کد خبر: ۱۸۴۵۰
تاریخ انتشار: ۰۴ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۹:۱۲

خبر خوش وزیر کار برای بازنشستگان و رانندگان تاکسی

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: امسال نیز برای ایجاد یک میلیون شغل هدف گذاری شده و امیدوار هستیم با همیاری بانک‌ها و با استفاده از اهرم سرمایه‌های خرد بتوانیم این هدف را محقق کنیم.
خبر خوش وزیر کار برای بازنشستگان و رانندگان تاکسی

خبر خوش وزیر کار برای بازنشستگان و رانندگان تاکسی

مخاطب24:سیدصولت مرتضوی در حاشیه جلسه علنی امروز هیات دولت در جمع خبرنگاران در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه آیا امسال هم برنامه دولت ایجاد یک میلیون استغال است؟ بیان کرد: امسال نیز هدف گذاری شده است که یک میلیون شغل ایجاد شود. بنده امیدوار هستم با همکاری و همیاری که شکل می گیرد به خصوص بانک های عامل با کمکی که در حوزه سرمایه گذاری انجام می دهند و  به خصوص بخش خصوصی، با اهرم سرمایه های خرد بتوانیم به این هدف گذاری برسیم.

 

 

وی اظهار کرد: در بحث یارانه ها باید یک تصمیم قطعی اتخاذ و بعد اعلام شود. ما به دنبال این هستیم تا بحث کالابرگ الکترونیکی را توسعه دهیم و بتوانیم قدری به مهار تورم کمک کرده و اگر مشوق هایی پیش بینی شد، بتوانیم آنها را اعمال کنیم.

مرتضوی در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه آیا خبری برای بازنشستگان ندارید، بیان کرد: در خصوص بازنشستگان همکاران ما در صندوق بازنشستگی کشوری و در سایر صندوق ها پیش بینی های خوبی داشته اند. در رابطه با بیمه تکمیلی بازنشستگان تصمیمات خوبی گرفته اند. یکی از مشکلات بازنشستگان کشوری این بود که در حوزه بیمه تکمیلی مشکلاتی با شرکت بیمه گر داشتند که دستور دادیم تغییراتی به عمل بیاورند. در بحث بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی نیز در تلاش هستیم که هم منابع آن را افزایش دهیم و هم شرح خدمات را افزایش دهیم. در حوزه کمک به مددجویان سازمان بهزیستی نیز بر اساس پیشنهاداتی که دولت در لایحه بودجه سال ۱۴۰۲ داشت، خوشبختانه مستمری مددجویان بهزیستی کشور افزایش ۴۰ درصدی خواهد داشت.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در پاسخ به پرسشی پیرامون مشکلات بیمه رانندگان تاکسی، بیان کرد: اساس ما بر این است که سطح بیمه را ارتقا دهیم. اساسا هرچه تعداد بیمه گذاران ما افزایش پیدا کند، نسبت پشتیبانی نیز افزایش پیدا خواهد کرد. پس اساسا ما با رغبت این کار را دنبال خواهیم کرد. اما اگر احیانا مراجعاتی صورت نگیرد، نمی توان اجباری کسی را بیمه کرد. افرادی که مراجعه کردند قطعا کار آنها پیش برده خواهد شد.

وی درباره اینکه آیا برنامه ای برای ادغام صندوق های بازنشستگی در یکدیگر وجود دارد، بیان کرد: اکنون در دست بررسی است اما هنوز به نتیجه قطعی نرسیده ایم. چراکه هر کدام شرایط خاص خودشان را دارند. همکاران ما در حوزه معاونت رفاه و اقتصادی در حال بررسی هستند. اگر به یک نظریه جامع برسند تشریفات قانونی طی خواهد شد.

 

 

مرتضوی در پاسخ به پرسشی پیرامون وضعیت بیمه فعالان گردشگری و صنایع دستی، بیان کرد: همان طوری که گفتم ما همواره از افزایش کسانی که متقاضی بیمه هستند استقبال می کنیم. باید بسترهای لازم فراهم و این افراد مراجعه کنند. متناسب با یارانه ای که در اختیار ما قرار دارد، صندوق های مختلف نسبت به افزایش بیمه گذاران اقدام خواهند کرد.

