کد خبر: ۱۸۳۷۰
تاریخ انتشار: ۰۳ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۵:۰۰

واکنش وزیر دفاع به شایعه تولید مشترک ناو با روسیه

وزیر دفاع: برخی خبر‌ها پایه و اساس ندارد. ما ارتباطمان با روسیه مانند سایر کشور‌ها راهبردی است و در بخش‌های مختلف همکاری داریم.
واکنش وزیر دفاع به شایعه تولید مشترک ناو با روسیه

واکنش وزیر دفاع به شایعه تولید مشترک ناو با روسیه

مخاطب24:امیر آشتیانی در واکنش به شایعه تولید مشترک ناو با روسیه گفت: برخی خبر‌ها پایه و اساس ندارد. ما خودمان تولید کننده جنگنده و ناوشکن هستیم، اما ممکن است از دانش آن‌ها برای برخی مشکلاتی که در روند تحقیقات باشد، استفاده کنیم.

 


امیر آشتیانی وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح در حاشیه هیئت دولت در جمع خبرنگاران در واکنش به شایعه تولید مشترک ناو با روسیه گفت: برخی خبر‌ها پایه و اساس ندارد. ما ارتباطمان با روسیه مانند سایر کشور‌ها راهبردی است و در بخش‌های مختلف همکاری داریم.

وزیر دفاع تاکید کرد: ما خودمان تولید کننده جنگنده و ناوشکن هستیم، اما ممکن است از دانش آن‌ها برای برخی مشکلاتی که در روند تحقیقات باشد، استفاده کنیم.

منبع:خبرآنلاین

 
برچسب ها: امیر آشتیانی
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
جزییات جدید از فاجعه بندر شهید رجایی جزییات جدید از فاجعه بندر شهید رجایی
عباس مسجدی رییس سازمان پزشکی قانونی کشور به منظور بررسی نحوه پاسخگویی به پرونده حادثه انفجار بندر شهید رجایی، نظارت بر فرایند خدمت رسانی و قدردانی از همکاران پزشکی قانونی استان هرمزگان صبح امروز یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ماه به شهر بندرعباس سفر کرد.
رییس جمهور عجله‌ای برای انتخاب وزیر اقتصاد ندارد سه ماه هم فرصت دارد! رییس جمهور عجله‌ای برای انتخاب وزیر اقتصاد ندارد سه ماه هم فرصت دارد!
معاون امور مجلس رئیس‌جمهور از به تعویق افتادن معرفی وزیر اقتصاد خبر داد.
بازوبند کاپیتانی به چه فردی سپرده می‌شود؟ بازوبند کاپیتانی به چه فردی سپرده می‌شود؟
ماجرایی که می‌تواند یک جنجال و حاشیه بزرگ را شکل دهد، به نظر می‌رسد در حال مدیریت مناسبی قرار دارد.
سامانه ملی ایران‌موزه رونمایی می‌شود سامانه ملی ایران‌موزه رونمایی می‌شود
مدیر کل موزه‌ها گفت: سامانه ملی «ایران موزه» با همکاری مشترک وزارت میراث‌فرهنگی راه‌اندازی شده و امکان بازدید دیجیتال از موزه‌ها و سایت‌موزه‌های منتخب کشور را برای عموم مردم فراهم می‌کند.
دیدار و گفت‌و‌گو عراقچی و بدر البوسعیدی در مسقط دیدار و گفت‌و‌گو عراقچی و بدر البوسعیدی در مسقط
وزیر امور خارجه کشورمان در بدو ورود به کشور عمان با وزیر امور خارجه این کشور دیدار و دیدگاه‌های کشورمان را در مورد مهمترین ابعاد این گفت‌و‌گو‌ها و مواضع اصولی و مبنایی ایران در این خصوص تبیین کرد.
برق ۵۰ اداره بزرگ و پرمصرف تهران قطع شد برق ۵۰ اداره بزرگ و پرمصرف تهران قطع شد
به دنبال هشدار‌های داده شده به دستگاه‌های اداری و عمومی، برق ۵۰ مشترک اداری بزرگ شهر تهران که اقدام به کاهش مصرف برق و قطع سامانه‌های سرمایشی بعد از ساعت اداری نکرده‌اند، قطع شد.
کارت سوخت فعلا حذف نمی‌شود کارت سوخت فعلا حذف نمی‌شود
عباس باصفا با اشاره به جدیدترین روش ثبت درخواست برای کارت سوخت اظهار کرد: جدیدترین روش دریافت کارت سوخت، از طریق سایت fcs.niopdc.ir است. مراجعه‌کنندکان می‌توانند رهگیری کارت‌ها را نیز از همین وب‌سایت انجام دهند. درخواست برای دریافت کارت‌های المثنی پیش از این حدود ۴۰ تا ۵۰ روز زمان می‌برد، در حال حاضر با طراحی سایت و در معماری جدید، این فرآیند به کمتر از ۱۰ روز رسیده است.
برگزیده
دیدار و گفت‌و‌گو عراقچی و بدر البوسعیدی در مسقط دیدار و گفت‌و‌گو عراقچی و بدر البوسعیدی در مسقط
وزیر امور خارجه کشورمان در بدو ورود به کشور عمان با وزیر امور خارجه این کشور دیدار و دیدگاه‌های کشورمان را در مورد مهمترین ابعاد این گفت‌و‌گو‌ها و مواضع اصولی و مبنایی ایران در این خصوص تبیین کرد.
چهارمین دوره مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا چهارمین دوره مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا
چهارمین دور از مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در مسقط پایتخت عمان در حال برگزاری است.
عراقچی: غنی‌سازی قطعاً قابل معامله نیست عراقچی: غنی‌سازی قطعاً قابل معامله نیست
وزیر امور خارجه گفت: «غنی‌سازی یکی از دستاورد‌ها و افتخارات ملت ایران است و برای این غنی‌سازی هزینه سنگینی پرداخت شده است، خون دانشمندان هسته‌ای ما پای این دستاورد است، قطعاً قابل معامله نیست و این موضع روشن ما بوده و هست.»
صفحه خبر بالای تصاویر