کد خبر: ۵۳۹۷۳
تاریخ انتشار: ۱۱ آذر ۱۴۰۳ - ۰۸:۰۳
واکنش بورس تهران به تشدید تنش‌های منطقه!

پیش بینی بازار سهام امروز ۱۱ آذر ۱۴۰۳

بورس تهران روز گذشته را با افت تراز شاخص کل و افزایش تراز شاخص هم‌وزن و در کنار خروج سرمایه حقیقی ۵۲۸ میلیارد تومانی به سهام پشت سر گذاشت. افزایش ارزش معاملات خرد در روز شنبه نزدیک به ۱۴ درصد بود و به سطح ۱۲ هزار و ۳۹۶ میلیارد تومانی سقوط کرد.
پیش بینی بازار سهام امروز ۱۱ آذر ۱۴۰۳

مخاطب۲۴- پیش بینی بورس- بازار سهام در روند معاملات روز معاملاتی گذشته شاهد کاهش تراز شاخص کل در کنار رشد تراز شاخص کل هم‌وزن بود. دیروز بازار سهام با خروج قابل توجه سرمایه حقیقی از موقعیت‌های سهامی همراه شد و از سوی دیگر با خروج سرمایه حقیقی از صندوق‌های درآمد ثابت نیز مواجه بود. معاملات سهامی دیروز با محدودیت سه درصدی دامنه نوسان قیمتی به رشد صف‌های فروش سهامی منتهی شد و شاهد افزایش فشار عرضه در نیمه دوم معاملات بازار بودیم.


در بین صنایع بورسی نیز صنعت مواد و محصولات دارویی با ۳۶.۵ میلیارد تومان ورود پول حقیقی بالاترین میزان ورود پول حقیقی را به ثبت رساند. صنعت مخابرات با ۳۳.۸ میلیارد تومان و صنعت زراعت با ۱۶.۵ میلیارد تومان در جایگاه‌های بعدی قرار گرفتند. از سوی دیگر صنعت فلزات اساسی با ۱۲۶.۶ میلیارد تومان خروج پول حقیقی بیشترین میزان کاهش مالکیت حقیقی را به ثبت رساند و صنعت خودرو و ساخت قطعات با ۹۴.۲ میلیارد تومان و صنعت محصولات شیمیایی با ۸۰.۸ میلیارد تومان دیگر صنایعی بودند که میزان بیشتری از مالکیت حقیقی خود را از دست دادند.

روند معاملات سهامی ۳۰ روز اخیر

بازار سهام روز گذشته شاهد رشد اندک ارزش معاملات خرد تا سطح ۱۲ هزار و ۳۹۶ میلیارد تومانی بود که به نسبت روز چهارشنبه ۱۴ درصد افزایش یافته است. دیروز، بورس تهران پس از ورود جریان پول روز چهارشنبه، پس از ۵ روز معاملاتی متوالی این بار با خروج جریان پول حقیقی از موقعیت‌های سهامی مواجه بود و جریان خروجی سرمایه حقیقی نیز قابل توجه بود که شاهد فرار ۵۲۸ میلیارد تومان پول حقیقی از سهام بودیم. از طرف دیگر نیز با خروج جریان پول حقیقی ۵۱۴ میلیارد تومانی در میان صندوق‌های درآمد ثابت مواجه شدیم که در روز چهارشنبه با ورود ۹۵۵ میلیارد تومانی همراه بود. افزایش مالکیت حقیقی در میان صندوق‌های با پشتوانه طلا نیز کاهش داشت و از ۱۵۸ میلیارد تومان روز چهارشنبه به ۹۶ میلیارد تومان رسید.


ارزش صف‌های خرید سهام دیروز کاهش ۳۲ درصدی داشت و ارزش صف‌های فروش ۸۵ درصد رشد کرد. با این تفاسیر، ارزش صف‌های خرید از هزار و ۴۲۹ میلیارد تومان به سطح ۹۷۶ میلیارد تومان نزول کرد و ارزش صف‌های فروش از ۲۵۴ میلیارد تومان تا ۴۷۰ میلیارد تومان کاهش یافت.

روز معاملاتی گذشته سرانه خرید هر کد حقیقی از ۴۱.۳ میلیون تومان روز چهارشنبه تا ۴۰.۲ میلیون تومان کاهش داشت. دیروز سرانه فروش هر کد حقیقی افزایش داشت و از ۳۲.۸ میلیون تومان به ۳۵.۷ میلیون تومان رسید. با این اوصاف شکاف سرانه حقیقی همچنان به سمت خریداران حقیقی سنگینی می‌کند.

پیش بینی بورس یکشنبه

با توجه به روند معاملات روز‌های اخیر، قیمت‌های جهانی و خبر‌های اثرگذار بر روند معاملات؛ معاملات روز یکشنبه با کف حمایتی ۲ میلیون ۴۰۰ هزار واحدی شاخص کل آغاز خواهد شد. معاملات امروز در حالی آغاز می‌شود که همچنان فعالان بازار سهام چشم به اخبار سیاسی و نظامی خاورمیانه دارند و دامنه نوسان قیمتی به ۳ درصد محدود است. بورس تهران در معاملات روز گذشته نشان از خروج سرمایه حقیقی از سمت سهام و صندوق‌های سهامی به خارج از بازار داشت که پس از ورود متداوم ۵ روزه جریان پول حقیقی به موقعیت‌های سهامی ثبت شد. در حال حاضر به نظر می‌رسد واکنش بورس تهران به اخبار سیاسی و بین‌المللی مثبت بوده ولی از سوی دیگر با تشدید تنش‌های نظامی در خاورمیانه با موج جدیدی از عرضه سهام مواجه هستیم.

