کد خبر: ۱۷۴۶۰
تاریخ انتشار: ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۲۲:۱۰

عضو هیات مدیره رایتل در همایش ملی اقتصاد هوشمند و توسعه مالی فردا تشریح کرد

توسعه زیرساخت‌های ارتباطی کشور، بیت‌الغزل توسعه اقتصاد دیجیتال است.
عضو هیات مدیره رایتل در همایش ملی اقتصاد هوشمند و توسعه مالی فردا تشریح کرد

عضو هیات مدیره رایتل در همایش ملی اقتصاد هوشمند و توسعه مالی فردا تشریح کرد

مخاطب24:محمدصادق کریمی در همایش ملی اقتصاد هوشمند و توسعه مالی با بیان اینکه برای توسعه اقتصاد دیجیتال، لازم است توجه ویژه‌ای به زیرساخت‌های ارتباطی کشور علی‌الخصوص شبکه‌های تلفن همراه شود، افزود نقش توسعه اینترنت پهن پاند و افزایش سرعت اینترنت در افزایش GDP کشور انکارناپذیر است.

معاون برنامه‌ریزی راهبردی رایتل با ذکر اینکه نزدیک به ۹۰٪ شرکت‌های استارت آپ و فین‌تک‌ها در همان سال‌های اولیه از بین می‌روند، ۱۲ علت را در این خصوص برشمرد که عدم توجه به نوآوری‌های فنی و زیرساخت‌های ارتباطی و فن‌آوری اطلاعات یکی از مهمترین این دلایل است.

وی با بیان اینکه امروزه در تمام دنیا، اپراتور‌های تلفن همراه در حال حرکت به سمت حوزه‌های هوشمندسازی هستند، افزود: توسعه خدمات مالی و حضور در فین‌تک‌ها یکی از مهمترین بخش‌های این حرکت است و پیش‌بینی می‌شود بیش از ۳۰٪ از فعالیت‌های جانبی اپراتور‌ها به سمت خدمات فناورانه در حوزه مالی برود.

کریمی در ادامه به بیان ظرفیت‌های اپراتور‌های تلفن همراه برای ارائه سرویس‌های ویژه به صنعت مالی اعم از بانک، بورس و بیمه پرداخت و مثال‌های متنوعی در زمینه تأمین مالی خرد و اعتبارسنجی ارائه کرد.

وی با اشاره به اهمیت هوشمندسازی در رشد پایدار و رونق اقتصادی، اعلام کرد: رایتل از طریق رویکرد‌های هوشمندانه با اتکا و اعتماد به دانش داخلی و توان نیرو‌های متخصص این شرکت در خصوص کاهش مصرف برق با استفاده از خدمات مبتنی بر تلفن همراه راهکار‌های هدفمند ارائه داده است. بررسی خدمات اپراتور‌های تلفن همراه به اقتصاد دیجیتال با استفاده از توسعه ۵G و IoT از دیگر محور‌های بحث بود.

کریمی IoT (اینترنت اشیا) را یک فرصت بسیار مهم برای حوزه کسب و کار‌های سازمانی (B۲B) برشمرد و افزود: در دنیا این اتفاق نظر وجود دارد که توسعه ۵G نقش بسزایی در افزایش درآمد‌های شرکت‌ها خواهد داشت.

عضو هیئت مدیره رایتل با ذکر اینکه در حال حاضر نزدیه به ۱۰٪ از کل ترافیک دیتای کشور در شبکه رایتل تولید می‌شود افزود: در رایتل طرح‌های بسیار خوبی در زمینه اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی انجام شده است و این شرکت از طرح‌های نوآورانه استقبال می‌کند.

لازم به ذکر است که اولین همایش اقتصاد هوشمند و توسعه مالی در تاریخ ۱۸ اردیبهشت ماه سال جاری در سالن همایش‌های بورس تهران برگزار شد و جمع گسترده‌ای از مدیران و فعالان صنعت مالی کشور در آن حضور داشتند.

