کد خبر: ۴۵۶۵۰
تاریخ انتشار: ۱۸ تير ۱۴۰۳ - ۰۸:۲۳
شرط تداوم رشد بازار سهام

پیش بینی بورس امروز ۱۸ تیر ۱۴۰۳

فعلا بازار به دولت چهاردهم خوشبین است. اما برای تعبیر این خوشبینی باید تا تشکیل کابینه منتظر بمانیم. انتظار از رئیس جمهور جدید این است که به وعده به کارگیری نخبگان و اقتصاددانان پایبند بماند و تصمیمات و سیاست گذاری دولت چهاردهم مبتنی بر عقلانیت و علم باشد.
پیش بینی بورس امروز ۱۸ تیر ۱۴۰۳

مخاطب۲۴- پیش بینی بورس- بورسی‌ها در شرایطی به استقبال معاملات روز دوشنبه می‌روند که در دو روز گذشته شاخص کل رشد چشمگیری را پشت سر گذاشته است. دیروز شاخص کل ۳۷ هزار و ۶۳۰ واحد صعود کرد و شاخص کل هم‌وزن ۱۱ هزار و ۱۷۳ واحد رشد کرد. همچنین شاخص کل فرابورس ۲۸۸ واحد بالا آمد و شاخص هم وزن فرابورس افزایش هزار و ۹۴۹ واحدی داشت.
بیشترین افزایش قیمت

روز یکشنبه در بورس شرکت داروسازی سینا (دسینا)، شرکت بیمه پارسیان (پارسیان) و بانک اقتصاد نوین (ونوین) نماد‌های سبزپوش بازار بودند که بیشترین رشد را داشتند. در فرابورس نیز شرکت سرمایه گذاری مسکن تهران (ثتران)، شرکت بیمه ایران-معین (معین) و شرکت فرابورس ایران (فرابورس) بیشترین رشد قیمت را ثبت کردند.
بیشترین کاهش قیمت

در بورس نماد‌های ملت (شرکت بیمه ملت)، کسرام (شرکت پارس سرام) و آباد (شرکت توریستی و رفاهی آبادگران ایران) در روز یکشنبه بیشترین کاهش قیمت بازار را داشتند و در معاملات فرابورس شرکت صنایع مادیران (مادیرا)، شرکت بیمه سامان (سامان) و شرکت پگاه فارس (غفارس) بیشترین کاهش قیمت را داشتند.
عرضه و تقاضای بازار

در معاملات یکشنبه، ۱۱۲ نماد صف خرید داشتند و ۷۸ نماد با صف فروش مواجه بودند. مجموع ارزش صف‌های خرید با افت ۸۸ درصدی نسبت به روز کاری قبل به ۳۶۹ میلیارد تومان کاهش یافت و مجموع ارزش صف‌های فروش نیز با افزایش ۸ درصدی به ۱۸۶ میلیارد تومان رسید.
پیش بینی بورس امروز

دیروز تمامی شاخص‌های بازار سهام صعود کردند. در ۵ دقیقه ابتدایی شاخص ۴۰ هزار واحد جهش کرد و پس از آن با شیب ملایمی سطح بدست آمده را حفظ کرد. نماد‌های فارس، فولاد، وغدیر، تاپیکو و شستا بیشترین اثر افزایشی را بر شاخص کل داشتند.

همچنین ارزش معاملات خرد سهام با افزایش ۳۱ درصدی به نسبت روز معاملاتی قبل به رقم ۷ هزار و ۷۵۳ میلیارد تومان رسید که بیشترین رقم در ۶ ماه اخیر است.

اما روز یکشنبه بار دیگر سرمایه حقیقی از بورس خارج شد که رقم آن ۱۷۱ میلیارد تومان بود. دیروز نماد‌های شستا، ومعادن، فملی، حفارس و خودرو بیشترین خروج پول حقیقی را ثبت کردند. به نظر می‌رسد دیروز بخشی از بازار برای کنترل ریسک خود به ذخیره سود روی آورد، اما همچنان شاهد مازاد تقاضا در بازار بودیم. در نتیجه به نطر می‌رسد روند صعودی بازار ادامه یابد، اما رفته رفته تعدیل قیمتی به ثبات برسد و رشد شاخص کمتر از دو روز گذشته باشد.

فعلا بازار به دولت چهاردهم خوشبین است. اما برای تعبیر این خوشبینی باید تا تشکیل کابینه منتظر بمانیم. انتظار از رئیس جمهور جدید این است که به وعده به کارگیری نخبگان و اقتصاددانان پایبند بماند و تصمیمات و سیاست گذاری دولت چهاردهم مبتنی بر عقلانیت و علم باشد.

