کد خبر: ۴۴۶۵۷
تاریخ انتشار: ۰۲ تير ۱۴۰۳ - ۰۸:۲۰
تداوم تعلیق انتخاباتی در بازار سهام

پیش بینی بورس امروز ۲ تیر ۱۴۰۳

بورسی‌ها در شرایطی به استقبال معاملات روز شنبه می‌روند که روز چهار‌شنبه شاخص کل بورس تهران پس از ۴ روز متوالی رشد کرد.
پیش بینی بورس امروز ۲ تیر ۱۴۰۳

پیش بینی بورس- برای پیش بینی بورس امروز –شنبه ۲ تیر- به روند بازار سهام در روز چهار‌شنبه نگاه می‌کنیم. در آخرین روز معاملاتی هفته شاخص کل رشد ۷ هزار و ۹۶۶ واحدی داشت و شاخص کل هم‌وزن ۵۹۶ واحد بالا آمد. شاخص کل فرابورس ۸۴ واحد رشد کرد و شاخص هم وزن فرابورس ۵۳۰ واحد افزایش پیدا کرد.
بیشترین افزایش قیمت

روز شنبه در بورس شرکت سیمان سفید نی ریز (سنیر)، شرکت پمپ سازی ایران (تپمپی) و شرکت سیمان آبیک (سآبیک) بیشترین افزایش قیمت را ثبت کردند. در فرابورس نیز شرکت سیمان ساوه (ساوه)، شرکت پتروشیمی ارومیه (شاروم) و شرکت صنایع چوب خزر کاسپین (چخزر) بیشترین افزایش قیمت را داشتند.
بیشترین کاهش قیمت

در بورس نماد‌های دامین (شرکت داروسازی امین)، کگاز (شرکت شیشه و گاز) و کسعدی (شرکت کاشی سعدی) در روز چهارشنبه بیشترین کاهش قیمت بازار را داشتند و در معاملات فرابورس شرکت توسعه معادن کرومیت کاوندگان (کرومیت)، شرکت سیمان لار سبزوار (سبزوا) و شرکت سرمایه گذاری الماس حکمت ایرانیان (والماس) بیشترین کاهش قیمت را داشتند.
عرضه و تقاضای بازار

بیشتر بخوانید

در معاملات چهارشنبه، ۱۴۲ نماد صف خرید داشتند و ۱۵۸ نماد با صف فروش مواجه بودند. مجموع ارزش صف‌های خرید با رشد ۶۷ درصدی نسبت به روز کاری قبل به ۲۱۴ میلیارد تومان افزایش یافت و مجموع ارزش صف‌های فروش نیز با کاهش ۴۲ درصدی به ۵۰۱ میلیارد تومان رسید.
پیش بینی بورس امروز

پس از ریزش شاخص در ۴ روز متوال، شاخص کل و دیگر شاخص‌های بازار سهام روز چهارشنبه رشد کردند. رشد بازار در روز پایانی هفته در حالی است که محدودیت ۲ درصدی دامنه نوسان قیمت سهام پابرجا بود.

چهارشنبه شاخص با پیشرانی نماد‌های فولاد، فملی، شستا، شپنا و شبندر بیش از ۷ هزار واحد بالا آمد.

همچنین روز چهارشنبه ارزش معاملات خرد نیز با افزایش ۴۴ درصدی نسبت به روز قبل به ۳ هزار و ۱۴۶ میلیارد تومان رسید تا معاملات کمی رونق نشان بدهد.

اما روز چهارشنبه برای دوازدهمین روز متوالی شاهد خروج پول حقیقی به بازار بودیم که رقم آن ۱۷۹ میلیارد تومان بود. نماد ثفارس بیشترین خروج پول حقیقی را داشت و پس از ثفارس، نماد‌های شاراک، ثپردیس، خودرو و فخوز در رتبه‌های بعدی بودند. در مقابل نماد‌های فولاد، کالا، وبانک، شپنا و تپمپی بیشترین ورود سرمایه حقیقی را ثبت کردند.

در چنین شرایطی سازمان بورس اعلام کرده که محدودیت دامنه نوسان قیمت سهام تا روز انتخابات ریاست جمهوری پابرجاست؛ بنابراین به نظر می‌رسد تعلیق معاملات و صف‌های طویل بازار امروز نیز تداوم یابد. با این حال روز چهارشنبه تقاضا بهبود یافت و خروج پول کمتر از روز‌های پیشین بود. اما باید برای تشخیص روند بازار در میان مدت باید در انتظار رونمایی از رییس جمهور نهم بمانیم.

