کد خبر: ۱۴۳۶۹
تاریخ انتشار: ۰۹ فروردين ۱۴۰۲ - ۲۰:۲۲

۲ فروند شناور در آب های ساحلی ماهشهر توقیف شد

فرمانده مرزبانی استان خوزستان گفت: ماموران دریابانی ۲ فروند شناور حامل کالای خانگی قاچاق به ارزش ۷۰۰ میلیارد ریال را در آب های ساحلی ماهشهر توقیف کردند.
۲ فروند شناور در آب های ساحلی ماهشهر توقیف شد

۲ فروند شناور در آب های ساحلی ماهشهر توقیف شد

مخاطب۲۴ : به نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار لطفعلی پاکباز، اظهار داشت: دریابانان ماهشهر مستقر در پاسگاه شناور "خور زهره"، در راستای مبارزه با قاچاق کالا و کنترل آب‌های ساحلی استان، روز گذشته حین کنترل شناور‌های عبوری در آب‌های شمالی خلیج فارس به ۲ فروند شناور تجاری که به سمت بندر " ماهشهر" در حرکت بود مظنون شده و آن‌ها را متوقف کردند.

وی افزود: در بازرسی دقیق از شناور توقیف شده ۱۰۸ دستگاه یخچال ساید، ۱۴۸ دستگاه کولر دوتیکه، ۱۲۵ دستگاه ماشین لباسشویی، ۲۷۸ دستگاه ماشین ظرفشویی، ۵۵۲ دستگاه ماکروویو، قطعات الکترونیکی ۱۸ هزار و صد و نود قطعه، پنل کولر ۷۴۹ دستگاه، موتور کولر ۷۴۱ دستگاه، موتور پاکشتی ۲ دستگاه و دوچرخه مستعمل هفت دستگاه کشف شد.

پاکباز در ادامه با اشاره به دستگیری ۱۰ متهم در این رابطه گفت: کارشناسان ارزش محموله کشف شده را بالغ بر ۷۰۰ میلیارد ریال ارزیابی کردند که پس از تکمیل پرونده مقدماتی به همراه متهمان تحویل مراجع ذیصلاح شد.

فرمانده مرزبانی استان خوزستان در پایان خاطرنشان کرد: دریابانان خوزستان با اشرافیت بر آب‌های ساحلی استان و کنترل دقیق شناور‌های تجاری و صیادی از ورود هرگونه کالای قاچاق جلوگیری می‌کنند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
سایپا به بابک زنجانی می‌رسد؟ سایپا به بابک زنجانی می‌رسد؟
برخی رسانه‌ها از حضور بابک زنجانی با پشتوانه هلدینگ دات‌وان در فهرست متقاضیان خرید ۴۲ درصد سهام سایپا خبر داده‌اند. ادعایی که در صورت تایید نهاد‌های رسمی می‌تواند روند واگذاری در صنعت خودروسازی را با پرسش‌های تازه همراه کند.
آغاز لابی وزیر اقتصاد پیشنهادی دولت در بهارستان آغاز لابی وزیر اقتصاد پیشنهادی دولت در بهارستان
با وجود اینکه سیدعلی مدنی‌زاده هنوز به صورت رسمی از طرف دولت به مجلس معرفی نشده، اما در روز‌های اخیر استاد اقتصاد دانشگاه شریف لابی خود در مجلس را آغاز کرده و با برخی از نمایندگان دیدار‌هایی برای جلب رضایت آنها داشته است. گفته می‌شود عصر امروز تعدادی از نمایندگان با مدنی‌زاده ملاقات داشتند.
غنی سازی ادامه پیدا می‌کند غنی سازی ادامه پیدا می‌کند
دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا امروز یک شنبه ۲۱ اردیبهشت در مسقط عمان پایان یافت.
دلیل شهردار شدن زاکانی دلیل شهردار شدن زاکانی
شهردار شدن زاکانی حاصل مشارکت پایین در انتخابات شوراهاست و این همان نکته‌ای است که دختر جوان به آن اشاره نکرده چرا که دُز سیاسی نسل جدید دانشجو به قوت نسل‌های قبلی نیست و مانند اسلاف‌شان اهل سیاست و تحلیل از منظر نقش نظارت استصوابی نیستند و از منظر اجتماعی تحلیل می‌کنند.
پایان دور چهارم مذاکرات ایران - امریکا در عمان پایان دور چهارم مذاکرات ایران - امریکا در عمان
عباس عراقچی وزیر خارجه ایران و استیو ویتکاف نماینده ترامپ رئیس جمهور امریکا، ریاست هیات‌های دو کشور را در مذاکرات برعهده دارند.
بحران در حکمرانی آب بحران در حکمرانی آب
چالش خشکیدگی ایران که ریشه در عوامل انسانی و محیطی دارد، در طول قرن‌های گذشته با تدبیر جوامع محلی مدیریت شده بود. با این حال قرار گرفتن تفکر «تامین تقاضا» به جای «مدیریت تقاضا» در مرکز سیاستگذاری آب، زمینه‌ساز سرایت بحران به حوزه شرب شده است.
۲۰۰ هزار واحد مسکونی برای فرهنگیان ساخته می‌شود ۲۰۰ هزار واحد مسکونی برای فرهنگیان ساخته می‌شود
سخنگوی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه آنچه مشهود است این است که ۳۹۰ هزار نفر از فرهنگیان اکنون فاقد مسکن هستند و طی تفاهم‌نامه‌ای که امروز با وزارت راه و شهرسازی امضا شد ساخت ۲۰۰ هزار واحد مسکونی هدف گذاری شده که ساخته شود
برگزیده
انحصار وراثت کاغذی تمام شد انحصار وراثت کاغذی تمام شد
صدور گواهی الکترونیکی انحصار وراثت قرار است از مرداد ماه سال جاری استارت بخورد و سازمان ثبت اسناد باید خود را برای این مهم آماده کند.
جان باختن دو تکنسین فنی در سانحه بویینگ ۷۳۷ وارش جان باختن دو تکنسین فنی در سانحه بویینگ ۷۳۷ وارش
ساعت ۱۲:۳۵ ظهر امروز، ۲۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴، یک فروند هواپیمای بوئینگ ۷۳۷ متعلق به شرکت هواپیمایی وارش در حین انجام عملیات تعمیراتی در محل تأسیسات شرکت فارسکو دچار سانحه شد. این سانحه متأسفانه منجر به جان‌باختن دو نفر از تکنسین‌های فنی حاضر در محل شد.
۲۰۰ هزار واحد مسکونی برای فرهنگیان ساخته می‌شود ۲۰۰ هزار واحد مسکونی برای فرهنگیان ساخته می‌شود
سخنگوی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه آنچه مشهود است این است که ۳۹۰ هزار نفر از فرهنگیان اکنون فاقد مسکن هستند و طی تفاهم‌نامه‌ای که امروز با وزارت راه و شهرسازی امضا شد ساخت ۲۰۰ هزار واحد مسکونی هدف گذاری شده که ساخته شود
صفحه خبر بالای تصاویر