 
برچسب ها: رایتل
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
آغاز لابی وزیر اقتصاد پیشنهادی دولت در بهارستان آغاز لابی وزیر اقتصاد پیشنهادی دولت در بهارستان
با وجود اینکه سیدعلی مدنی‌زاده هنوز به صورت رسمی از طرف دولت به مجلس معرفی نشده، اما در روز‌های اخیر استاد اقتصاد دانشگاه شریف لابی خود در مجلس را آغاز کرده و با برخی از نمایندگان دیدار‌هایی برای جلب رضایت آنها داشته است. گفته می‌شود عصر امروز تعدادی از نمایندگان با مدنی‌زاده ملاقات داشتند.
غنی سازی ادامه پیدا می‌کند غنی سازی ادامه پیدا می‌کند
دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا امروز یک شنبه ۲۱ اردیبهشت در مسقط عمان پایان یافت.
دلیل شهردار شدن زاکانی دلیل شهردار شدن زاکانی
شهردار شدن زاکانی حاصل مشارکت پایین در انتخابات شوراهاست و این همان نکته‌ای است که دختر جوان به آن اشاره نکرده چرا که دُز سیاسی نسل جدید دانشجو به قوت نسل‌های قبلی نیست و مانند اسلاف‌شان اهل سیاست و تحلیل از منظر نقش نظارت استصوابی نیستند و از منظر اجتماعی تحلیل می‌کنند.
پایان دور چهارم مذاکرات ایران - امریکا در عمان پایان دور چهارم مذاکرات ایران - امریکا در عمان
عباس عراقچی وزیر خارجه ایران و استیو ویتکاف نماینده ترامپ رئیس جمهور امریکا، ریاست هیات‌های دو کشور را در مذاکرات برعهده دارند.
بحران در حکمرانی آب بحران در حکمرانی آب
چالش خشکیدگی ایران که ریشه در عوامل انسانی و محیطی دارد، در طول قرن‌های گذشته با تدبیر جوامع محلی مدیریت شده بود. با این حال قرار گرفتن تفکر «تامین تقاضا» به جای «مدیریت تقاضا» در مرکز سیاستگذاری آب، زمینه‌ساز سرایت بحران به حوزه شرب شده است.
۲۰۰ هزار واحد مسکونی برای فرهنگیان ساخته می‌شود ۲۰۰ هزار واحد مسکونی برای فرهنگیان ساخته می‌شود
سخنگوی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه آنچه مشهود است این است که ۳۹۰ هزار نفر از فرهنگیان اکنون فاقد مسکن هستند و طی تفاهم‌نامه‌ای که امروز با وزارت راه و شهرسازی امضا شد ساخت ۲۰۰ هزار واحد مسکونی هدف گذاری شده که ساخته شود
واکنش AFC به پایان پیروزی های پیاپی فوتسال زنان ایران در آسیا واکنش AFC به پایان پیروزی های پیاپی فوتسال زنان ایران در آسیا
تیم ملی فوتسال بانوان ایران امروز در آخرین بازی گروهی خود در جام ملت‌های آسیا مقابل ویتنام به تساوی بدون گل رسید.
برگزیده
انحصار وراثت کاغذی تمام شد انحصار وراثت کاغذی تمام شد
صدور گواهی الکترونیکی انحصار وراثت قرار است از مرداد ماه سال جاری استارت بخورد و سازمان ثبت اسناد باید خود را برای این مهم آماده کند.
جان باختن دو تکنسین فنی در سانحه بویینگ ۷۳۷ وارش جان باختن دو تکنسین فنی در سانحه بویینگ ۷۳۷ وارش
ساعت ۱۲:۳۵ ظهر امروز، ۲۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴، یک فروند هواپیمای بوئینگ ۷۳۷ متعلق به شرکت هواپیمایی وارش در حین انجام عملیات تعمیراتی در محل تأسیسات شرکت فارسکو دچار سانحه شد. این سانحه متأسفانه منجر به جان‌باختن دو نفر از تکنسین‌های فنی حاضر در محل شد.
۲۰۰ هزار واحد مسکونی برای فرهنگیان ساخته می‌شود ۲۰۰ هزار واحد مسکونی برای فرهنگیان ساخته می‌شود
سخنگوی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه آنچه مشهود است این است که ۳۹۰ هزار نفر از فرهنگیان اکنون فاقد مسکن هستند و طی تفاهم‌نامه‌ای که امروز با وزارت راه و شهرسازی امضا شد ساخت ۲۰۰ هزار واحد مسکونی هدف گذاری شده که ساخته شود
صفحه خبر بالای تصاویر