کد خبر: ۱۳۳۴۳
تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۷:۳۲

مناطق آزاد، امسال میزبان دو جشن بهار قرآن و بهار طبیعت

مشاور رئیس جمهور و دبیر شورایعالی مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی و ویژه اقتصادی در جلسه ستاد سفر‌های نوروزی مناطق آزاد گفت: امسال مناطق آزاد میزبان دو جشن بهار قرآن و بهار طبیعت خواهند بود.
مناطق آزاد، امسال میزبان دو جشن بهار قرآن و بهار طبیعت

مناطق آزاد، امسال میزبان دو جشن بهار قرآن و بهار طبیعت

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش :حجت الله عبدالملکی که بصورت ویدئو کنفرانسی با مدیران عامل سازمان‌های مناطق آزاد و اعضای ستاد سفر‌های نوروزی مناطق سخن می‌گفت افزود: از این ظرفیت بسیار ناب باید حداکثر استفاده در جهت خدمت رسانی به مردم و مسافران نوروزی مناطق استفاده کرد.
عبدالملکی با بیان اینکه ظرفیت همزمانی این دو عید و جشن می‌تواند باعث شادی و رفاه حداکثری مسافران نوروزی مناطق شود، گفت: وظیفه ما به عنوان خدمتگزاران مردم و مسافران نوروزی اینست که با بسیج همه امکانات منطقه از جمله امکانات ادارات و بخش خصوصی به بهتر شدن زمان سپری شده مسافران در ایام ماندگاری در مناطق کمک کنیم.
وی تصریح کرد: کم کردن محدودیت‌ها و ضابطه‌های غیر ضروری برای مسافران نیز باید به جدیت دنبال شود تا مسافر با روحیه‌ای شاد و مفرح سفر خود را بگذراند و با خاطری خوش از سفر به وطن خود بازگردد.
مشاور رئیس جمهور با تاکید بر اینکه برپایی سفره‌های افطار در مناطق از مواردی است که گردشگران را با فرهنگ غنی مردم بومی آشناتر می‌کند گفت: بهار امسال فرصت مناسبی است برای برگزاری جشنواره‌های ملی مذهبی و شادی بخش برای گردشگران و مردم بومی است بنابراین همه امکانات مناطق باید در جهت برپایی جشن‌های رمضان و عید سعید نوروز با برپایی ایستگاه‌های صلواتی، زیباسازی، تزئین کردن، چراغانی کردن، گلکاری و اطعام افطار بسیج شود.
عبدالملکی، از مدیران عامل سازمان‌های مناطق آزاد خواست از امکانات مدارس و ادارات و پارک‌ها در جهت اسکان و پارکینگ مردم مسافر استفاده کنند و گفت: ساعات کاری مراکز تفریحی و گردشگری و مراکز خدمات رسانی هر چه نیاز است افزایش یابد.
دبیر شورایعالی مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی و ویژه اقتصادی افزود: دستگاه‌های مسئول در مناطق در این ایام آماده باش باشند و بر قیمت‌های اجناس و خدمات به مردم نظارت جدی داشته باشند.
عبدالملکی همچنین تاکید کرد: ستاد‌های سفر‌های نورزوی امسال نباید با پایان تعطیلات نوروز تعطیل شوند، زیرا در پایان ماه مبارک رمضان در اوایل اردیبهشت با افزایش سفر‌های مردم به مناطق آزاد مجدد مواجه خواهیم بود بنابراین این ستاد‌ها باید تا پایان تعطیلات عید فطر آمادگی داشته باشند.
در این جلسه مدیران عامل سازمان‌های مناطق آزاد هفت گانه نیز از آخرین تمهیدات و پیش بینی‌های ستاد‌های سفر‌های نوروزی در مناطق خود گزارش ارائه دادند.

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
اما و اگر‌هایی که در مورد تتلو قطعی نشده است اما و اگر‌هایی که در مورد تتلو قطعی نشده است
جایگاهی که امروز تتلو در آن ایستاده است، دقیقاً پس‌زدن تمام اعتقاد‌هایی است که اگر به آنها عمل شود، فرد می‌تواند یک زندگی سالم و آرامی داشته باشد، اما او خلاف جریان رودخانه رفت و همین امر یعنی طغیان. تتلو به‌طور رسمی و علنی اعلام می‌کرد که حرمسرا دارد و برای دختران نوجوان برای روابط غیرمشروع فراخوان منتشر می‌کرد، در میان انبوه فالوورانش به والدینش فحاشی می‌کرد و از جایگاه والدین در خانواده ایرانی تقدس‌زدایی
شکایت از میرسلیم به گردن مجلس افتاد شکایت از میرسلیم به گردن مجلس افتاد
محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی صبح امروز، سه‌شنبه، در صحن علنی مجلس، در پاسخ به تذکر مهرداد گودرزوند چگینی نماینده رودبار درباره لزوم ورود مجلس به ادعای میرسلیم نماینده دوره یازدهم مبنی بر گرفتن رشوه توسط نمایندگان در زمان استیضاح وزرا، اظهار داشت: من این کلیپ را دیدم؛ این صحبت‌ها تشویش اذهان عمومی است و تهمت به مجلس است.
دفتر انتشارات روزنه به مدیر عاملی علیرضا بهشتی پلمب شد دفتر انتشارات روزنه به مدیر عاملی علیرضا بهشتی پلمب شد
دفتر انتشارات روزنه پلمب شد. این اتفاق در حالی رخ داد که انتشارات روزنه در نمایشگاه کتاب حضور دارد.
نمایندگان با حرف‌های وزیر کار قانع شدند نمایندگان با حرف‌های وزیر کار قانع شدند
نمایندگان مجلس شورای اسلامی از پاسخ‌های وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به سوال نماینده مردم چناران در مجلس قانع شدند.
کارفرمایان اتباع غیرمجازشان را معرفی کنند کارفرمایان اتباع غیرمجازشان را معرفی کنند
نادر یاراحمدی در سفر به استان فارس با بیان این‌که شرایطی در گذشته ایجاد شده که این افراد به خاطر نگاه پرمهر و عطوفت مردم و دولت ایران توانسته‌اند داخل کشور شوند، گفت: امروز به خاطر مشکلات ایجاد شده به همه آنها اعلام کردیم که باید حضورشان را قانونمند کنند.
بیرانوند خیال همه را راحت کرد با تراکتور قرارداد دارم و در تبریز می‌مانم بیرانوند خیال همه را راحت کرد با تراکتور قرارداد دارم و در تبریز می‌مانم
سفر به تهران و تمرین در کمپ تیم‌های ملی، یک عادت هفتگی برای علیرضا بیرانوند و چند بازیکن دیگر تراکتور است. آنها در صورت اعطای مرخصی از سوی دراگان اسکوچیچ، برای حفظ آمادگی خود و همچنین در جریان قراردادن اعضای کادرفنی تیم ملی، معمولا یکی دو روزی را در پک سپری می‌کنند و سپس به تبریز برمی‌گردند. اما این بار حضور بیرانوند با پیراهن تیم ملی در سالن بدنسازی کمپ تیم‌های ملی، جنجالی شد و نام او را دوباره به معرکه نقل و انتقالات کشاند.
ساعات برگزاری آزمون‌های نهایی و هماهنگ کشوری تغییر نکرده است ساعات برگزاری آزمون‌های نهایی و هماهنگ کشوری تغییر نکرده است
محسن زارعی با بیان اینکه جدول زمان‌بندی آزمون‌های خرداد ۱۴۰۴ برای پایه‌های نهم، یازدهم و دوازدهم پیش از این منتشر شده و تغییری نمی‌کند، تاکید کرد: این آزمون‌ها طبق برنامه اعلامی برگزار می‌شوند.
چند رسانه ای
شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است
مجتبی قهرمانی امروز با تسلیت مجدد به خانواده‌های جان باختگان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس و آرزوی بهبودی مصدومان این حادثه اعلام کرد: دستگاه قضایی استان هرمزگان با همکاری اداره کل پزشکی قانونی استان هرمزگان و فراجا تمام سعی خود را برای تعیین وضعیت مفقودان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس مصروف داشته و با تمام توان و بسیج امکانات برای شناسایی هویت پیکر‌های جان‌باختگان این حادثه تلخ اقدام کرده است.
انفجار در اسکله شهید رجایی انفجار در اسکله شهید رجایی
انفجار بزرگی روز شنبه (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) در «اسکله شهید رجایی» بندرعباس به وقوع پیوست. هنوز اطلاعات دقیقی درباره علت حادثه و میزان خسارات احتمالی منتشر نشده است.
صفحه خبر بالای تصاویر