کد خبر: ۱۳۵۴۰
تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۴۰۱ - ۰۹:۵۲
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در همایش سراسری مدیران سازمان تأمین‌اجتماعی:

بیت‌الغزل سیاست‌های کلی تأمین‌اجتماعی، تحقق عدالت است

دکتر سید صولت مرتضوی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در همایش سراسری مدیران سازمان تأمین‌اجتماعی، بر عدالت‌محوری در بخش‌های مختلف سازمان تأمین‌اجتماعی تأکید کرد و گفت: وقتی به سیاست‌های کلی تأمین‌اجتماعی ابلاغی رهبر معظم انقلاب توجه می‌کنیم، در می‌یابیم که که بیت‌الغزل این سیاست‌ها، تحقق عدالت است.
بیت‌الغزل سیاست‌های کلی تأمین‌اجتماعی، تحقق عدالت است

بیت‌الغزل سیاست‌های کلی تأمین‌اجتماعی، تحقق عدالت است

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از سازمان تامین اجتماعی ؛دکتر مرتضوی ضمن تبریک اعیاد با سعادت ماه شعبان‌المعظم و فرارسیدن سال نو، خطاب به مدیران سازمان تأمین‌اجتماعی گفت: رویکرد شما رویکرد اجتماعی و سازمان شما سازمان تأمین‌اجتماعی است. تأمین‌اجتماعی بر اساس آموزه‌های دینی و بیانات امامین انقلاب، مهمترین شاخصه‌اش عدالت است. عدالت بنا به تعبیر جمعی از متکلمین و علما، وضع شی در مکان مناسب و بنا بر یک تعبیر دیگر اعطای حق به ذی‌حق است و ما موظفیم هر آن کس که حقی بر ما دارد، حق او را ادا کنیم.
وی با اشاره به اینکه بنیان جمهوری اسلامی مبتنی بر آرمان عدالت است، گفت: در مقدمه و اصول متعدد قانون اساسی و قوانین موضوعه، بار‌ها به اهمیت موضوع عدالت اشاره شده است. از سوی دیگر سرلوحه بعثت انبیا و انتصاب به منصب امامت، مقوله عدالت است. اجرای عدالت در حوزه رفاه و تأمین‌اجتماعی از وظایف حاکمیت است؛ یعنی تأمین‌اجتماعی نوعی حکمرانی اسلامی است؛ لذا وقتی به سیاست‌های کلی تأمین‌اجتماعی ابلاغی رهبر معظم انقلاب توجه می‌کنیم، می‌بینیم که بیت‌الغزل این سیاست‌ها تحقق عدالت است.
دکتر مرتضوی با اشاره به اینکه تأمین‌اجتماعی یعنی بسترسازی برای تضمین حداقل معاش مردم، گفت: البته رقابت در درآمد، در نظام اسلامی آزاد است و تا جایی که به تکاثر و ثروت‌اندوزی به‌واسطه رانت تبدیل نشود، از منظر علمای اسلامی امری پسندیده است. به همین خاطر در قانون اساسی، اقتصاد را سه‌وجهی دیده‌اند؛ اقتصاد آزاد یعنی هر کس برای افزایش درآمدش تلاش می‌کند و دولت هم برای این موضوع بسترسازی می‌کند. وجه دوم اقتصاد تعاونی است و وجه سوم هم اقتصاد دولتی که به انفال برمی‌گردد؛ بنابراین بر اساس این سه محور باید به درآمد و مکنت و زندگی مردم توجه کنیم.
وی با تأکید بر اینکه رفاه اجتماعی از رهگذر اقتصاد اسلامی و پویایی اقتصادی به‌وجود می‌آید، گفت: اقتصاد باید در خدمت رفاه اجتماعی باشد. متأسفانه در حال حاضر بهره‌وری حوزه اقتصادی صندوق‌های بازنشستگی، مطلوب نیست. رهبر انقلاب در نشست‌های مختلف در تذکراتی که مرتب به مسئولین می‌دهند، به مقوله بهره‌وری در اقتصاد توجه ویژه دارند. تأکید ایشان این است که اقتصاد پویا، اقتصاد دانش‌بنیان است و اقتصاد دانش‌بنیان ستون فقرات اقتصاد هر کشوری است. اقتصاد دانش‌بنیان یعنی اقتصادی که رقابت‌پذیر و اشتغال‌آفرین باشد و بهره‌وری مطلوب داشته باشد؛ یعنی منابع و مصارف با یکدیگر سازگاری داشته باشند؛ بنابراین مدیران شرکت‌های اقتصادی سازمان تأمین‌اجتماعی باید به مقوله بهره‌وری به صورت جدی بیاندیشند.
دکتر مرتضوی با اشاره به اینکه جایگاه‌هایی که در اختیار ماست در واقع امانت است و مدیران شرکت‌های اقتصادی باید اهلیت پذیرش مسئولیت را داشته باشند، گفت: در اقتصاد اهلیت داشتن یعنی ایجاد ارزش افزوده و اگر ارزش افزوده ایجاد نکنیم در دنیا و آخرت مورد مؤاخذه قرار می‌گیریم. ما باید بتوانیم موانع و گلوگاه‌ها را شناسایی کنیم و هنر مدیریت یعنی همین عبور از موانع.
وی افزود: اینکه می‌گوییم صندوق‌های بازنشستگی از دولت طلبکار هستند؛ از باب تکالیف و تعهداتی است که ایجاد شده است، اما اساس کار در سازمان تأمین‌اجتماعی این است که از طریق منابع حق بیمه، هر روز توان این صندوق بین‌النسلی را افزایش بدهیم.
دکتر مرتضوی با تأکید بر اهمیت برخورد مناسب با مردم در شعب و ادارات تأمین‌اجتماعی، گفت: باید تلاش کنیم خداوند حبّ مردم را در قلب ما بیشتر کند. باید با تواضع و خلق خوش با مردم برخورد کنیم و این به این معنا نیست که حق کسی را ناحق کنیم. باید به مردم احترام بگذاریم و متصدیان و کارشناسان این حوزه در برابر مردم تواضع داشته باشند و با خلق خوش با آن‌ها برخورد کنند.