برچسب ها: پیش بینی بورس
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
چهره‌های جدید استقلال مشخص شد چهره‌های جدید استقلال مشخص شد
مسئولان باشگاه استقلال که نمی‌خواهند به دلیل ادامه حضور در جام‌حذفی از بازار نقل و انتقالات عقب بیافتند، مذاکره با چند بازیکن را آغاز کردند و با پنج آبی‌پوش تاثیرگذار به توافق رسیدند.
ایران رتبه سوم عدم ایمنی کارگران ایران رتبه سوم عدم ایمنی کارگران
هر سال هزاران خانواده ایرانی با خاک‌سپاری عزیزانی که برای تأمین معاش به معادن، کارگاه‌ها و کارخانه‌های ناامن پا گذاشته‌اند داغدار می‌شوند، اما حوادث تلخ انسانی همچنان در حاشیه اولویت‌های ملی گم می‌شوند. در این گفت‌و‌گو امیر خراسانی، جامعه‌شناس با ارائه وضعیت و شرایط کارگران به ریشه‌های این بی‌توجهی می‌پردازد.
مکالمه تلفنی عجیب ترامپ و پوتین! مکالمه تلفنی عجیب ترامپ و پوتین!
یک شبکه روسی جزئیات عجیب و خواندنی از گفتگوی ترامپ و پوتین را منتشر کرد.
پبام نیازمند به پرسپولیس پیوست پبام نیازمند به پرسپولیس پیوست
پیام نیازمند دروازه‌بان سپاهان سرانجام قرارداد خود را با پرسپولیس نهایی کرد.
برای پیشرفت ملت از کسی اجازه نمی‌گیریم برای پیشرفت ملت از کسی اجازه نمی‌گیریم
مسعود پزشکیان با اشاره به مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و آمریکا گفت: ایران هیچ‌گاه زیر بار زور نخواهد رفت و ملت خود را از دستاورد‌های صلح‌آمیز صنعت هسته‌ای در عرصه‌های بهداشت، درمان، کشاورزی و صنعت محروم نخواهد ساخت؛ ما برای رشد و پیشرفت ملت‌مان از کسی دستور یا اجازه نمی‌گیریم.
بازدید از «فلک‌الافلاک» برای خانواده‌های دارای سه فرزند رایگان است بازدید از «فلک‌الافلاک» برای خانواده‌های دارای سه فرزند رایگان است
هم‌زمان با روز ملی جمعیت، بازدید از قلعه «فلک‌الافلاک» برای خانواده‌های دارای سه فرزند رایگان شد.
سردار آزمون آقای گل آسیا شد سردار آزمون آقای گل آسیا شد
مهاجم ایرانی شباب الاهلی علی‌رغم غیبت در دو بازی نیمه نهایی و فینال لیگ قهرمانان آسیا به عنوان آقای گلی این رقابت‌ها دست یافت.
برگزیده
ایران رتبه سوم عدم ایمنی کارگران ایران رتبه سوم عدم ایمنی کارگران
هر سال هزاران خانواده ایرانی با خاک‌سپاری عزیزانی که برای تأمین معاش به معادن، کارگاه‌ها و کارخانه‌های ناامن پا گذاشته‌اند داغدار می‌شوند، اما حوادث تلخ انسانی همچنان در حاشیه اولویت‌های ملی گم می‌شوند. در این گفت‌و‌گو امیر خراسانی، جامعه‌شناس با ارائه وضعیت و شرایط کارگران به ریشه‌های این بی‌توجهی می‌پردازد.
پنبه، طلای سفید با سیاست های سیاه پنبه، طلای سفید با سیاست های سیاه
مزارع گلستان سال‌هاست که رویای کشت مجدد پنبه را به فراموشی سپرده‌اند؛ محصولی که بیش از ۱۰۰ سال پای ثابت اقتصاد خطه گلستان بود و به ناگاه در اواخر دهه ۷۰ به دلیل صدور مجوز‌های واردات الیاف و پنبه، فقدان حمایت‌های دولتی و نبود خرید تضمینی، رفته‌رفته در مزارع گلستان کم‌رنگ شد و جای بوته‌های سفیدرنگ چشم‌نواز پنبه را شالی، کلزا و گندم پر کرد.
شرکت مخابرات ایران، شتاب‌دهنده سرمایه‌گذاری در اقتصاد دیجیتال شرکت مخابرات ایران، شتاب‌دهنده سرمایه‌گذاری در اقتصاد دیجیتال
هم‌زمان با هفته ارتباطات و روز جهانی ارتباطات، نگاهی دوباره به جایگاه صنعت ICT در پیشرفت کشور، بیش از هر زمان دیگری ضروری به نظر می‌رسد. این حوزه که در دنیای امروز، پیشران توسعه اقتصادی، اجتماعی و حتی فرهنگی کشورهاست، نیازمند نگاهی آینده‌نگر و سرمایه‌گذاری هوشمندانه در زیرساخت‌هاست؛ و در این میان، شرکت مخابرات ایران با سابقه‌ای چند دهه‌ای در توسعه زیرساخت‌های ارتباطی، نقشی ممتاز و بی‌بدیل ایفا می‌کند.
صفحه خبر بالای تصاویر