کد خبر: ۶۱۵۸۰
تاریخ انتشار: ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۰:۴۶

استیضاح وزیر نیرو به جریان افتاد

عضو کمیسیون انرژی مجلس: هم سوال و هم استیضاح مطرح است فکر می‌کنم که اگر شرایط به این شکل ادامه پیدا کند و ما رویکرد مثبتی در وزارتخانه مشاهده نکنیم، چیزی که الان مشاهده نمی‌کنیم، مجلس آن تصمیمی را که باید خواهد گرفت.
استیضاح وزیر نیرو به جریان افتاد

به گزارش مخاطب ۲۴: قطع برق در نقاط مختلف کشور و در همه بخش‌های اعم از خانگی و صنعتی و تولیدی نارضایتی‌های زیادی به وجود آورده است. با وجود اینکه دولت تدابیری در راستای صرفه‌جویی در مصرف اتخاذ کرده است، اما این روند واحد‌های صنعتی و تولیدی را مستثنا نمی‌کند. اخبار از قطعی برق واحد‌های صنعتی، کشاورزی، و تولیدی در ساعت‌های قابل توجه خبر می‌دهند.

با توجه به نام‌گذاری سال به عنوان «سرمایه‌گذاری برای تولید» سوال این است که با این حجم از قطعی برق واحد‌های مولد چگونه قرار است سرمایه‌گذاری برای رونق تولید روی دهد؟

بر همین اساس عضو کمیسیون انرژی با گلایه از عملکرد وزارت نیرو به تجارت‌نیوز گفت که استیضاح عباس علی‌آبادی به جریان افتاده و جدی است.

با وجود قطعی‌های برق محقق کردن اهداف در راستای شعار سال سخت خواهد بود

مصطفی نخعی، نماینده نهبندان و سربیشه و عضو کمیسیون انرژی مجلس در گفت‌و‌گو با تجارت‌نیوز درباره شرایط قطعی‌های برق در کشور و تاثیری که با توجه به شعار سال یعنی سرمایه‌گذاری برای تولید در رونق تولید کشور خواهد داشت، گفت: شعار سال بحث سرمایه‌گذاری در تولید است، اما با این زیرساخت‌های انرژی و با این ناترازی انرژی و قطعی‌های برق، محقق کردن بسیاری از اهداف در راستای شعار سال کار واقعاً سختی خواهد بود و به راحتی اتفاق نخواهد افتاد.

بخش‌های مولد در کشور تحت‌الشعاع قطعی‌های مکرر برق قرار گرفته‌اند

این نماینده مجلس با اشاره به قطع برق در بخش‌های مختلف در بخش‌های مختلف با توجه به آغاز نشدن تابستان عنوان کرد: متاسفانه از همین الان که اردیبهشت ماه است، قطعی برق را مشاهده می‌کنیم. بسیاری از واحد‌های تولیدی با این گرفتاری مواجه شده‌اند. مردم هم که در بخش خانگی همین گرفتاری مشترک را دارند. در بخش کشاورزی هم به همین ترتیب، یعنی آن بخش‌هایی که اتفاقاً قرار است ارزش افزوده ایجاد کنند و قسمت مولد در کشور هستند می‌بینیم که تحت‌الشعاع قطعی‌های مکرر و طولانی مدت برق قرار دارد.

امیدوار نیستم که بخش تولید بتواند با وجود ناترازی انرژی سر و سامانی پیدا کند / وزارت نیرو فقط مشتی آمار ارائه می‌دهد که نسبت به صحت آن هم شک وجود دارد

عضو کمیسیون انرژی مجلس درباره تاثیر ناترازی‌ها و قطع برق بر رونق تولید تاکید کرد: متاسفانه من خیلی امیدوار نیستم که بخش تولید با این شرایط بخواهد سر و سامانی پیدا کند. در وزارت نیرو هم جز ارائه یک مشت آمار که در صحت آنها هم خیلی وقت‌ها باید شک کرد، هنر دیگری ندیده‌ایم. به نظر می‌رسد که واقعاً باید یک فکر اساسی برای این شرایط کرد.

وزارت نیرو در تصمیم‌گیری کند عمل می‌کند/ عملکرد وزارت نیرو کار دولت را سخت‌تر می‌کند

نخعی درباره وعده‌های سال گذشته دولت مبنی بر تلاش برای رفع ناترازی‌ها در سال جاری، بیان کرد: در وزارت نیرو کندی قابل توجهی در جریان تصمیم‌گیری درباره موضوعات مختلف به چشم می‌خورد و این شرایط به هر حال باعث سخت‌تر شدن کار دولت در این زمینه می‌شود.

هم سوال و هم استیضاح وزیر نیرو کلید خورده است / رویکرد مثبتی در وزارت نیرو مشاهده نمی‌شود

عضو کمیسیون انرژی مجلس در پاسخ به این سوال که مجلس چه برنامه‌ای برای پاسخگو کردن وزیر نیرو دارد. آیا سوال یا استیضاحی انجام خواهد شد، عنوان کرد: هم سوال و هم استیضاح مطرح است فکر می‌کنم که اگر شرایط به این شکل ادامه پیدا کند و ما رویکرد مثبتی در وزارتخانه مشاهده نکنیم، چیزی که الان مشاهده نمی‌کنیم، مجلس به آن تصمیمی را که باید خواهد گرفت.

این نماینده مجلس در پاسخ به اینکه استیضاح وزرات نیروز کلید خورده است، گفت: بله استیضاح وزیر نیرو به جریان افتاده تعداد امضا‌ها هم قابل توجه است، اما عدد را به خاطر ندارم.

منبع: تجارت نیوز

captcha
اخبار داغ
ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال بار دیگر ادعاهایی درباره برنامه هسته‌ای ایران و وضعیت تنگه هرمز مطرح کرد او این پیام نوشت ایران باید موافقت کند که هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت و تأکید کرد تا اطلاع ثانوی هیچ پولی میان طرفین رد و بدل نخواهد شد.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟ مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟
معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ایران و عمان به طور مشترک در حال مذاکره در مورد رویه جدیدی برای عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز هستند.
نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد! نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد!
پارلمان عراق با رأی اکثریت به کابینه علی فالح الزیدی و برنامه دولت جدید رأی اعتماد داد؛ اقدامی که پس از هفته‌ها رایزنی سیاسی، مسیر آغاز رسمی فعالیت دولت تازه عراق را هموار کرد.
برگزیده
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»