کد خبر: ۴۴۹۱۵
تاریخ انتشار: ۰۶ تير ۱۴۰۳ - ۰۸:۲۷
انتظار برای رونمایی از رییس جمهور نهم

پیش بینی بورس امروز ۶ تیر ۱۴۰۳

به نظر می‌رسد بسیاری صبر می‌کنند تا هفته آینده از رییس جمهور نهم رونمایی شود و سپس تصمیم به ترمیم سبد سرمایه گذاری خود بگیرند. در نتیجه ممکن است امروز نیز بازار کم رمق باشد.
پیش بینی بورس امروز ۶ تیر ۱۴۰۳

مخاطب۲۴- پیش بینی بورس- بورسی‌ها در شرایطی به استقبال معاملات روز چهارشنبه می‌روند که روز دوشنبه شاخص کل بورس تهران برای چهارمین روز متوالی رشد کرد. برای پیش بینی بورس امروز –چهار‌شنبه ۶ تیر- به روند بازار سهام در روز کاری گذشته نگاه می‌کنیم. روز دوشنبه شاخص کل ۱۴ هزار و ۱۲۸ واحد رشد کرد و شاخص کل هم‌وزن ۲ هزار و ۹۰۶ واحد صعود کرد. همچنین شاخص کل فرابورس ۱۴۱ واحد بالا آمد و شاخص هم وزن فرابورس افزایش هزار و ۲ واحدی داشت.
بیشترین افزایش قیمت

روز دوشنبه در بورس شرکت پتروشیمی نوری (نوری)، شرکت عمران و توسعه فارس (ثفارس) و بانک اقتصاد نوین (ونوین) بیشترین افزایش قیمت را ثبت کردند. در فرابورس نیز شرکت مجتمع تولید گوشت مرغ ماهان (زماهان)، شرکت مجتمع سیمان غرب آسیا (سجام) و شرکت سیمان ساوه (ساوه) بیشترین افزایش قیمت را داشتند.
بیشترین کاهش قیمت

در بورس نماد‌های ثشرق (شرکت سرمایه گذاری مسکن شمال شرق)، غالبر (شرکت لبنیات کالبر) و شغدیر (شرکت پتروشیمی غدیر) در روز یکشنبه بیشترین کاهش قیمت بازار را داشتند و در معاملات فرابورس شرکت سرمایه گذاری مسکن شمال غرب (ثغرب)، شرکت سرمایه گذاری هامون صبا (وهامون) و شرکت تولیدی و صنعتی گوهر فام (شفام) بیشترین کاهش قیمت را داشتند.
عرضه و تقاضای بازار

در معاملات دوشنبه، ۲۵۲ نماد صف خرید داشتند و ۱۱۲ نماد با صف فروش مواجه بودند. مجموع ارزش صف‌های خرید با رشد ۱۸۶ درصدی نسبت به روز کاری قبل به ۴۸۴ میلیارد تومان افزایش یافت و مجموع ارزش صف‌های فروش نیز با کاهش ۳۴ درصدی به ۳۲۹ میلیارد تومان رسید.
پیش بینی بورس امروز

بیشتر بخوانید

روز دوشنبه شاخص بورس برای چهارمین روز رشد کرد و بیش از روز‌های پیشین بالا آمد. نماد‌های فملی، فولاد، شستا، نوری، شپنا، شبندر و شتران بیشترین اثر افزایشی را بر شاخص داشتند.

همچنین پس از سه هفته پول حقیقی به بازار وارد شد. نماد‌های شتران، نوری، وخارزم، ونوین، شبندر، فولاد، بوعلی، خگستر و پترول بیشترین ورود سرمایه را داشتند.

روز دوشنبه ۹۶ میلیارد تومان پول حقیقی به بازار سهام خارج شد. از سوی دیگر دیروز تقاضا بر عرضه غلبه داشت و تعداد و ارزش صف‌های خرید بیش از صف‌های فروش بود؛ بنابراین با وجود تداوم اعمال دامنه نوسان ۲ درصدی بازار بهبود نسبی داشت و ارزش معاملات نیز بالا آمد و به محدوده ۳ هزای میلیارد تومانی صعود کرد.

