کد خبر: ۳۱۰۴۰
تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۴

خبر امید بخش سازمان منطقه آزاد کیش/ پایان عملیات لایروبی بندر چارک و رسیدن به عمق ۷ متر

در راستای اخذ مجوز مرز دریایی و پس از گذشت ۱۲ سال، لایروبی بندر چارک به اتمام رسید و این وعده در دولت سیزدهم عملی شد.
خبر امید بخش سازمان منطقه آزاد کیش/ پایان عملیات لایروبی بندر چارک و رسیدن به عمق ۷ متر

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش :عزت‌الله محمدی عصر یکشنبه ۲۸ آبان در مصاحبه با خبرنگاران از پایان یافتن عملیات لایروبی در بندر چارک و امکان پهلوگیری شناور‌هایی با ظرفیت ۵ هزار تن در این بندر خبر داد.

وی ادامه داد: با توجه به تاکید رحیم سرهنگی مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش مبنی بر ایجاد و تکمیل زیرساخت‌های بندر چارک جهت دریافت مجوز مرز دریایی و معرفی آن به عنوان بندر رسمی، این مهم با صرف هزینه حدود ۳۰۰ میلیارد ریال و انجام ۲۵ هزار متر مکعب لایروبی، پس از گذشت ۱۲ سال تحقق یافت.

مدیرعامل شرکت توسعه و مدیریت بنادر و فرودگاه‌های کیش لایروبی را یکی از تخصصی‌ترین کار‌ها در حوزه دریا عنوان و خاطر نشان کرد: متخصصان ایرانی توانستند پروژه لایروبی اسکله بندر چارک را بدون کمک گرفتن از شرکت‌های خارجی انجام دهند و این افتخاری دیگر برای کشورمان است که در بین کشور‌های پیشرو در زمینه لایروبی فعالیت می‌کند.

عزت‌الله محمدی افزود: طرح جامع توسعه بندر چارک تصویب شده و برای توسعه فاز نخست این بندر بیش از یک هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال از سوی سازمان منطقه آزاد کیش اختصاص یافته است. وی ادامه داد: ساخت ساختمان‌های گمرک، اداری، خدماتی و بهداشتی این بندر به اتمام رسیده است و ساماندهی فضای خشکی بندر چارک برای ایجاد ایمنی لازم در حال انجام است.

گفتنی است بندر چارک یکی از بنادر استان هرمزگان دارای ۳۴ هکتارخشکی و ۱۶ هکتار دریا است و متعلق به سازمان منطقه آزاد کیش است.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
دلیل شهردار شدن زاکانی دلیل شهردار شدن زاکانی
شهردار شدن زاکانی حاصل مشارکت پایین در انتخابات شوراهاست و این همان نکته‌ای است که دختر جوان به آن اشاره نکرده چرا که دُز سیاسی نسل جدید دانشجو به قوت نسل‌های قبلی نیست و مانند اسلاف‌شان اهل سیاست و تحلیل از منظر نقش نظارت استصوابی نیستند و از منظر اجتماعی تحلیل می‌کنند.
پایان دور چهارم مذاکرات ایران - امریکا در عمان پایان دور چهارم مذاکرات ایران - امریکا در عمان
عباس عراقچی وزیر خارجه ایران و استیو ویتکاف نماینده ترامپ رئیس جمهور امریکا، ریاست هیات‌های دو کشور را در مذاکرات برعهده دارند.
بحران در حکمرانی آب بحران در حکمرانی آب
چالش خشکیدگی ایران که ریشه در عوامل انسانی و محیطی دارد، در طول قرن‌های گذشته با تدبیر جوامع محلی مدیریت شده بود. با این حال قرار گرفتن تفکر «تامین تقاضا» به جای «مدیریت تقاضا» در مرکز سیاستگذاری آب، زمینه‌ساز سرایت بحران به حوزه شرب شده است.
۲۰۰ هزار واحد مسکونی برای فرهنگیان ساخته می‌شود ۲۰۰ هزار واحد مسکونی برای فرهنگیان ساخته می‌شود
سخنگوی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه آنچه مشهود است این است که ۳۹۰ هزار نفر از فرهنگیان اکنون فاقد مسکن هستند و طی تفاهم‌نامه‌ای که امروز با وزارت راه و شهرسازی امضا شد ساخت ۲۰۰ هزار واحد مسکونی هدف گذاری شده که ساخته شود
واکنش AFC به پایان پیروزی های پیاپی فوتسال زنان ایران در آسیا واکنش AFC به پایان پیروزی های پیاپی فوتسال زنان ایران در آسیا
تیم ملی فوتسال بانوان ایران امروز در آخرین بازی گروهی خود در جام ملت‌های آسیا مقابل ویتنام به تساوی بدون گل رسید.
از مذاکراتی که در حال انجام است می‌توان به عنوان تله آمریکایی نام برد؟ از مذاکراتی که در حال انجام است می‌توان به عنوان تله آمریکایی نام برد؟
مذاکره فی نفسه بد نیست ولی چند پیش شرط دارد و اولین موردش این است که طرف با چماق در دست نمی تواند مذاکره کندبه این معنی که از یک طرف تحریم کند و از طرف دیگر مذاکره کند و از طرفی مبانی تاریخی وهویتی کشور را زیر سوال ببرد این مذاکره به نتیجه نمی رسد.
بقایی: مذاکرات ایران و آمریکا ادامه دارد بقایی: مذاکرات ایران و آمریکا ادامه دارد
«اسماعیل بقائی» سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: مذاکرات ایران و آمریکا با تبادل پیام از طریق وزیر خارجه عمان ادامه دارد.
چند رسانه ای
شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است
مجتبی قهرمانی امروز با تسلیت مجدد به خانواده‌های جان باختگان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس و آرزوی بهبودی مصدومان این حادثه اعلام کرد: دستگاه قضایی استان هرمزگان با همکاری اداره کل پزشکی قانونی استان هرمزگان و فراجا تمام سعی خود را برای تعیین وضعیت مفقودان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس مصروف داشته و با تمام توان و بسیج امکانات برای شناسایی هویت پیکر‌های جان‌باختگان این حادثه تلخ اقدام کرده است.
انفجار در اسکله شهید رجایی انفجار در اسکله شهید رجایی
انفجار بزرگی روز شنبه (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) در «اسکله شهید رجایی» بندرعباس به وقوع پیوست. هنوز اطلاعات دقیقی درباره علت حادثه و میزان خسارات احتمالی منتشر نشده است.
صفحه خبر بالای تصاویر