کد خبر: ۴۵۸۶۲
تاریخ انتشار: ۲۰ تير ۱۴۰۳ - ۰۸:۱۵
سیگنال برقی به بازار سهام

پیش بینی بورس امروز ۲۰ تیر ۱۴۰۳

دیروز شاخص‌های بازار سهام ریزش کردند. محدودیت برق و قطع برق برخی از صنایع –مانند شرکت خودروسازی سایپا- نیز سیگنال منفی مهمی برای بازار بود.
پیش بینی بورس امروز ۲۰ تیر ۱۴۰۳

مخاطب۲۴- پیش بینی بورس- در روز سه‌شنبه شاخص کل بورس ۴ هزار و ۲۷۸ واحد افت کرد و به رقم ۲ میلیون و ۲۱۷ هزار و ۲۰ واحد رسید. شاخص کل هم‌وزن نیز ۳۲۶ واحد پایین آمد و در رقم ۷۰۹ هزار و ۷۰۳ واحد ایستاد. شاخص کل فرابورس ۱۵۴ واحد ریزش کرد و به رقم ۲۲ هزار و ۸۴۵ رسید. شاخص هم وزن فرابورس نیز کاهش ۸۳۳ واحدی داشت و به سطح ۱۲۵ هزار و ۱۰۲ واحد رسید.
در پایان معاملات روز سه شنبه، ۳۸ درصد بازار رشد قیمت داشتند و قیمت سهام ۶۲ درصد از نماد‌های بازار افت کرد.
بیشترین افزایش قیمت

روز سه‌شنبه در بورس شرکت تولید محور خودرو (خمحور)، شرکت رادیاتور ایران (ختور) و شرکت پارس سرام (کسرام) بیشترین افزایش قیمت را ثبت کردند. در فرابورس نیز شرکت صنعتی دوده فام (شصدف)، شرکت داروسازی آوه سینا (داوه) و شرکت مجتمع سیمان غرب آسیا (سجام) بیشترین افزایش قیمت را داشتند.
بیشترین کاهش قیمت

در بورس نماد‌های ثفارس (شرکت عمران و توسعه فارس)، کترام (شرکت تولیدی کاشی تکسرام) و واعتبار (شرکت سرمایه گذاری اعتبار ایران) در روز سه‌شنبه بیشترین کاهش قیمت بازار را داشتند و در معاملات فرابورس شرکت توسعه حمل و نقل ریلی پارسیان (حپارسا)، شرکت شهرسازی و خانه سازی باغمیشه (ثباغ) و شرکت بازرگانی و تولیدی مرجان کار (کمرجان) بیشترین کاهش قیمت را داشتند.
عرضه و تقاضای بازار

در معاملات سه‌شنبه، ۵۷ نماد صف خرید داشتند و ۸۰ نماد با صف فروش مواجه بودند. مجموع ارزش صف‌های خرید با رشد ۵۷ درصدی نسبت به روز کاری قبل به ۳۴۸ میلیارد تومان افزایش یافت و مجموع ارزش صف‌های فروش نیز با افزایش یک درصدی به ۲۲۴ میلیارد تومان رسید.
پیش بینی بورس امروز

دیروز شاخص‌های بورس تهران ریزش کردند. شاخص کل برای دومین روز پایین آمد و به فاصله ۱۷ هزار واحدی سطح ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار واحد رسید. سطحی که به عنوان سطح مقاومت شناخته می‌شد.

شاخص کل بورس تهران با پیشرانی نماد‌های شپنا، وبملت، خودرو، فولاد و شتران ۴ هزار و ۲۷۸ واحد معادل ۰.۱۹ درصد ریزش کرد. اما شاخص کل فرابورس ۰.۶۷ درصد و شاخص هم وزن فرابورس ۰.۶۶ درصد کاهش یافتند.

همچنین دیروز برای سومین روز متوالی پول حقیقی از بورس خارج شد که رقم آن ۳۲۳ میلیارد تومان بود. نماد‌های وبملت، فملی، خودرو، شستا و فولاد بیشترین خروج سرمایه بازار را داشتند.

ارزش معاملات خرد سهام نیز پس از سه روز بار دیگر به کانال ۳ همت بازگشت. به نظر می‌رسد پس از واکنش مثبت بازار به ریاست جمهوری نامزد اصلاحطلب، مسعود پزشکیان، حال بازار به نقطه تعدیل رسیده است. در این میان محدودیت برق و قطع برق برخی از صنایع –مانند شرکت خودروسازی سایپا- نیز سیگنال منفی مهمی برای بازار بود.