امروز آخرین روز معاملاتی است که دامنه نوسان به ۲ درصد محدود است. همچنین امروز آخرین روز تبلیغات انتخابات است و توجه همگان به آخرین مواضع نامزدها، کمپین‌های تبلیغاتی و آخرین نظرسنجی‌هاست. نظرسنجی‌ها حاکی از رقابت میان سه نامزد است. مسعود پزشکیان، محمدباقر قالیباف و سعید جلیلی شانس بیشتری نسبت به سه نامزد دیگر دارند. در نتیجه انتظارات فعالان بازار نسبت به رأی آوری هر یک از نامزد‌ها در تصمیمات سرمایه گذاری آن‌ها موثر خواهد بود. به نظر می‌رسد بسیاری صبر می‌کنند تا هفته آینده از رییس جمهور نهم رونمایی شود و سپس تصمیم به ترمیم سبد سرمایه گذاری خود بگیرند. در نتیجه ممکن است امروز نیز بازار کم رمق باشد.

برچسب ها: پیش بینی بورس
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر
هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در بیانیه‌ای ، مدیرعامل خود را مامور بررسی علل نتایج کرده و به او اختیار هرگونه تصمیمی را داده است. البته که حدادی از چنین اختیاری برخوردار است اما اشاره به آن کمی مشکوک و سوال برانگیز است
مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین
به گفته شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، در مرحله دوم اجرای مصوبه سه‌نرخی شدن بنزین، مالکان چند خودرویی باید تا ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ خودروی مشمول دریافت سهمیه را در سامانه معرفی کنند.
فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند
ملکه ماکسیما، همسر آرژانتینی‌تبار پادشاه ویلم-الکساندر، در ۵۴ سالگی آموزش نظامی را آغاز کرده تا به‌عنوان عضو ذخیره ارتش هلند فعالیت کند.
نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟ نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟
شناورهای تندرو ایرانی موسوم به «زنبورهای سرخ» با تاکتیک ازدحامی خود معادلات نبرد دریایی در خلیج فارس را تغییر داده و ناوهای آمریکا را غافلگیر کرده‌اند
رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند
قالیباف در جريان بررسی بودجه ۱۴۰۵ با تأکید بر اینکه حقوق‌ها میتواند ۲ بار در سال افزایش پیدا کند؛ گفت: مالیات حقوق بگیران زیر ۴۰ میلیون تومان از سال آینده صفر خواهد شد و بخش عمده کارمندان و کارگران مشمول کالابرگ می‌شوند. مالیات بر ارزش افزوده قشر ضعیف می تواند صفر شود
آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو
طبق وعده ایران‌خودرو در این مرحله از فروش هر متقاضی که زودتر مراحل ثبت‌نام را انجام دهد، بدون قرعه‌کشی صاحب خودرو می‌شود.
تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد
تیم شارجه در ادامه مسیر جذب بازیکنان ایرانی، به دنبال آن است تا یعقوب براجعه را به عضویت تیم خود در بیاورد.
برگزیده
آغاز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی + جزئیات کامل آغاز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی + جزئیات کامل
در ادامه اجرای طرح جدید کالابرگ الکترونیکی با اعتبار ماهانه یک میلیون تومان به ازای هر نفر، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی زمان آغاز مرحله دوم این طرح را اعلام کرده است؛ مرحله‌ای که از فردا چهارشنبه آغاز می‌شود و به‌صورت تدریجی، دهک‌های مختلف درآمدی را پوشش می‌دهد.
سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد! سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد!
با ورود دادستانی تهران سایت ایران خودرو متخلفی که قیمت محصولات خود را بدون هماهنگی با مراجع ذیصلاح افزایش داده بود بسته شد.
نرخ تازه محصولات ایران خودرو امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ +جدول نرخ تازه محصولات ایران خودرو امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ +جدول
نرخ تازه محصولات ایران خودرو برای امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ منتشر شد.
صفحه خبر بالای تصاویر