مخاطب۲۴ اخبار و تحلیل های اقتصادی، سیاسی و اجتماعی را در هفت روز هفته و در بیست و چهار ساعت شبانهروز در اختیار شما قرار میدهد
مرتب دستهای خود را با استفاده از آب و صابون شستشو کنید و یا با مواد ضدعفونی کننده الکلی ضدعفونی نمایید. هنگام سرفه و عطسه جلوی دهان و بینی خود را با آرنج یا دستمال بگیرید و بلافاصله دستمال را دور انداخته و دست های خود را بشویید.
به نظر میرسد اهالی بازار سرمایه از اولین مناظره انتخاباتی ۶ نامزد ریاست جمهوری سیگنال مثبتی دریافت نکردند. مناظرهای که موضوع آن اقتصاد بود و محورهای آن رشد اقتصادی، برنامه هفتم توسعه و جلب مشارکت مردم در اقتصاد بود. اما پس از آن روند بازار سرمایه تغییری نکرد و بازار واکنش معناداری نشان نداد.
مخاطب۲۴- پیش بینی بورس- در روز سهشنبه شاخص کل بورس ۹ هزار و ۲۹۱ واحد افت کرد و به رقم ۲ میلیون و ۳۶ هزار و ۲۵ واحد رسید. اما شاخص کل هموزن هزار و ۴۶ واحد پایین آمد و در رقم ۶۶۵ هزار و ۹۶ واحد ایستاد. شاخص کل فرابورس ۶۴ واحد افت کرد و به رقم ۲۱ هزار و ۷۹۵ رسید. شاخص هم وزن فرابورس نیز کاهش ۳۲۹ واحدی داشت و به سطح ۱۱۴ هزار و ۳۶۹ واحد رسید. در پایان معاملات روز سه شنبه، ۳۵ درصد بازار رشد قیمت داشتند و قیمت سهام ۶۵ درصد از نمادهای بازار افت کرد. بیشترین افزایش قیمت
روز سهشنبه در بورس شرکت سرمایه گذاری توکا فولاد (وتوکا)، شرکت داروسازی کوثر (دکوثر) و شرکت گروه صنعتی سپاهان (فسپا) بیشترین افزایش قیمت را ثبت کردند. در فرابورس نیز شرکت توسعه فن افزار توسن (فن افزار)، شرکت سیمان ساوه (فرود) و شرکت مجتمع تولید گوشت مرغ ماهان (زماهان) بیشترین افزایش قیمت را داشتند. بیشترین کاهش قیمت
در بورس نمادهای سفار (شرکت سیمان فارس)، ثاخت (شرکت بین المللی توسعه ساختمان) و بوعلی (شرکت پتروشیمی بوعلی) در روز سهشنبه بیشترین کاهش قیمت بازار را داشتند و در معاملات فرابورس شرکت پگاه فارس (غفارس)، شرکت سرمایه گذاری اقتصاد شهر طوبی (وطوبی) و شرکت سرمایه گذاری مس سرچشمه (سرچشمه) بیشترین کاهش قیمت را داشتند. عرضه و تقاضای بازار
در معاملات سهشنبه، ۶۱ نماد صف خرید داشتند و ۳۰۶ نماد با صف فروش مواجه بودند. مجموع ارزش صفهای خرید با رشد ۱۴ درصدی نسبت به روز کاری قبل به ۱۲۸ میلیارد تومان افزایش یافت و مجموع ارزش صفهای فروش نیز با کاهش ۱۱ درصدی به ۸۶۳ میلیارد تومان رسید. پیش بینی بورس امروز
دیروز شاخص کل بورس تهران برای چهارمین روز ریزش کرد. اغلب نمادهای بازار قرمزپوش بودند و شاخص هم وزن نیز افت کرد. شاخص کل بورس تهران با پیشرانی نمادهای فولاد، فملی، نوری، فارس و خودرو ۹ هزار و ۲۹۱ واحد معادل ۰.۴۵ درصد افت کرد.