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
پرسپولیس بیفوما با تماس کارتال نهایی شد پرسپولیس بیفوما با تماس کارتال نهایی شد
توافق بیفوما با فولاد، به گوش مدیران پرسپولیس و اسماعیل کارتال رسیده بود و سرمربی ترک‌تبار از رضا درویش خواست هرچه سریع‌تر قرارداد این بازیکن امضا شود. اسماعیل کارتال هم عصر امروز شخصا با بیفوما تماس گرفت و تاکید کرد به او نیاز دارد
مداح نصرالله جاسوس اسرائیل بود مداح نصرالله جاسوس اسرائیل بود
مداح لبنانی وابسته به حزب‌الله به اتهام جاسوسی برای اسرائیل بازداشت شد.
غافلگیری در تل‌آویو، تشویش در تهران غافلگیری در تل‌آویو، تشویش در تهران
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، فردا به عربستان سعودی، قطر و امارات متحده عربی خواهد رفت، هرچند چالش‌های اصلی منطقه‌ای او به دو بازیگر دیگر مربوط می‌شود: اسرائیل و جمهوری اسلامی ایران.
صدور سند‌های غیرقانونی برای موتور‌های سنگین صدور سند‌های غیرقانونی برای موتور‌های سنگین
جانشین انتظامی استان یزد از انهدام باند صدور سند‌های غیرقانونی برای موتور‌های سنگین قاچاق در کشور خبر داد.
صدور احکام بازنشستگان کارگری در ۲۷ اردیبهشت صدور احکام بازنشستگان کارگری در ۲۷ اردیبهشت
به گفته میدری، وزیر کار پرداخت حقوق‌ها از هفته آینده آغاز می‌شود و احکام جدید بازنشستگان تامین اجتماعی از ۲۷ اردیبهشت ماه در سامانه سازمان تامین اجتماعی بارگذاری خواهد شد
۲۷ هزار میلیارد تومان بدهی مشکوک‌الوصول در بانک تجارت ۲۷ هزار میلیارد تومان بدهی مشکوک‌الوصول در بانک تجارت
بانک تجارت در سال گذشته با چالش‌های جدی در وصول بدهی‌های کلان خود روبه‌رو بوده است. آمار‌ها نشان می‌دهد که بیش از ۲۷ هزار میلیارد تومان از تسهیلات پرداختی این بانک به مشتریان، مشکوک‌الوصول است.
ساعت مدرسه‌ها تغییر کرد! ساعت مدرسه‌ها تغییر کرد!
ساعت فعالیت مدارس از ۶ صبح تا ۱۳ تعیین شد.
برگزیده
وداع با نظریه‌پرداز قدرت نرم آمریکا وداع با نظریه‌پرداز قدرت نرم آمریکا
زندگی نظریه‌پردازی که از رهبری آمریکا و جهان‌گرایی لیبرال دفاع می‌کرد درست زمانی به پایان رسید که این دیدگاه‌ها در دومین دوره ریاست‌جمهوری دونالد ترامپ به بن‌بست رسیده‌اند.
کشت برنج در خوزستان ممنوع شد کشت برنج در خوزستان ممنوع شد
به دلیل تداوم خشکسالی و کاهش شدید منابع آبی، کشت شلتوک برنج در حوضه‌های کرخه، دز، کارون، مارون، جراحی و زهره ممنوع شده است.
جزئیات تفحص مجلس از سازمان شیلات جزئیات تفحص مجلس از سازمان شیلات
عضو هیئت تحقیق و تفحص مجلس از سازمان شیلات، جزئیاتی از این تحقیق و تفحص را تشریح کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر