مخاطب24:سردار سرتیپ پاسدار محمد مارانی در دیدار با فعالان فرهنگی اجتماعی استان هرمزگان ضمن تسلیت ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان به اشاره به مسائل فرهنگی اجتماعی روز جامعه اشاره کرد و افزود: مقام معظم رهبری (حفظه الله) سالها قبل در رابطه با تهاجم و شبیحخون فرهنگی دشمن هشدار دادند که متاسفانه بنا به دلایلی آن گونه که باید به این مهم پرداخته نشد.
وی، وجود برخی ناهنجاریها و آسیبهای اجتماعی را نتیجه کم کارهای در حوزههای فرهنگی اجتماعی برشمرد و بر هم افزایی دستگاهها و نهادهای فرهنگی در راستای مبارزه با هجمههای فرهنگی و جنگ شناختی دشمن و کاهش آسیبهای اجتماعی تاکید کرد.
فرمانده قرارگاه منطقهای مدینه منوره سپاه در جنوب کشور، هجمه فرهنگی را سختتر و خطرناکتر از جنگ سخت دانست و اظهار کرد: در جنگ سخت میدان و خاکریز دشمن و خودی کاملا مشخص است، اما در جنگ نرم خاکریزهای خودی و غیرخودی مشخص نیست.
وی افزود: در جنگ نرم این امکان وجود دارد که در بین نیروهای خودی کسانی وجود داشته باشند که قلب و روحشان به اسارت دشمن درآمده است، اما به طور روزانه در جایگاه سازمانی خود حاضر میشوند و به طور ناخودآگاه در مواردی نقش ستون پنجم دشمن را ایفا میکنند و در نهایت در مقابل شما صف آرایی میکنند.
سردار مارانی اضافه کرد: دشمن پس از شکست در دفاع مقدس، انواع هجمههای فرهنگی، سیاسی و اقتصادی را علیه ملت ایران و نظام جمهوری اسلامی طراحی و اجرا کرده که آخرین آن جنگ تمام عیار ترکیبی بود که با درایت رهبر معظم انقلاب، هوشیاری مردم انقلابی و همیشه در صحنه خنثی شد.
وی با بیان اینکه دشمن هیچ گاه از دشمنی با اسلام و انقلاب و نظام جمهوری اسلامی و ملت ایران دست برنخواهد داشت، گفت: در شرایط فعلی که دشمن در حال جنگ نرم تمام عیارعلیه مردم ماست ضرورت دارد که نیروهای مومن، انقلابی و بابصیرت حوزه فرهنگی اجتماعی با همه توان به میدان مبارزه فرهنگی فراخوانده شوند.
فرمانده قرارگاه منطقهای مدینه منوره سپاه در جنوب کشور در بخش دیگری از سخنان خود از خلیج فارس و تنگه هرمز به عنوان حساسترین نقطه ایران اسلامی نام برد و تصریح کرد: خلیج فارس خانه ملت ایران است و دشمن اینجا چکار میکند.
وی با اشاره به کنایه رهبر معظم انقلاب به آمریکاییها درباره خلیج خوک ها، افزود: معظم له تاکید کردند: (دشمن) از آن طرف دنیا میآید رزمایش برگزار میکند؛ خب بروید خلیج خوک ها، اینجا چه میکنید: خلیج فارس خانه ما است.
اسلام خواجه یی، سرپرست ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان هرمزگان نیز ایام سوگواری سیدالشهدا (ع) را تسلیت گفت و با اشاره به ظرفیت شبکه عظیم کانونهای فرهنگی هنری، اظهار کرد: بیش از ۲۲ هزار کانون فرهنگی هنری مساجد در کشور وجود دارد که یکهزار و ۶۳ کانون آن در هرمزگان است.
وی افزود: شورای عالی انقلاب فرهنگی سال ۱۳۷۲ درپی هشدارهای مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در رابطه با تهاجم فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را مکلف کرد تا برای احیا کارکردهای مسجد و جذب و نگهداشت و تربیت نسل جوان، کانونهای فرهنگی هنری را در مساجد تاسیس کند.
سرپرست ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان هرمزگان گفت: کانونهای فرهنگی هنری مساجد با اجرای برنامههای هنری ازجمله تشکیل گروههای سرود و تئاتر، برگزاری کلاسهای آموزشی هنرهای تجسمی، آموزش رشتههای مختلف قرآنی، کلاسهای کمک درسی، مشاوره، کارگاههای سبک زندگی و جهاد تبیین و برنامههای اردویی و ورزشی نوجوانان و جوانان را جذب مساجد کرده اند.
وی، کادرسازی و تربیت نیرو را یکی دیگر از رسالتهای مهم کانونهای فرهنگی هنری مساجد ذکر کرد و افزود: امروز جوانان زیادی که در کانونهای فرهنگی هنری مساجد پرورش یافته اند در جایگاههای مختلف علمی، فرهنگی، هنری، اجتماعی، سیاسی و ... مشغول خدمت به انقلاب و نظام جمهوری اسلامی هستند.