برچسب ها: پیش بینی بورس
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
چهره‌های جدید استقلال مشخص شد چهره‌های جدید استقلال مشخص شد
مسئولان باشگاه استقلال که نمی‌خواهند به دلیل ادامه حضور در جام‌حذفی از بازار نقل و انتقالات عقب بیافتند، مذاکره با چند بازیکن را آغاز کردند و با پنج آبی‌پوش تاثیرگذار به توافق رسیدند.
ایران رتبه سوم عدم ایمنی کارگران ایران رتبه سوم عدم ایمنی کارگران
هر سال هزاران خانواده ایرانی با خاک‌سپاری عزیزانی که برای تأمین معاش به معادن، کارگاه‌ها و کارخانه‌های ناامن پا گذاشته‌اند داغدار می‌شوند، اما حوادث تلخ انسانی همچنان در حاشیه اولویت‌های ملی گم می‌شوند. در این گفت‌و‌گو امیر خراسانی، جامعه‌شناس با ارائه وضعیت و شرایط کارگران به ریشه‌های این بی‌توجهی می‌پردازد.
مکالمه تلفنی عجیب ترامپ و پوتین! مکالمه تلفنی عجیب ترامپ و پوتین!
یک شبکه روسی جزئیات عجیب و خواندنی از گفتگوی ترامپ و پوتین را منتشر کرد.
پبام نیازمند به پرسپولیس پیوست پبام نیازمند به پرسپولیس پیوست
پیام نیازمند دروازه‌بان سپاهان سرانجام قرارداد خود را با پرسپولیس نهایی کرد.
برای پیشرفت ملت از کسی اجازه نمی‌گیریم برای پیشرفت ملت از کسی اجازه نمی‌گیریم
مسعود پزشکیان با اشاره به مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و آمریکا گفت: ایران هیچ‌گاه زیر بار زور نخواهد رفت و ملت خود را از دستاورد‌های صلح‌آمیز صنعت هسته‌ای در عرصه‌های بهداشت، درمان، کشاورزی و صنعت محروم نخواهد ساخت؛ ما برای رشد و پیشرفت ملت‌مان از کسی دستور یا اجازه نمی‌گیریم.
بازدید از «فلک‌الافلاک» برای خانواده‌های دارای سه فرزند رایگان است بازدید از «فلک‌الافلاک» برای خانواده‌های دارای سه فرزند رایگان است
هم‌زمان با روز ملی جمعیت، بازدید از قلعه «فلک‌الافلاک» برای خانواده‌های دارای سه فرزند رایگان شد.
سردار آزمون آقای گل آسیا شد سردار آزمون آقای گل آسیا شد
مهاجم ایرانی شباب الاهلی علی‌رغم غیبت در دو بازی نیمه نهایی و فینال لیگ قهرمانان آسیا به عنوان آقای گلی این رقابت‌ها دست یافت.
برگزیده
ایران رتبه سوم عدم ایمنی کارگران ایران رتبه سوم عدم ایمنی کارگران
هر سال هزاران خانواده ایرانی با خاک‌سپاری عزیزانی که برای تأمین معاش به معادن، کارگاه‌ها و کارخانه‌های ناامن پا گذاشته‌اند داغدار می‌شوند، اما حوادث تلخ انسانی همچنان در حاشیه اولویت‌های ملی گم می‌شوند. در این گفت‌و‌گو امیر خراسانی، جامعه‌شناس با ارائه وضعیت و شرایط کارگران به ریشه‌های این بی‌توجهی می‌پردازد.
پنبه، طلای سفید با سیاست های سیاه پنبه، طلای سفید با سیاست های سیاه
مزارع گلستان سال‌هاست که رویای کشت مجدد پنبه را به فراموشی سپرده‌اند؛ محصولی که بیش از ۱۰۰ سال پای ثابت اقتصاد خطه گلستان بود و به ناگاه در اواخر دهه ۷۰ به دلیل صدور مجوز‌های واردات الیاف و پنبه، فقدان حمایت‌های دولتی و نبود خرید تضمینی، رفته‌رفته در مزارع گلستان کم‌رنگ شد و جای بوته‌های سفیدرنگ چشم‌نواز پنبه را شالی، کلزا و گندم پر کرد.
شرکت مخابرات ایران، شتاب‌دهنده سرمایه‌گذاری در اقتصاد دیجیتال شرکت مخابرات ایران، شتاب‌دهنده سرمایه‌گذاری در اقتصاد دیجیتال
هم‌زمان با هفته ارتباطات و روز جهانی ارتباطات، نگاهی دوباره به جایگاه صنعت ICT در پیشرفت کشور، بیش از هر زمان دیگری ضروری به نظر می‌رسد. این حوزه که در دنیای امروز، پیشران توسعه اقتصادی، اجتماعی و حتی فرهنگی کشورهاست، نیازمند نگاهی آینده‌نگر و سرمایه‌گذاری هوشمندانه در زیرساخت‌هاست؛ و در این میان، شرکت مخابرات ایران با سابقه‌ای چند دهه‌ای در توسعه زیرساخت‌های ارتباطی، نقشی ممتاز و بی‌بدیل ایفا می‌کند.
صفحه خبر بالای تصاویر