برخی از تحلیلگران تکنیکی نیز از مقاومت در سطح ۲.۲ میلیونی حرف می‌زنند و معتقدند بازار برای رشد بیشتر به محرک دیگری نیاز دارد.

برچسب ها: پیش بینی بورس
captcha
پربحث ترین ها
پرطرفدارترین ها
اخبار داغ
راه حل وزیر ارتباطات درباره اختلالات جی‌پی‌اس راه حل وزیر ارتباطات درباره اختلالات جی‌پی‌اس
سید ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، درباره اختلالات جی‌پی‌اس گفت: گزارشی را آماده کرده‌ایم، چون فقط حوزه ارتباطات متاثر از اختلالات جی‌پی‌اس نیست، در حوزه صنعت هوانوردی با این چالش به‌صورت جدی مواجه هستیم. اختلالات جی‌پی‌اس را احصا کرده‌ایم و به شورای عالی امنیت ملی منعکس کرده‌ایم و این موضوع در دستورکار قرار گرفته است
پاسخ مربی مشهور به پیشنهاد استقلال: من پرسپولیسی هستم! پاسخ مربی مشهور به پیشنهاد استقلال: من پرسپولیسی هستم!
سرمربی پیشین تیم فوتبال پرسپولیس پیشنهاد رقیب دیرینه این تیم را نپذیرفت.
پایان کار ساپینتو در استقلال، توافق انجام شد! پایان کار ساپینتو در استقلال، توافق انجام شد!
همان‌طور که طی ساعات گذشته و پس از حذف استقلال از لیگ قهرمانان آسیا شایعاتی پیرامون آینده ریکاردو ساپینتو منتشر شده بود، اکنون از این باشگاه خبر می‌رسد که سرانجام مدیران برای برکناری سرمربی پرتغالی به اجماع رسیده‌اند و او قرار است از سمت خود کنار گذاشته شود
نقش زیردریایی‌ کلاس غدیر ایران در جنگ احتمالی نقش زیردریایی‌ کلاس غدیر ایران در جنگ احتمالی
وقتی روی سطح آب بازیگران با عرشه های بزرگ و دید مستقیم و پرچم های افراشته حضور دارند ،در لایه‌ای پایین‌تر از سطح آب، جایی که نه پرچمی برافراشته است و نه نمایش قدرتی در کار، بازی دیگری در جریان است.
حادثه برای هواپیمای آموزشی اف۴ در همدان +عکس خلبان حادثه برای هواپیمای آموزشی اف۴ در همدان +عکس خلبان
یک فروند هواپیمای نیروی هوایی ارتش در حین اجرای ماموریت آموزشی شبانه در استان همدان دچار سانحه شد و یکی ازخلبانان این هواپیما به درجه رفیع شهادت نائل آمد و دیگر خلبان این هواپیما سالم است
فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت
بسته شدن تنگه هرمز، فرمانده نیروی دریایی سپاه، امروز در رزمایش کنترل هوشمند تنگۀ هرمز برای رعایت اصول ایمنی و کشتی رانی، بخش‌هایی از تنگۀ هرمز برای چند ساعت بسته می‌شود.
ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان
معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور بخشنامه ساعات آغاز به کار ادارات در ماه مبارک رمضان را ابلاغ کرد.
برگزیده
قیمت جهانی طلا امروز دوشنبه ۴ اسفند ۱۴۰۴؛ صعود به اوج سه هفته اخیر قیمت جهانی طلا امروز دوشنبه ۴ اسفند ۱۴۰۴؛ صعود به اوج سه هفته اخیر
قیمت طلا در معاملات روز دوشنبه به بالاترین سطح خود در بیش از سه هفته گذشته رسید و با رشد حدود ۱.۱ درصدی، هر اونس طلا به ۵۱۶۳ دلار و ۶۱ سنت رسید. معاملات آتی طلا در بازار کامکس نیویورک نیز با جهش ۱.۸۹ درصدی به ۵۱۷۶ دلار و ۹۰ سنت رسید.
میوه و تره بار کالابرگی میشود! میوه و تره بار کالابرگی میشود!
وزیر کار، رفاه و امور اجتماعی از اضافه شدن اقلام میوه و تره‌بار به کالابرگ از ۱۵ اسفند سال جاری خبر داد
آغاز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی + جزئیات کامل آغاز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی + جزئیات کامل
در ادامه اجرای طرح جدید کالابرگ الکترونیکی با اعتبار ماهانه یک میلیون تومان به ازای هر نفر، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی زمان آغاز مرحله دوم این طرح را اعلام کرده است؛ مرحله‌ای که از فردا چهارشنبه آغاز می‌شود و به‌صورت تدریجی، دهک‌های مختلف درآمدی را پوشش می‌دهد.