کد خبر: ۵۳۴۸۱
تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۴۰۳ - ۰۸:۱۰
شاخص کل روی نردبان صعود متوقف می‌شود؟

پیش‌بینی بازار سهام امروز ۳۰ آبان ۱۴۰۳

بورس تهران روز سه‌شنبه با افزایش تراز شاخص کل و رشد تراز شاخص کل هم‌وزن به کار خود پایان داد. ارزش معاملات خرد دیروز افزایش ۵۱ درصدی داشت و شاهد کاهش روند ورودی جریان پول حقیقی به بازار سهام بودیم.
پیش‌بینی بازار سهام امروز ۳۰ آبان ۱۴۰۳

مخاطب۲۴- پیش بینی بورس- بازار سهام در روند روز معاملاتی گذشته شاهد افزایش تراز اندک شاخص کل هم‌وزن در کنار رشد تراز شاخص کل بورس تهران بود. معاملات سهام روز سه‌شنبه با قدرت بیشتر تقاضا به نسبت عرضه سهام آغاز شد ولی پس از نیم ساعت شاهد تضعیف تقاضا سهام بودیم و در نیم ساعت پایانی نیز شاهد رشد قدرت فروشندگان بودیم. روند معاملات دیروز با کاهش جریان ورودی پول حقیقی در کنار سهم ۵۷ درصدی رنگ قرمز در نقشه معاملاتی بورس تهران همراه بود. دامنه نوسان قیمتی همچنان به ۳ درصد محدود است.

در بین صنایع بورسی نیز صنعت بانک‌ها و مؤسسات اعتباری با ۱۲۲.۲ میلیارد تومان ورود پول حقیقی بالاترین میزان ورود پول حقیقی به ثبت رساند. صنعت فرآورده‌های نفتی با ۱۱۶.۳ میلیارد تومان و صنعت خدمات فنی و مهندسی با ۳۰.۲ میلیارد تومان در جایگاه‌های بعدی قرار گرفتند. از سوی دیگر صنعت فلزات اساسی با ۱۲۶.۵ میلیارد تومان خروج پول حقیقی بیشترین میزان کاهش مالکیت حقیقی را به ثبت رساند و صنعت حمل و نقل با ۵۳.۱ میلیارد تومان و صنعت بانک‌ها و مؤسسات اعتباری با ۴۳ میلیارد تومان دیگر صنایعی بودند که میزان بیشتری از مالکیت حقیقی خود را از دست دادند.

روند معاملات سهامی ۳۰ روز اخیر

بازار سهام روز سه‌شنبه را با روند ورودی ۲۷ میلیارد تومانی جریان پول حقیقی پشت سر گذاشت. ارزش معاملات خرد سهام با ۵۱ درصد افزایش به سطح ۱۰ همتی صعود کرد و شاهد افزایش قیمت بیشتر نماد‌های شاخص‌ساز بورس تهران به نسبت سهم‌های سبک بودیم.


دیروز خالص جریان پول حقیقی در صندوق‌های درآمد ثابت منفی بود و ۵۶۸ میلیارد تومان پول حقیقی از موقعیت‌های درآمد ثابت خارج شد. دیروز ۵۶۳ میلیارد تومان پول حقیقی نیز به صندوق‌های با پشتوانه طلا وارد شد و با خروج اندک پول از صندوق‌های سهامی مواجه شدیم.

سه‌شنبه ارزش صف‌های خرید سهام با کاهش ۵۳ درصدی به سطح ۸۱۱ میلیارد تومانی نزول کرد و ارزش صف‌های فروش نیز با ۹۸ درصد افزایش در سطح ۲۴۶ میلیارد تومانی قرار گرفت و شکاف ارزش صف‌های خرید و فروش در بازار سهام کاهش یافت.

روز معاملاتی گذشته سرانه خرید هر کد حقیقی از ۴۴.۹ میلیون تومان روز دوشنبه تا ۳۸.۳ میلیون تومان کاهش داشت. سرانه فروش هر کد حقیقی رشد کرد و بار دیگر در سطح ۳۲.۷ میلیون تومان ایستاد. با این اوصاف معاملات روز سه‌شنبه شاهد غلبه بیشتر خریداران بود و بار دیگر شکاف سرانه فروش و سرانه خرید کاهش داشت.

پیش بینی بورس چهار‌شنبه

با توجه به روند معاملاتی روز‌های اخیر، قیمت‌های جهانی و خبر‌های اثرگذار بر روند معاملات؛ روز چهار‌شنبه با سطح حمایتی ۲ میلیون و ۲۵۰ هزار واحدی شاخص کل آغاز خواهد شد. بازار سهام در دو هفته اخیر، شاهد تغییرات متعدد روند معاملاتی بوده است ولی با وجود کاهش تنش‌ها در منطقه در کنار متعادل‌تر شدن روند جریان پول حقیقی؛ با در نظر گرفتن فشار بالای تقاضای سهام در روز‌های ابتدای این هفته، احتمال افزایش قدرت فروشندگان در معاملات سهام امروز نیز وجود دارد. اخبار و سیگنال‌های مثبتی مثل مجوز افزایش قیمت محصولات خودرویی تأثیر زیادی بر روند معاملات بازار داشته ولی به نظر می‌رسد شاخص کل بورس تهران خود را برای استراحت در انتهای هفته آماده کرده و جریان پول حقیقی به سمت خارج بازار سهام حرکت دارد. اخبار سیاسی و نظامی این روز‌ها تأثیر بالایی بر روند معاملات سهامی دارد و معامله‌گران بورس تهران نیازمند بررسی لحظه‌ای این اخبار هستند. در کل روند شاخص هم‌وزن همچنان بازدهی ضعیف‌تری را به نسبت شاخص کل به دنبال خواهد داشت.

با این منوال پیش بینی می‌شود که بازار سهام امروز ارزش معاملات خردی در سطح ۶ تا ۱۰ همتی داشته باشد. بورس تهران احتمالاً معاملات امروز را با کاهش تراز شاخص‌های اصلی آغاز کند. احتمال بازدهی منفی و یا رشد تراز اندک شاخص‌های اصلی بازار سهام و عملکرد ضعیف‌تر شاخص کل هم‌وزن به نسبت شاخص کل در انتهای معاملات امروز بالاتر است. جریان پول حقیقی در سهام برای معاملات امروز منفی پیش بینی می‌شود و ورود پول حقیقی به صندوق‌های درآمد ثابت محتمل است. صفوف خرید سهام کاهش می‌یابد و در سمت صفوف فروش سهام نیز احتمال افزایش وجود دارد. احتمالاً در انتهای معاملات امروز سرانه خرید هر کد حقیقی در بالای سطح ۳۲ میلیون تومانی قرار گیرد و سرانه فروش نیز در بالای ۳۵ میلیون تومان قرار گیرد. فرابورس تهران احتمالاً افت تراز بیشتری در شاخص‌های اصلی خود به نسبت بورس داشته باشد؛ اما احتمالاً شکاف بازدهی در بین شاخص کل و هم‌وزن بورس و فرابورس کاهش یابد.

برچسب ها: پیش بینی بورس
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فوری؛ وقوع زلزله در تهران فوری؛ وقوع زلزله  در تهران
لحظاتی پیش زمین لرزه ای شدید تهران را لرزاند. این زلزله در غرب تهران به وضوح احساس شد
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر