کد خبر: ۱۷۷۴۴
تاریخ انتشار: ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۲۰:۰۳

فرصتی دوباره برای اعتراض و بارگذاری مدارک جدید رتبه‌بندی معلمان

فرصت دوباره برای ویرایش اطلاعات رتبه‌بندی معلمان و بارگذاری مدارک جدید فراهم شد.
فرصتی دوباره برای اعتراض و بارگذاری مدارک جدید رتبه‌بندی معلمان

فرصتی دوباره برای اعتراض و بارگذاری مدارک جدید رتبه‌بندی معلمان

مخاطب۲۴ :‌به نقل از تسنیم ؛ بسیاری از معلمان خواستار فرصت مجدد برای ویرایش اطلاعات و بارگذاری مدارک جدید در فرآیند رتبه‌بندی هستند و هم‌اکنون این فرصت با تشکیل «کارگروه رسیدگی به اعتراضات موارد خاص اجرای رتبه‌بندی معلمان» با توجه به نامه ۲۰ فروردین ۱۴۰۲ سازمان بازرسی کل کشور فراهم است.

 

در همین راستا جهت تسهیل شرایط رسیدگی به مراجعات خاص فرهنگیان برای رتبه‌بندی در شرایط خاص مانند:

۱. عدم دسترسی به شبکه اینترنت در مناطق عشایری و مرزی با تأیید رئیس هیئت ممیزه منطقه.

۲. فوت بستگان درجه یک در بازه زمانی ثبت اعتراض با ارائه گواهی فوت معتبر.

۳. بیماری حاد فرد و بستگان درجه یک وی با ارائه گواهی بستری و پذیرش بیمارستان یا واحد درمانی.

۴. مسافرت‌های از پیش تعیین شده به خارج از کشور با ارائه گذرنامه دارای مهر خروج و ورود از مرز‌های قانونی.

۵. بروز اشتباهات موثر در تشخیص فرایند‌ها به دلایل موجه و اسناد قابل قبول در چارچوب قانون و آیین‌نامه اجرای رتبه‌بندی معلمان با تأیید رئیس هیئت ممیزه منطقه.

۶. معاذیر قانونی انتظامی یا قضایی.

کارگروه مذکور ضمن بررسی مستندات و دلایل در صورت احراز شرایط عذر موجه فرد با تصویب هیئت ممیزه ذیربط می‌تواند نسبت به ایجاد فرصت اعتراض و ویرایش آن صرفاً برای یک نوبت و حداکثر برای مدت زمان معین (۴۸ ساعت) از زمان صدور اجازه کارگروه موارد خاص طبق زمان‌بندی جدول زیر تصمیم‌گیری کند.

موارد اقدامی مهلت
اطلاع‌رسانی عمومی به مشمولان از روز دوشنبه ۲۵ اردیبهشت
امکان ثبت درخواست معترضان در سامانه مربوط از ۲۶ اردیبهشت تا ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۲
رسیدگی به درخواست‌ها و اعلام نظر توسط کارگروه از تاریخ ۳۰ اردیبهشت تا ۳ خرداد ۱۴۰۲
اجازه ثبت اعتراض یا بارگذاری مدارک در ویرایش اعتراض حداکثر تا ساعت ۲۴ روز یکشنبه ۷ خرداد

مدت زمان ویرایش اطلاعات مطابق جدول فوق است و این مهلت به هیچ وجه قابل تمدید نیست و سامانه در ساعت ۲۴ روز یکشنبه ۷ خرداد ۱۴۰۲ بسته خواهد شد.

فرآیند رسیدگی به اعتراض رتبه‌بندی صرفاً از طریق my.medu.ir قابلیت اجرا دارد.

بخشنامه تشکیل «کارگروه رسیدگی به اعتراضات موارد خاص اجرای رتبه‌بندی معلمان» را از اینجا مشاهده کنید.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
داوود زارعیان با حفظ سمت، سرپرست اداره‌کل ارتباطات شرکت مخابرات ایران شد داوود زارعیان با حفظ سمت، سرپرست اداره‌کل ارتباطات شرکت مخابرات ایران شد
داوود زارعیان، معاون مشتریان خانگی شرکت مخابرات ایران، با حکم محمد جعفرپور، مدیرعامل این شرکت، با حفظ سمت به عنوان سرپرست اداره‌کل ارتباطات منصوب شد
وزارت اقتصاد به چه کسی سپرده خواهد شد؟ وزارت اقتصاد به چه کسی سپرده خواهد شد؟
تاکنون دست کم نام هفت نفر به عنوان وزیر پیشنهادی اقتصاد بر سر زبان‌ها افتاده و برخی نمایندگان مجلس می‌گویند که علی مدنی‌زاده گزینه نهایی است، اما بعضی افراد می‌گویند شش نفر از هفت نفر لیست مدنظر تنها در صورت انصراف طیب‌نیا شانس دارند.
مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا ظهر امروز در مسقط آغاز خواهد شد مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا ظهر امروز در مسقط آغاز خواهد شد
سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران، اعلام کرده است که زمان و مکان مذاکرات از سوی کشور میزبان، عمان، تعیین می‌شود و ایران با برگزاری آن در روز یکشنبه موافقت کرده است.
کریستیانو رونالدو برای تمدید با النصر دچار تردید است یا وسواس؟ کریستیانو رونالدو برای تمدید با النصر دچار تردید است یا وسواس؟
کریستیانو رونالدو برای امضای قرارداد جدید با باشگاه النصر دچار تردید شده است.
اخبار فوتبال یک طرف اخبار مرتبط با بیرانوند هم یک طرف! اخبار فوتبال یک طرف اخبار مرتبط با بیرانوند هم یک طرف!
شایعات عجیبی درباره علیرضا بیرانوند به گوش می‌رسد
مذاکرات تله آمریکایی است؟ مذاکرات تله آمریکایی است؟
یک مقام ایرانی: آمریکا احتمالا مذاکرات اتمی را به‌عنوان تله برای تشدید تنش طراحی کرده و این که آمریکا صادقانه مذاکره نمی‌کند.
قمه کشان خاک سفید در تور پلیس قمه کشان خاک سفید در تور پلیس
با تلاش ماموران پلیس اطلاعات تهران عوامل قدرت‌نمایی، درگیری، نزاع و قمه‌کشی در منطقه خاک سفید تهران شناسایی و دستگیر شدند.
برگزیده
قمه کشان خاک سفید در تور پلیس قمه کشان خاک سفید در تور پلیس
با تلاش ماموران پلیس اطلاعات تهران عوامل قدرت‌نمایی، درگیری، نزاع و قمه‌کشی در منطقه خاک سفید تهران شناسایی و دستگیر شدند.
کرونا دوباره برگشته است مراقب باشید کرونا دوباره برگشته است مراقب باشید
نامه وزارت بهداشت به دانشگاه‌های علوم‌پزشکی مبنی بر افزایش کرونا واصل شده است. بررسی‌ها بیانگر این است میزان عفونت‌های تنفسی طی دو هفته گذشته نسبتا افزایش یافته و این موضوع به طور ویژه در هفته پیش بیشتر مشهود است.
آتش سوزی هتلی در خیابان مفتح تهران آتش سوزی هتلی در خیابان مفتح تهران
سخنگوی سازمان آتش نشانی شهرداری تهران از حریق یک هتل در خیابان مفتح خبر داد
صفحه خبر بالای تصاویر