با این منوال پیش بینی می‌شود که بازار سهام امروز ارزش معاملات خردی در سطح ۷ تا ۹ همتی داشته باشد. بورس تهران احتمالاً معاملات امروز را با کاهش تراز شاخص‌های اصلی آغاز کند. احتمال بازدهی منفی شاخص‌های اصلی بازار سهام و عملکرد ضعیف‌تر شاخص کل به نسبت شاخص کل هم‌وزن در انتهای معاملات امروز بالاتر است. جریان پول حقیقی در سهام برای معاملات امروز منفی پیش بینی می‌شود و ورود پول حقیقی به صندوق‌های با پشتوانه طلا محتمل است. صفوف خرید سهام اندکی کاهش می‌یابد و در سمت صفوف فروش سهام نیز احتمال افزایش وجود دارد. احتمالاً در انتهای معاملات امروز سرانه خرید هر کد حقیقی در سطح بالای ۳۵ میلیون تومان قرار گیرد و سرانه فروش نیز در بالای ۳۷ میلیون تومان قرار گیرد. فرابورس تهران احتمالاً کاهش تراز بیشتری در شاخص‌های اصلی خود به نسبت بورس داشته باشد؛ اما احتمال شکاف بازدهی در بین شاخص کل و هم‌وزن فرابورس کاهش یابد.

برچسب ها: پیش بینی بورس
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
بازی دوستانه ایران با شیلی لغو شد بازی دوستانه ایران با شیلی لغو شد
رئیس فدراسیون فوتبال شیلی از لغو بازی دوستانه با تیم ملی فوتبال ایران خبر داد.
ناگفته‌هایی از یک مهاجر افغانستانی! ناگفته‌هایی از یک مهاجر افغانستانی!
محمد تقی دامردان، شاعر افغانستانی در درددلی با مردم ایران از رنج‌های مهاجرت گفته و آرزو کرده است: «روزی بیاید که به دور از جنگ و آوارگی در صلح و آرامش از بلخ، شیراز و بخارا تا دل دهلی با قند پارسی دهانمان را شیرین کنیم.»
محبوب‌ترین انیمیشن این روز‌ها محبوب‌ترین انیمیشن این روز‌ها
Kpop Demon Hunters با جلوه‌های بصری چشم‌نواز، موسیقی جذاب و روایت منسجم، موفق شده عناصر متضاد را به‌طرزی خلاقانه در قالب یک ماجراجویی سرگرم‌کننده و تأثیرگذار ترکیب کند.
هکر ۱۳ ساله مایکروسافت را به تعظیم در برابر قدرت خود واداشت! هکر ۱۳ ساله مایکروسافت را به تعظیم در برابر قدرت خود واداشت!
یک هکر ۱۳ ساله با کشف یک نقص امنیتی حیاتی در مایکروسافت نه تنها توجه این غول فناوری را جلب کرد؛ بلکه باعث شد این شرکت قوانین امنیتی خود را بازنویسی کند و اکنون تبدیل به همکاران مایکروسافت شده است.
آذری جهرمی در خصوص حمله اسرائیل به میدان تجریش چه گفت؟ آذری جهرمی در خصوص حمله اسرائیل به میدان تجریش چه گفت؟
محمدجواد آذری جهرمی در واکنش به حمله اسرائیل به میدان تجریش توییتی در شبکه اجتماعی ایکس منتشر کرد.
سفر محرمانه وزیر دفاع عربستان به آمریکا و رایزنی درباره ایران سفر محرمانه وزیر دفاع عربستان به آمریکا و رایزنی درباره ایران
وب‌سایت آکسیوس و شبکه فاکس‌نیوز آمریکا از سفر محرمانه «خالد بن سلمان» وزیر دفاع عربستان سعودی به آمریکا و رایزنی با مقامات این کشور درباره ایران و جنگ غزه خبر دادند.
ترافیک سنگین در محور چالوس ترافیک سنگین در محور چالوس
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان البرز گفت:ترافیک در محور چالوس مسیر جنوب به شمال سنگین گزارش شده است.
برگزیده
نحوه محاسبه حقوق دور کاری کارمندان نحوه محاسبه حقوق دور کاری کارمندان
رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور گفت: «دورکاران نیز به وظایف خود عمل می‌کنند و حقوق را مطابق قانون دریافت کنند.»
پرکاربردترین روغن گیاهی جهان را بشناسید پرکاربردترین روغن گیاهی جهان را بشناسید
روغن ذرت منبع غنی ویتامین E، بهبود عملکرد سیستم عصبی، کاهش کلسترول بد خون LDL، کاهش ریسک ابتلا به سرطان سینه، سلامت قلب و عروق، حاوی امگا ۶ و ۹، حاوی فیتواسترول‌های طبیعی، مقاومت حرارتی بالا است.
مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد! مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد!
مایکروسافت روز چهارشنبه اعلام کرد که حدود ۹۰۰۰ کارمند را تعدیل خواهد کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر