کد خبر: ۱۶۱۹۱
تاریخ انتشار: ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۰:۲۴
روند بازار سهام در هفته اخیر؛

بازدهی بورس هفته

در پایان هفته اخیر روند صعودی شاخص کل بورس تهران متوقف شد، اما شاخص هم وزن به صعود ادامه داد.

بازدهی بورس هفته

پیش بینی بورس - مخاطب24:در هفته اخیر، شاخص کل بورس تهران در روز دوشنبه ۲ هزار و ۳۶۳ واحد صعود کرد و روز سه‌شنبه ۴۲ هزار و ۲۳۷ واحد بالا آمد.

اما در آخرین روز معاملاتی هفته روند صعودی شاخص کل متوقف شد و ۳ هزار و ۴۲۲ واحد ریزش کرد. در حالی که شاخص هم وزن به صعود ادامه داد و در روز چهارشنبه بیش از ۵ هزار واحد صعود کرد.

بازدهی هفته
شاخص کل در آخرین روز کاری هفته به رقم ۲ میلیون و ۳۶۵ هزار واحد رسید و نسبت به آخرین روز معاملاتی هفته قبل ۴۱ هزار و ۱۵۵ واحد بالا‌تر ایستاد و بازدهی هفته شاخص بورس مثبت ۱.۷ درصد شد.

شاخص هم وزن در پایان هفته نسبت به هفته پیشین ۲۵ هزار و ۷۴۰ واحد بالا‌تر ایستاد و بازدهی مثبت ۳.۴ درصدی را ثبت کرد.

رشد معاملات خرد سهام
در این هفته، میانگین ارزش معاملات بازار سهام ۱۲۱ هزار و ۶۷۰ میلیارد تومان بود که ۲۶ درصد بیشتر از هفته پیش بود. میانگین ارزش معاملات خرد بورس نیز ۱۷ هزار و ۶۲۷ میلیارد تومان بود که نسبت به رقم ۱۷ هزار و ۵۹۸ میلیاردی هفته پیشین، افزایش ۱۶ صدم درصدی داشته است.

 


افزایش میانگین هفتگی ارزش صف‌های فروش
میانگین ارزش صف‌های فروش در هفته اخیر ۷۵ میلیارد تومان بود که از میانگین هفته پیشین ۳۰ میلیارد تومان بیشتر بود و رشد ۶۷ درصدی داشته است. بالاترین رقم هفته ۹۹ میلیارد تومان بود که در روز چهارشنبه ثبت شد و کمترین رقم ۵۴ میلیارد تومان بود که در روز سه شنبه ثبت شد.

افت میانگین هفتگی ارزش صف‌های خرید
میانگین ارزش صف‌های خرید در هفته اخیر هزار و ۵۵۸ میلیارد تومان بود که از میانگین هفته گذشته ۳۱۶ میلیارد تومان کمتر بود. در این هفته، میانگین ارزش صف‌های خرید ۱۷ درصد کاهش یافته است. بالاترین رقم هفته هزار و ۸۴۸ میلیارد تومان بود و در روز چهار شنبه ثبت شد و پایین‌ترین رقم به روز سه‌شنبه برمی‌گردد که هزار و ۲۱۲ میلیارد تومان بود.

کاهش ورود سرمایه حقیقی
در هفته اخیر شاهد تداوم ورود پول حقیقی به بازار بودیم. در روز دوشنبه ارزش خالص تغییر مالکیت حقوقی به حقیقی بازار ۵۵۴ میلیارد تومان بود و روز سه‌شنبه ۹۵۴ میلیارد تومان پول حقیقی وارد شد.

در روز چهارشنبه نیز برای نهمین روز معاملاتی متوالی ورود پول ادامه داشت و ۷۱۴ میلیارد تومان پول حقیقی وارد شد.

در مجموع کل هفته ۲ هزار و ۲۲۲ میلیارد تومان پول حقیقی به بورس وارد شد و میانگین روزانه ورود پول حقیقی ۷۴۰ میلیارد تومان بود که نسبت به هفته قبل افت ۳۵ درصدی داشته است.

برچسب ها: پیش بینی بورس
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
برگزیده
بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه
در شرایطی که صنعت ایران سالی دشوار را با ناترازی انرژی، کمبود نقدینگی و ضعف تقاضا پشت سر گذاشته، لایحه بودجه ۱۴۰۵ با افزایش قابل‌توجه مالیات‌ها و رشد محدود دستمزدها، نگرانی‌ها درباره تشدید رکود، تعطیلی بنگاه‌های تولیدی و افت سرمایه‌گذاری را افزایش داده و فعالان صنعتی نسبت به آینده تولید هشدار می‌دهند.
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
صفحه خبر بالای تصاویر