاست محترم قوه قضاییه مبنی بر صیانت از امنیت عمومی جامعه و جلوگیری از عرض‌اندام مخلّان نظم و امنیت روانی مردم، برخورد با عناصر دخیل در این زمینه در دستور کار مجموعه قضایی استان تهران قرار گرفت.
برنامه ویژه‌ای برای اراذل و اوباش داریم!

مخاطب۲۴- رئیس‌کل دادگستری استان تهران با اشاره به راه‌اندازی شعب ویژه مواجهه با اشرار و سارقان به‌عنف گفت: وضعیت قضایی اشرار، سارقان به‌عنف و مخلّان نظم و امنیت عمومی جامعه مستمراً در ستاد استانی کنترل مجرمان حرفه‌ای، سابقه‌دار و خطرناک تحت نظارت و رصد است.

علی القاصی، رئیس‌کل دادگستری استان تهران در خصوص سیاست دستگاه قضا در مواجهه با مخلّان نظم و امنیت عمومی جامعه و سرقت‌های به‌عنف گفت: با توجه به تأکیدات ریاست محترم قوه قضاییه مبنی بر صیانت از امنیت عمومی جامعه و جلوگیری از عرض‌اندام مخلّان نظم و امنیت روانی مردم، برخورد با عناصر دخیل در این زمینه در دستور کار مجموعه قضایی استان تهران قرار گرفت.

رئیس‌کل دادگستری استان تهران خاطرنشان کرد: در همین راستا، وضعیت قضایی اشرار، سارقان به‌عنف و مخلّان نظم و امنیت عمومی جامعه مستمراً در ستاد استانی کنترل مجرمان حرفه‌ای، سابقه‌دار و خطرناک تحت نظارت و رصد قرار می‌گیرد و برنامه‌ریزی‌های لازم به‌منظور کنترل آنها در دستور کار قرار دارد.

بیشتر بخوانید

وی ضمن تأکید بر اینکه رویکرد دستگاه قضا در مواجهه با اشرار و سارقان به‌عنف «عبرت‌آموز» و «بازدارنده» است، گفت: بر اساس برنامه‌ریزی‌های صورت‌گرفته، شعب ویژه‌ای در تمامی مراحل دادرسی به‌منظور رسیدگی به این قبیل از پرونده‌ها تعیین شده‌اند و رسیدگی به این قبیل از پرونده‌ها که امنیت روانی جامعه را به مخاطره می‌اندازد، به‌صورت ویژه دنبال خواهد شد.

القاصی با اشاره به صدور برخی احکام سنگین و قاطع در خصوص پرونده‌های شرارت و سرقت‌های به‌عنف در چارچوب قوانین و مقررات عنوان کرد: به‌منظور جلوگیری از تکرار جرم، تمامی سارقان و به‌طور ویژه سارقان به‌عنف از برخورداری از نهاد‌های ارفاقی از جمله مرخصی محروم هستند و با توجه به هماهنگی‌های به‌عمل‌آمده از سوی اداره‌کل زندان‌های استان تهران و پلیس آگاهی، بلافاصله پس از اتمام دوران محکومیت، این قبیل اشخاص تحت نظارت الکترونیکی قرار می‌گیرند.

رئیس‌کل دادگستری استان تهران ضمن اشاره به تعامل و هماهنگی قابل توجه میان دستگاه قضا و پلیس برای برخورد با مخلّان نظم و امنیت عمومی جامعه بیان کرد: در نتیجه احکام قاطع صادره و برخورد‌های قضایی صورت‌گرفته بزه سرقت در تهران و در سال گذشته به‌میزان ۱۱ درصد در مقایسه با مدت زمان مشابه در سال ۱۴۰۲ کاهش یافته است.

وی در پایان با تأکید بر جدیت دستگاه قضا برای برخورد با اشخاصی که به‌نحوی از انحا موجب سلب آرامش روانی جامعه می‌شوند، بیان کرد: رویکرد و سیاست دستگاه قضا در خصوص این قبیل اشخاص واضح و مشخص است و نمونه‌های عینی این سیاست و رویکرد در احکامی که در ماه‌های اخیر صادر گردیده، مشهود است.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فوری؛ وقوع زلزله در تهران فوری؛ وقوع زلزله  در تهران
لحظاتی پیش زمین لرزه ای شدید تهران را لرزاند. این زلزله در غرب تهران به وضوح احساس شد
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
برگزیده
سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی
به مناسبت روز جهانی سالمندان، بررسی می شود: خرد کهن سالمندان در عصر دیجیتال چگونه با تنهایی مبارزه می‌کند؟ بررسی نیازهای عاطفی، نقش دولت‌ها، فناوری و راه‌حل‌های جهانی برای جامعه دوستدار سالمند
فرهنگستان تصویب کرد، نامیاد معادل فارسی منشن + ویدئو فرهنگستان تصویب کرد، نامیاد معادل فارسی منشن + ویدئو
فرهنگستان زبان و ادب فارسی واژه «نامیاد» را به‌عنوان معادل فارسی «mention» تصویب کرد
به مناسبت روز جهانی بدون خودرو به مناسبت روز جهانی بدون خودرو
باید بسیار خوش‌خیال بود تا بپنداریم که شعارهایی همچون روز جهانی بدون خودرو در روند برنامه‌ریزی و مطالبه‌های شهروندی ما جای بگیرد. اگر چه برای رسالت و اهداف بزرگ باید تلاش نمود.
صفحه خبر بالای تصاویر