کد خبر: ۶۱۵۸۰
تاریخ انتشار: ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۰:۴۶

استیضاح وزیر نیرو به جریان افتاد

عضو کمیسیون انرژی مجلس: هم سوال و هم استیضاح مطرح است فکر می‌کنم که اگر شرایط به این شکل ادامه پیدا کند و ما رویکرد مثبتی در وزارتخانه مشاهده نکنیم، چیزی که الان مشاهده نمی‌کنیم، مجلس آن تصمیمی را که باید خواهد گرفت.
استیضاح وزیر نیرو به جریان افتاد

به گزارش مخاطب ۲۴: قطع برق در نقاط مختلف کشور و در همه بخش‌های اعم از خانگی و صنعتی و تولیدی نارضایتی‌های زیادی به وجود آورده است. با وجود اینکه دولت تدابیری در راستای صرفه‌جویی در مصرف اتخاذ کرده است، اما این روند واحد‌های صنعتی و تولیدی را مستثنا نمی‌کند. اخبار از قطعی برق واحد‌های صنعتی، کشاورزی، و تولیدی در ساعت‌های قابل توجه خبر می‌دهند.

با توجه به نام‌گذاری سال به عنوان «سرمایه‌گذاری برای تولید» سوال این است که با این حجم از قطعی برق واحد‌های مولد چگونه قرار است سرمایه‌گذاری برای رونق تولید روی دهد؟

بر همین اساس عضو کمیسیون انرژی با گلایه از عملکرد وزارت نیرو به تجارت‌نیوز گفت که استیضاح عباس علی‌آبادی به جریان افتاده و جدی است.

با وجود قطعی‌های برق محقق کردن اهداف در راستای شعار سال سخت خواهد بود

مصطفی نخعی، نماینده نهبندان و سربیشه و عضو کمیسیون انرژی مجلس در گفت‌و‌گو با تجارت‌نیوز درباره شرایط قطعی‌های برق در کشور و تاثیری که با توجه به شعار سال یعنی سرمایه‌گذاری برای تولید در رونق تولید کشور خواهد داشت، گفت: شعار سال بحث سرمایه‌گذاری در تولید است، اما با این زیرساخت‌های انرژی و با این ناترازی انرژی و قطعی‌های برق، محقق کردن بسیاری از اهداف در راستای شعار سال کار واقعاً سختی خواهد بود و به راحتی اتفاق نخواهد افتاد.

بخش‌های مولد در کشور تحت‌الشعاع قطعی‌های مکرر برق قرار گرفته‌اند

این نماینده مجلس با اشاره به قطع برق در بخش‌های مختلف در بخش‌های مختلف با توجه به آغاز نشدن تابستان عنوان کرد: متاسفانه از همین الان که اردیبهشت ماه است، قطعی برق را مشاهده می‌کنیم. بسیاری از واحد‌های تولیدی با این گرفتاری مواجه شده‌اند. مردم هم که در بخش خانگی همین گرفتاری مشترک را دارند. در بخش کشاورزی هم به همین ترتیب، یعنی آن بخش‌هایی که اتفاقاً قرار است ارزش افزوده ایجاد کنند و قسمت مولد در کشور هستند می‌بینیم که تحت‌الشعاع قطعی‌های مکرر و طولانی مدت برق قرار دارد.

امیدوار نیستم که بخش تولید بتواند با وجود ناترازی انرژی سر و سامانی پیدا کند / وزارت نیرو فقط مشتی آمار ارائه می‌دهد که نسبت به صحت آن هم شک وجود دارد

عضو کمیسیون انرژی مجلس درباره تاثیر ناترازی‌ها و قطع برق بر رونق تولید تاکید کرد: متاسفانه من خیلی امیدوار نیستم که بخش تولید با این شرایط بخواهد سر و سامانی پیدا کند. در وزارت نیرو هم جز ارائه یک مشت آمار که در صحت آنها هم خیلی وقت‌ها باید شک کرد، هنر دیگری ندیده‌ایم. به نظر می‌رسد که واقعاً باید یک فکر اساسی برای این شرایط کرد.