اما دیروز برای یازدهمین روز متوالی پول حقیقی از بورس خارج شد که رقم آن ۳۰۶ میلیارد تومان بود. نمادهای خساپا، خودرو، ثپردیس، بوعلی، فملی، وتجارت، نوری، شبندر، شبریز و فرابورس بیشترین خروج سرمایه بازار را داشتند.
به نظر میرسد اهالی بازار سرمایه از اولین مناظره انتخاباتی ۶ نامزد ریاست جمهوری سیگنال مثبتی دریافت نکردند. مناظرهای که موضوع آن اقتصاد بود و محورهای آن رشد اقتصادی، برنامه هفتم توسعه و جلب مشارکت مردم در اقتصاد بود. اما پس از آن روند بازار سرمایه تغییری نکرد و بازار واکنش معناداری نشان نداد. روند ریزشی شاخص تداوم داشت، ارزش معاملات همچنان پایین است و خروج سرمایه نیز ادامه یافت. در چنین شرایطی به نظر نمیرسد در آخرین روز معاملاتی هفته شاهد رشد بازار باشیم.
مسئولان باشگاه استقلال که نمیخواهند به دلیل ادامه حضور در جامحذفی از بازار نقل و انتقالات عقب بیافتند، مذاکره با چند بازیکن را آغاز کردند و با پنج آبیپوش تاثیرگذار به توافق رسیدند.
هر سال هزاران خانواده ایرانی با خاکسپاری عزیزانی که برای تأمین معاش به معادن، کارگاهها و کارخانههای ناامن پا گذاشتهاند داغدار میشوند، اما حوادث تلخ انسانی همچنان در حاشیه اولویتهای ملی گم میشوند. در این گفتوگو امیر خراسانی، جامعهشناس با ارائه وضعیت و شرایط کارگران به ریشههای این بیتوجهی میپردازد.
مسعود پزشکیان با اشاره به مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و آمریکا گفت: ایران هیچگاه زیر بار زور نخواهد رفت و ملت خود را از دستاوردهای صلحآمیز صنعت هستهای در عرصههای بهداشت، درمان، کشاورزی و صنعت محروم نخواهد ساخت؛ ما برای رشد و پیشرفت ملتمان از کسی دستور یا اجازه نمیگیریم.
هر سال هزاران خانواده ایرانی با خاکسپاری عزیزانی که برای تأمین معاش به معادن، کارگاهها و کارخانههای ناامن پا گذاشتهاند داغدار میشوند، اما حوادث تلخ انسانی همچنان در حاشیه اولویتهای ملی گم میشوند. در این گفتوگو امیر خراسانی، جامعهشناس با ارائه وضعیت و شرایط کارگران به ریشههای این بیتوجهی میپردازد.
مزارع گلستان سالهاست که رویای کشت مجدد پنبه را به فراموشی سپردهاند؛ محصولی که بیش از ۱۰۰ سال پای ثابت اقتصاد خطه گلستان بود و به ناگاه در اواخر دهه ۷۰ به دلیل صدور مجوزهای واردات الیاف و پنبه، فقدان حمایتهای دولتی و نبود خرید تضمینی، رفتهرفته در مزارع گلستان کمرنگ شد و جای بوتههای سفیدرنگ چشمنواز پنبه را شالی، کلزا و گندم پر کرد.
همزمان با هفته ارتباطات و روز جهانی ارتباطات، نگاهی دوباره به جایگاه صنعت ICT در پیشرفت کشور، بیش از هر زمان دیگری ضروری به نظر میرسد. این حوزه که در دنیای امروز، پیشران توسعه اقتصادی، اجتماعی و حتی فرهنگی کشورهاست، نیازمند نگاهی آیندهنگر و سرمایهگذاری هوشمندانه در زیرساختهاست؛ و در این میان، شرکت مخابرات ایران با سابقهای چند دههای در توسعه زیرساختهای ارتباطی، نقشی ممتاز و بیبدیل ایفا میکند.