برچسب ها: بازنشستگان دولت
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
وزارت اقتصاد به چه کسی سپرده خواهد شد؟ وزارت اقتصاد به چه کسی سپرده خواهد شد؟
تاکنون دست کم نام هفت نفر به عنوان وزیر پیشنهادی اقتصاد بر سر زبان‌ها افتاده و برخی نمایندگان مجلس می‌گویند که علی مدنی‌زاده گزینه نهایی است، اما بعضی افراد می‌گویند شش نفر از هفت نفر لیست مدنظر تنها در صورت انصراف طیب‌نیا شانس دارند.
مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا ظهر امروز در مسقط آغاز خواهد شد مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا ظهر امروز در مسقط آغاز خواهد شد
سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران، اعلام کرده است که زمان و مکان مذاکرات از سوی کشور میزبان، عمان، تعیین می‌شود و ایران با برگزاری آن در روز یکشنبه موافقت کرده است.
کریستیانو رونالدو برای تمدید با النصر دچار تردید است یا وسواس؟ کریستیانو رونالدو برای تمدید با النصر دچار تردید است یا وسواس؟
کریستیانو رونالدو برای امضای قرارداد جدید با باشگاه النصر دچار تردید شده است.
اخبار فوتبال یک طرف اخبار مرتبط با بیرانوند هم یک طرف! اخبار فوتبال یک طرف اخبار مرتبط با بیرانوند هم یک طرف!
شایعات عجیبی درباره علیرضا بیرانوند به گوش می‌رسد
مذاکرات تله آمریکایی است؟ مذاکرات تله آمریکایی است؟
یک مقام ایرانی: آمریکا احتمالا مذاکرات اتمی را به‌عنوان تله برای تشدید تنش طراحی کرده و این که آمریکا صادقانه مذاکره نمی‌کند.
قمه کشان خاک سفید در تور پلیس قمه کشان خاک سفید در تور پلیس
با تلاش ماموران پلیس اطلاعات تهران عوامل قدرت‌نمایی، درگیری، نزاع و قمه‌کشی در منطقه خاک سفید تهران شناسایی و دستگیر شدند.
مهدی طارمی گزینه اصلی اینزاگی برای خط حمله اینتر! مهدی طارمی گزینه اصلی اینزاگی برای خط حمله اینتر!
مهدی طارمی، ستاره ایرانی باشگاه اینتر، قرار است از ابتدا در ترکیب تیمش مقابل تورینو به میدان برود. این خبری است که رسانه‌های مختلف ایتالیایی به آن پرداخته و از این نوشته‌اند که او گزینه اصلی سیمونه اینزاگی برای خط حمله اینتر در هفته سی‌وششم است.
برگزیده
قمه کشان خاک سفید در تور پلیس قمه کشان خاک سفید در تور پلیس
با تلاش ماموران پلیس اطلاعات تهران عوامل قدرت‌نمایی، درگیری، نزاع و قمه‌کشی در منطقه خاک سفید تهران شناسایی و دستگیر شدند.
کرونا دوباره برگشته است مراقب باشید کرونا دوباره برگشته است مراقب باشید
نامه وزارت بهداشت به دانشگاه‌های علوم‌پزشکی مبنی بر افزایش کرونا واصل شده است. بررسی‌ها بیانگر این است میزان عفونت‌های تنفسی طی دو هفته گذشته نسبتا افزایش یافته و این موضوع به طور ویژه در هفته پیش بیشتر مشهود است.
آتش سوزی هتلی در خیابان مفتح تهران آتش سوزی هتلی در خیابان مفتح تهران
سخنگوی سازمان آتش نشانی شهرداری تهران از حریق یک هتل در خیابان مفتح خبر داد
صفحه خبر بالای تصاویر