کد خبر: ۲۶۸۷۷
تاریخ انتشار: ۲۸ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۷:۰۸

تحلیل بازار بورس امروز سه شنبه ۲۸ شهریور ۱۴۰۲

روز سه‌شنبه خالص تغییر مالکیت حقوقی به حقیقی بازار سهام برای دومین روز معاملاتی متوالی منفی شد.
تحلیل بازار بورس امروز سه شنبه ۲۸ شهریور ۱۴۰۲

مخاطب 24- در معاملات روز سه‌شنبه بیست و هشتم شهریور ۱۴۰۲، شاخص کل  بورس تهران  ۵ هزار و ۲۹ واحد نسبت به روز کاری گذشته پایین‌تر ایستاد و به سطح ۲ میلیون و ۱۲۸ هزار و ۴۶۱ واحد رسید. 

شاخص کل هم وزن  بورس  نیز با ریزش هزار و ۵۴۴ واحد در رقم ۷۲۲ هزار و ۴۳۴ واحدی ایستاد. 
شاخص کل  فرابورس  با افت ۱۸۳ واحدی به رقم ۲۶ هزار و ۲۹۵ واحد رسید. همچنین  شاخص هم وزن  فرابورس با کاهش ۷۱۵ واحدی به سطح ۱۲۹ هزار و ۴۷۴  واحد رسید. 

کاهش ۳۴۳ میلیارد تومانی مالکیت حقیقی‌ها!

روز سه‌شنبه خالص تغییر مالکیت حقوقی به حقیقی  بازار سهام  برای دومین روز معاملاتی متوالی منفی شد و در حالی که روز یکشنبه این معیار به مثبت ۱۰۹ میلیارد تومان رسیده بود و دیروز منفی ۴۰۲ میلیارد تومان بود؛ امروز ۳۴۳ میلیارد تومان پول حقیقی از  بازار سهام  خارج شد.

ضعف نمادهای پیشران بازار سهام

امروز نمادهای فولاد،  فملی  و کویر نمادهای سبزپوش  بورس  بودند که بیشترین اثر را در رشد شاخص کل  بورس  داشتند. دو نماد  فولاد  و  فملی  با این وجود که بیشترین اثرگذاری را بر  شاخص کل بورس  تهران داشتند؛ نتوانستند در برابر ریزش یک‌دست و بی‌رمق دیگر شاخص‌سازان مقاومت کنند.

در مقابل شپنا، وبملت و پارس از نمادهای قرمز بودند که اثر منفی بر شاخص داشتند.

در  فرابورس  نیز نمادهای شاروم، ودی و رافزا بیشترین اثر افزایشی را بر شاخص داشتند و نمادهای آریا،  صبا  و وسپهر بیشترین اثر کاهنده را بر  شاخص کل  فرابورس داشتند. 

در بین نمادهای پرتراکنش  بورس امروز  نماد تکاردان بیشترین تراکنش را داشت و شستا، شسینا و خگستر در رتبه‌های بعدی قرار گرفتند. در فرابورس نیز دی، بمولد و فن‌افزار بیشترین تراکنش را داشتند.  

افت ۲۱ درصدی  ارزش معاملات  خرد

امروز  ارزش معاملات  کل  بازار سهام  به ۱۶ هزار و ۱۵۱ میلیارد تومان رسید.  ارزش معاملات  اوراق بدهی در بازار ثانویه ۸ هزار و ۵۹۸ میلیارد تومان بود که ۵۳ درصد از ارزش کل معاملات بازار را در این روز شامل می‌شود.

ارزش معاملات خرد نیز با کاهش ۲۱ درصدی به نسبت روز معاملاتی قبل به رقم ۳ هزار و ۵۵۵ میلیارد تومان رسید. 

امروز نماد خودرو بیشترین خروج  پول حقیقی  را داشت که ارزش آن ۲۹ میلیارد تومان بود. پس از خودرو، نمادهای فولاد، فملی، وبملت و وکغدیر بیشترین خروج  پول حقیقی  را داشتند.

در سوی دیگر، بیشترین  ورود پول حقیقی  به نمادهای رتاب و کالا تعلق داشت و پس از این دو، نمادهای قچار، فکمندح و انرژی بیشترین ورود را داشتند.

پس از فیروزا، افران بیشترین  ارزش معاملات  را داشت و کمند رتبه سوم بیشترین  ارزش معاملات  را به خود اختصاص داد و پس از آن، دو نماد سپر و افران در رتبه‌های بعدی بیشترین  ارزش معاملات  قرار گرفتند.

در جدول حجم معاملات نیز سهام شستا با تعداد ۵۵۴ میلیون و ۶۸۵ هزار و ۶۶۶ سهم در صدر قرار گرفته است. البرز در رتبه دوم بیشترین حجم معاملات بازار قرار گرفت و رتبه سوم به کمند تعلق داشت. دو نماد خودرو و افران نیز در رتبه‌های بعدی بیشترین حجم معاملات بازار قرار داشتند.

افزایش عرضه در بورس  

در معاملات دوشنبه، ۶۷ نماد صف خرید داشتند و ۳۷ نماد با صف‌ فروش مواجه بودند. مجموع ارزش صف‌های خرید با افت ۴۳ درصدی نسبت به روز کاری قبل به ۱۳۶ میلیارد تومان افزایش یافت و مجموع ارزش صف‌های فروش نیز با کاهش ۲۶ درصدی به ۱۸۱ میلیارد تومان رسید.

 

منبع: خبر فوری

برچسب ها: شاخص کل بورس
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا ظهر امروز در مسقط آغاز خواهد شد مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا ظهر امروز در مسقط آغاز خواهد شد
سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران، اعلام کرده است که زمان و مکان مذاکرات از سوی کشور میزبان، عمان، تعیین می‌شود و ایران با برگزاری آن در روز یکشنبه موافقت کرده است.
کریستیانو رونالدو برای تمدید با النصر دچار تردید است یا وسواس؟ کریستیانو رونالدو برای تمدید با النصر دچار تردید است یا وسواس؟
کریستیانو رونالدو برای امضای قرارداد جدید با باشگاه النصر دچار تردید شده است.
اخبار فوتبال یک طرف اخبار مرتبط با بیرانوند هم یک طرف! اخبار فوتبال یک طرف اخبار مرتبط با بیرانوند هم یک طرف!
شایعات عجیبی درباره علیرضا بیرانوند به گوش می‌رسد
مذاکرات تله آمریکایی است؟ مذاکرات تله آمریکایی است؟
یک مقام ایرانی: آمریکا احتمالا مذاکرات اتمی را به‌عنوان تله برای تشدید تنش طراحی کرده و این که آمریکا صادقانه مذاکره نمی‌کند.
قمه کشان خاک سفید در تور پلیس قمه کشان خاک سفید در تور پلیس
با تلاش ماموران پلیس اطلاعات تهران عوامل قدرت‌نمایی، درگیری، نزاع و قمه‌کشی در منطقه خاک سفید تهران شناسایی و دستگیر شدند.
مهدی طارمی گزینه اصلی اینزاگی برای خط حمله اینتر! مهدی طارمی گزینه اصلی اینزاگی برای خط حمله اینتر!
مهدی طارمی، ستاره ایرانی باشگاه اینتر، قرار است از ابتدا در ترکیب تیمش مقابل تورینو به میدان برود. این خبری است که رسانه‌های مختلف ایتالیایی به آن پرداخته و از این نوشته‌اند که او گزینه اصلی سیمونه اینزاگی برای خط حمله اینتر در هفته سی‌وششم است.
شریعتمداری کیهان هم برای ادامه مذاکرات شرط گذاشت! شریعتمداری کیهان هم برای ادامه مذاکرات شرط گذاشت!
حسین شریعتمداری، مدیرمسئول کیهان، در یادداشتی با عنوان «ادامه مذاکرات فقط بعد از پوزش ترامپ» برای ادامه گفت‌و‌گو‌ها بین تهران و واشنگتن شرط گذاشته، این شرط عذرخواهی رئیس‌جمهور آمریکا است.
برگزیده
واریز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی از امروز آغاز می‌شود واریز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی از امروز آغاز می‌شود
مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی از امروز یکشنبه ۲۱ اردیبهشت آغاز می‌شود.
بادبزن و آفتابه آخرین ابزار خروج از بحران انرژی! بادبزن و آفتابه آخرین ابزار خروج از بحران انرژی!
افزایش قطعی‌های برق در اردیبهشت، زنگ خطر تشدید بحران برق و خاموشی‌ها را به صدا درآورد. در همین زمینه، مهدی مسائلی، دبیر سندیکای صنعت برق گفت: «باید قبول کرد که امسال تابستان سختی پیش‌روست و مردم باید خود را برای این شرایط آماده کنند و تمهیدات لازم را بیندیشند. من توصیه می‌کنم برای این شرایط، بادبزن و آفتابه تهیه کنند!».
محتوای غیراخلاقی روی بیلبوردها
اخیرا عکسی از یک بیلبور تبلیغاتی در سطح شهر تهران درمیان کاربران فضای مجازی بازنشر داده شده که نقد‌های زیادی را در پی داشت. بیلبورد‌ها با استفاده از کلمات غیراخلاقی و بولد کردن آن، از شباهت آن به کلمات متعارف دیگر یا نحوه قرار گرفتن در جمله استفاده می‌کنند تا نظر مخاطب را جلب کنند.
صفحه خبر بالای تصاویر