وزارت نیرو در تصمیم‌گیری کند عمل می‌کند/ عملکرد وزارت نیرو کار دولت را سخت‌تر می‌کند

نخعی درباره وعده‌های سال گذشته دولت مبنی بر تلاش برای رفع ناترازی‌ها در سال جاری، بیان کرد: در وزارت نیرو کندی قابل توجهی در جریان تصمیم‌گیری درباره موضوعات مختلف به چشم می‌خورد و این شرایط به هر حال باعث سخت‌تر شدن کار دولت در این زمینه می‌شود.

هم سوال و هم استیضاح وزیر نیرو کلید خورده است / رویکرد مثبتی در وزارت نیرو مشاهده نمی‌شود

عضو کمیسیون انرژی مجلس در پاسخ به این سوال که مجلس چه برنامه‌ای برای پاسخگو کردن وزیر نیرو دارد. آیا سوال یا استیضاحی انجام خواهد شد، عنوان کرد: هم سوال و هم استیضاح مطرح است فکر می‌کنم که اگر شرایط به این شکل ادامه پیدا کند و ما رویکرد مثبتی در وزارتخانه مشاهده نکنیم، چیزی که الان مشاهده نمی‌کنیم، مجلس به آن تصمیمی را که باید خواهد گرفت.

این نماینده مجلس در پاسخ به اینکه استیضاح وزرات نیروز کلید خورده است، گفت: بله استیضاح وزیر نیرو به جریان افتاده تعداد امضا‌ها هم قابل توجه است، اما عدد را به خاطر ندارم.

منبع: تجارت نیوز

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
ممنوعیت پرواز هوایی برداشته شد ممنوعیت پرواز هوایی برداشته شد
پس از چند هفته تعطیلی فرودگاه‌های کشور، پرواز‌های هوایی دوباره از سر گرفته می‌شود.
مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد! مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد!
مایکروسافت روز چهارشنبه اعلام کرد که حدود ۹۰۰۰ کارمند را تعدیل خواهد کرد.
پخش آهنگ حبیب در صداوسیما پخش آهنگ حبیب در صداوسیما
قطعه «مرگ قو» حبیب محبیان در برنامه ققنوس صداوسیما با اجرای کامران نجف زاده پخش شد. این لحظات را می‌بینید
سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟ سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟
عمادالدین باقی از آزادی سعید مدنی، جامعه شناس، خبر داد و نوشت: این یکی از پاسخ‌های محکم به دشمنان ایران است که طمع بر اختلافات داخلی بسته‌اند.
وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد! وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد!
وریا غفوری، کاپیتان پیشین استقلال گفت: تعدادی تندرو کافه‌ام را تعطیل کردند. دوست دارم در کنار یک مربی بزرگ کار کنم.
جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول
پلیس محلی اسپانیا جزئیات سانحه‌ای که منجر به مرگ دیوگو ژوتا، مهاجم لیورپول شد را اعلام کرد.
تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است
مهندس جعفرپور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درمجمع عمومی عادی سالیانه که روز پنج‌شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ به‌صورت الکترونیکی برگزار شد، با ارائه گزارشی جامع از وضعیت شرکت، به بررسی جایگاه مخابرات در بازار، افق تحول دیجیتال، ضرورت نوسازی زیرساخت‌ها، توسعه خدمات و بهینه‌سازی عملکرد پرداخت و گفت: تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات در آینده است.
برگزیده
ممنوعیت پرواز هوایی برداشته شد ممنوعیت پرواز هوایی برداشته شد
پس از چند هفته تعطیلی فرودگاه‌های کشور، پرواز‌های هوایی دوباره از سر گرفته می‌شود.
علی‌رغم بی‌اعتمادی نسبت به واشنگتن در‌های دیپلماسی همچنان باز است علی‌رغم بی‌اعتمادی نسبت به واشنگتن در‌های دیپلماسی همچنان باز است
معاون سیاسی وزیر خارجه ایران اعلام کرد علی‌رغم بی‌اعتمادی نسبت به واشنگتن پس از حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران، در‌ها به روی دیپلماسی همچنان باز است.
صفحه خبر بالای تصاویر