کد خبر: ۶۱۵۷۹
تاریخ انتشار: ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۰:۴۰

صدور سند‌های غیرقانونی برای موتور‌های سنگین

جانشین انتظامی استان یزد از انهدام باند صدور سند‌های غیرقانونی برای موتور‌های سنگین قاچاق در کشور خبر داد.
صدور سند‌های غیرقانونی برای موتور‌های سنگین

به گزارش مخاطب ۲۴: سرهنگ «سیدمحمدطاهر موسوی» اظهارداشت: ماموران اداره عملیات پلیس اطلاعات و امنیت عمومی استان یزد متوجه شدند تعدادی از مالکان موتور‌های سنگین از طریق غیرقانونی اقدام به تهیه سند از یک شرکت کرده‌اند.

وی افزود: با تحقیقات پلیس مشخص شد عوامل شرکت به صورت شبکه‌ای در سراسر کشور اقدام به تهیه سند برای موتورسیکلت‌های قاچاق می‌کنند و تاکنون سند‌های متعددی را برای موتورسیکلت‌های غیرمجاز در یزد، اصفهان، تهران، شیراز، مازندران، بوشهر و کرمان و… صادر کرده‌اند.

جانشین انتظامی استان یزد ادامه داد: ماموران پلیس اطلاعات و امنیت عمومی استان با اخذ نیابت قضایی، سه نفر از این متهمان را در مازندران، البرز و تهران دستگیر و متهمان را برای تکمیل پرونده به استان یزد انتقال دادند.

سرهنگ موسوی گفت: متهمان در بازجویی‌های پلیسی به تهیه ۱۰۰ سند به صورت غیرقانونی و کسب درآمد ۴۰۰ میلیارد ریالی از این طریق اعتراف کردند و به دادسرا تحویل داده شدند.

به گزارش سایت پلیس، وی یادآور شد: در استان یزد نیز ۱۴ نفر که با پرداخت مبالغی بین ۴۰۰ تا ۶۰۰ میلیون تومان برای موتورسیکلت‌های قاچاق خود سند غیرقانونی تهیه کرده بودند دستگیر و به دادسرا و سازمان تعزیرات حکومتی معرفی شدند و دستگیری دیگر افراد دخیل در این پرونده در دستور کار قرار دارد.

منبع: ایلنا

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
مداح نصرالله جاسوس اسرائیل بود مداح نصرالله جاسوس اسرائیل بود
مداح لبنانی وابسته به حزب‌الله به اتهام جاسوسی برای اسرائیل بازداشت شد.
غافلگیری در تل‌آویو، تشویش در تهران غافلگیری در تل‌آویو، تشویش در تهران
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، فردا به عربستان سعودی، قطر و امارات متحده عربی خواهد رفت، هرچند چالش‌های اصلی منطقه‌ای او به دو بازیگر دیگر مربوط می‌شود: اسرائیل و جمهوری اسلامی ایران.
صدور سند‌های غیرقانونی برای موتور‌های سنگین صدور سند‌های غیرقانونی برای موتور‌های سنگین
جانشین انتظامی استان یزد از انهدام باند صدور سند‌های غیرقانونی برای موتور‌های سنگین قاچاق در کشور خبر داد.
صدور احکام بازنشستگان کارگری در ۲۷ اردیبهشت صدور احکام بازنشستگان کارگری در ۲۷ اردیبهشت
به گفته میدری، وزیر کار پرداخت حقوق‌ها از هفته آینده آغاز می‌شود و احکام جدید بازنشستگان تامین اجتماعی از ۲۷ اردیبهشت ماه در سامانه سازمان تامین اجتماعی بارگذاری خواهد شد
۲۷ هزار میلیارد تومان بدهی مشکوک‌الوصول در بانک تجارت ۲۷ هزار میلیارد تومان بدهی مشکوک‌الوصول در بانک تجارت
بانک تجارت در سال گذشته با چالش‌های جدی در وصول بدهی‌های کلان خود روبه‌رو بوده است. آمار‌ها نشان می‌دهد که بیش از ۲۷ هزار میلیارد تومان از تسهیلات پرداختی این بانک به مشتریان، مشکوک‌الوصول است.
ساعت مدرسه‌ها تغییر کرد! ساعت مدرسه‌ها تغییر کرد!
ساعت فعالیت مدارس از ۶ صبح تا ۱۳ تعیین شد.
بدن رییسی در محل سقوط هواپیما جا مانده است؟ بدن رییسی در محل سقوط هواپیما جا مانده است؟
محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت شهید رئیسی که بیزنس این روزهایش راه اندازی بنیاد برای رئیس جمهور فقید است، در مصاحبه‌ای از محل وقوع حادثه، روایت خود از وقایع روز حادثه سقوط بالگرد رئیس جمهور پیشین را مطرح کرد و ادعا کرد
برگزیده
پزشکیان با تهدید به استعفا از ابلاغ قانون عفاف و حجاب جلوگیری کرد پزشکیان با تهدید به استعفا از ابلاغ قانون عفاف و حجاب جلوگیری کرد
کامران غضنفری نماینده حامی جلیلی و پایداری در مجلس گفت: پزشکیان چندین بار در ماه‌های گذشته کار‌هایی را که می‌دانسته است خلاف قانون، خلاف مقررات و خلاف مصلحت است، با اصرار و بعضاً با تهدید به استعفا آن‌ها را مطرح کرده است و از آن جلوگیری کرده است.
اینترنت با قطع برق می‌میرد! اینترنت با قطع برق می‌میرد!
اینترنت در ایران امروز، فقط اینترنت نیست! مرهمی برای رنج‌ها و سرگرمی تقریبا ارزان و در دسترس میلیون‌ها ایرانی است!
ساعت مدرسه‌ها تغییر کرد! ساعت مدرسه‌ها تغییر کرد!
ساعت فعالیت مدارس از ۶ صبح تا ۱۳ تعیین شد.
صفحه خبر بالای تصاویر