کد خبر: ۶۱۴۲۱
تاریخ انتشار: ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۰

مراکز علمی به سمت مردانه و زنانه شدن می‌رود!

دکتر حسین سیمایی صراف ضمن بیان این مطلب به رویکرد وزارت علوم برای انتخاب زنان در جایگاه‌های مدیریتی دانشگاه‌ها اشاره و اظهار کرد: موضوع جنسیت در انتصابات مدیران و روسا هیچ نقشی ندارد. حتی در شرایط برابر انتخاب زنان به عنوان مدیر یا رئیس دانشگاه را برابر می‌دانم؛ بنابراین به هیچ عنوان رویکرد مردانه یا زنانه کردن انتصابات دانشگاه‌ها را ندارم.
مراکز علمی به سمت مردانه و زنانه شدن می‌رود!

مخاطب۲۴- دکتر حسین سیمایی صراف با بیان اینکه رویکرد مردانه یا زنانه کردن دانشگاه‌ها و مراکز علمی کشور را ندارم، گفت: برای انتصاب مدیران شایسته خانم در دانشگاه‌ها و مراکز علمی تاکید کردم.

وزیر علوم ضمن بیان این مطلب به رویکرد وزارت علوم برای انتخاب زنان در جایگاه‌های مدیریتی دانشگاه‌ها اشاره و اظهار کرد: موضوع جنسیت در انتصابات مدیران و روسا هیچ نقشی ندارد. حتی در شرایط برابر انتخاب زنان به عنوان مدیر یا رئیس دانشگاه را برابر می‌دانم؛ بنابراین به هیچ عنوان رویکرد مردانه یا زنانه کردن انتصابات دانشگاه‌ها را ندارم.

بیشتر بخوانید

وی در ادامه تصریح کرد: من حتی به روسای دانشگاه‌ها و مراکز علمی برای انتصاب زنان شایسته تاکید کرده‌ام. در واقع وقتی رویکرد بنده در انتصابات جنسیتی نباشد یقینا در انتصابات معاونین و مدیران دانشگاه‌ها نیز این رویکرد جاری خواهد بود.

وزیر علوم خاطر نشان کرد: برای ما زن و مرد بودن در انتصابات هیچ نقشی ندارد. در واقع داشتن این نگاه هم از سوی ارزش‌های فرهنگی و دینی به ما تاکید شده است و هم اینکه اخلاقیات نیز به ما می‌گوید که جنسیت را معیار انتخاب روسای دانشگاه‌ها قرار ندهیم.

دکتر سیمایی صراف با اشاره به استقبال زنان برای حضور در دانشگاه‌ها و آمار بالای داوطلبان زن در کنکور گفت: بر اساس آمار‌های اعلام شده حدود ۶۳ درصد داوطلبان کنکور و ۶۷ درصد متقاضیان دانشگاه فرهنگیان زنان هستند. حتی آمار دانشجویان مهارتی در کشور بین دختران و پسران نیز برابر می‌شود. این خود فاکتوری است که ما دانشگاه و مشاغل آینده را از امروز پیش بینی کنیم. برای این موضوع ما میز آینده پژوهی را در وزارت علوم راه اندازی کرده‌ایم.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
دلیل مخالفت خانواده کارتال از بازگشت به ایران چیست؟ دلیل مخالفت خانواده کارتال از بازگشت به ایران چیست؟
شایعه شده که خانواده اسماعیل کارتال مخالف بازگشت او به ایران هستند.
شیرخوارگان حسینی فردا در ۹ هزار نقطه ایران و جهان برگزار می‌شود شیرخوارگان حسینی فردا در ۹ هزار نقطه ایران و جهان برگزار می‌شود
همایش شیرخوارگان حسینی، فردا جمعه ۶ تیرمان همزمان با اولین جمعه ماه محرم، در ایران و ۴۵ کشور جهان برگزار می‌شود
اسرائیل در حمله به ایران از اورانیوم استفاده کرده است؟ اسرائیل در حمله به ایران از اورانیوم استفاده کرده است؟
یک منبع آگاه از احتمال استفاده مهمات دارای اورانیوم ضعیف‌شده توسط رژیم صهیونیستی در برخی حملات به ایران خبر داد.
پدافند‌های ایران فعال شده‌اند؟ پدافند‌های ایران فعال شده‌اند؟
گزارش شاهدان عینی حاکی از آن است که پدافند هوایی در برخی شهر‌ها امشب نیز فعال شده است.
لقب گران‌ترین بازیکن امارات از آن چه کسی است؟ لقب گران‌ترین بازیکن امارات از آن چه کسی است؟
تارنمای خبری البیان در گزارشی به بررسی ارزشمندترین بازیکنان لیگ فوتبال امارات پرداخت.
پسر کارتال سرخ پوش شد؟ پسر کارتال سرخ پوش شد؟
احتمال حضور یک ترک دیگر در پرسپولیس!
طرح ترافیک در پایتخت همچنان تا دوشنبه رایگان شد طرح ترافیک در پایتخت همچنان تا دوشنبه رایگان شد
شهروندان در صورت ورود به محدوده طرح ترافیک تا دوشنبه ۹ تیرماه ۱۴۰۴- هزینه‌ای پرداخت نخواهند کرد.
برگزیده
اسرائیل در حمله به ایران از اورانیوم استفاده کرده است؟ اسرائیل در حمله به ایران از اورانیوم استفاده کرده است؟
یک منبع آگاه از احتمال استفاده مهمات دارای اورانیوم ضعیف‌شده توسط رژیم صهیونیستی در برخی حملات به ایران خبر داد.
پدافند‌های ایران فعال شده‌اند؟ پدافند‌های ایران فعال شده‌اند؟
گزارش شاهدان عینی حاکی از آن است که پدافند هوایی در برخی شهر‌ها امشب نیز فعال شده است.
دیگر علاقه‌ای به گفت‌و‌گو با آمریکایی‌ها ندارید؟ دیگر علاقه‌ای به گفت‌و‌گو با آمریکایی‌ها ندارید؟
سخنگوی وزارت خارجه گفت: ایران تحت معاهده ان پی تی، طبق ماده ۴ این معاهده، حق کامل دارد از انرژی هسته‌ای برای مقاصد صلح‌آمیز استفاده کند و ایران مصمم است این حق را تحت هر شرایطی حفظ کند.
صفحه خبر بالای تصاویر