کد خبر: ۱۳۹۶۶
تاریخ انتشار: ۰۲ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۹:۱۲

رد ادعای باکو از سوی ارمنستان درباره دخالت ایران در جنگ نظامی

مرکز اطلاعات بخش ارامنه نشین قره باغ اعلام کرد که جمهوری آذربایجان اطلاعات نادرست منتشر می‌کند و تنها کالاهای بشر دوستانه در منطقه جابجا شده است.
رد ادعای باکو از سوی ارمنستان درباره دخالت ایران در جنگ نظامی

رد ادعای باکو از سوی ارمنستان درباره دخالت ایران در جنگ نظامی

مخاطب۲۴ :‌ مرکز اطلاعات بخش ارمنی نشین قره باغ روز چهارشنبه اعلام کرد که جمهوری آذربایجان اطلاعات نادرست منتشر می‌کند.

به گزارش وبگاه «رادیو ارمنستان» مرکز اطلاعات قره باغ اعلام کرد که وزارت دفاع جمهوری آذربایجان با انتشار اطلاعات نادرست مدعی شده که ارمنستان با همراهی نیرو‌های حافظ صلح روس، نیرو و مهمات را در امتداد «جاده خانکندی» منتقل کرده است.

این مرکز افزود که تنها غیرنظامیان و کالا‌های بشردوستانه بین شهرک‌های ارامنه نشین در قره باغ کوهستانی با همراهی نیرو‌های حافظ صلح روس حمل می‌شود. با در نظر گرفتن پیچیدگی جغرافیایی آن جاده کوهستانی، تردد با خودرو‌های بزرگ ساماندهی می‌شود و باکو سعی می‌کند آن‌ها را به عنوان حمل و نقل نظامی جابزند.

این مرکز در بیانیه خود افزود که نیرو‌های حافظ صلح روس وظایف خود را به درستی انجام می‌دهند.

در تحولی دیگر، ارمنستان مدعی شد که نیرو‌های جمهوری آذربایجان صبح چهارشنبه به سوی غیرنظامیانی که در حال انجام کار‌های کشاورزی بودند، تیراندازی کردند. ارمنستان با بیان این که این حادثه تلفات جانی نداشته اعلام کرد نیرو‌های جمهوری آذربایجان با استفاده از سلاح‌های گرم با کالیبر‌های مختلف به سمت کشاورزان تیراندازی کردند.

«الهام علی اف» رئیس جمهور جمهوری آذربایجان روز چهارشنبه مدعی شد که جمهوری آذربایجان آماده عادی سازی روابط با ارمنستان و امضای معاهده صلح در آینده نزدیک است. وی گفت که متن معاهده صلح را با پیشنهاد‌ها و اصلاحات اخیر به ارمنستان ارائه کرده است. وی محاصره جاده لاچین را تبلیغات دروغین ارمنستان دانست و مدعی شد ارمنستان از یک جاده اضافی برای حمل و نقل غیرقانونی و انتقال پرسنل خود در خاک جمهوری آذربایجان استفاده می‌کند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
کریستیانو رونالدو برای تمدید با النصر دچار تردید است یا وسواس؟ کریستیانو رونالدو برای تمدید با النصر دچار تردید است یا وسواس؟
کریستیانو رونالدو برای امضای قرارداد جدید با باشگاه النصر دچار تردید شده است.
اخبار فوتبال یک طرف اخبار مرتبط با بیرانوند هم یک طرف! اخبار فوتبال یک طرف اخبار مرتبط با بیرانوند هم یک طرف!
شایعات عجیبی درباره علیرضا بیرانوند به گوش می‌رسد
مذاکرات تله آمریکایی است؟ مذاکرات تله آمریکایی است؟
یک مقام ایرانی: آمریکا احتمالا مذاکرات اتمی را به‌عنوان تله برای تشدید تنش طراحی کرده و این که آمریکا صادقانه مذاکره نمی‌کند.
قمه کشان خاک سفید در تور پلیس قمه کشان خاک سفید در تور پلیس
با تلاش ماموران پلیس اطلاعات تهران عوامل قدرت‌نمایی، درگیری، نزاع و قمه‌کشی در منطقه خاک سفید تهران شناسایی و دستگیر شدند.
مهدی طارمی گزینه اصلی اینزاگی برای خط حمله اینتر! مهدی طارمی گزینه اصلی اینزاگی برای خط حمله اینتر!
مهدی طارمی، ستاره ایرانی باشگاه اینتر، قرار است از ابتدا در ترکیب تیمش مقابل تورینو به میدان برود. این خبری است که رسانه‌های مختلف ایتالیایی به آن پرداخته و از این نوشته‌اند که او گزینه اصلی سیمونه اینزاگی برای خط حمله اینتر در هفته سی‌وششم است.
شریعتمداری کیهان هم برای ادامه مذاکرات شرط گذاشت! شریعتمداری کیهان هم برای ادامه مذاکرات شرط گذاشت!
حسین شریعتمداری، مدیرمسئول کیهان، در یادداشتی با عنوان «ادامه مذاکرات فقط بعد از پوزش ترامپ» برای ادامه گفت‌و‌گو‌ها بین تهران و واشنگتن شرط گذاشته، این شرط عذرخواهی رئیس‌جمهور آمریکا است.
کرونا دوباره برگشته است مراقب باشید کرونا دوباره برگشته است مراقب باشید
نامه وزارت بهداشت به دانشگاه‌های علوم‌پزشکی مبنی بر افزایش کرونا واصل شده است. بررسی‌ها بیانگر این است میزان عفونت‌های تنفسی طی دو هفته گذشته نسبتا افزایش یافته و این موضوع به طور ویژه در هفته پیش بیشتر مشهود است.
برگزیده
مذاکرات تله آمریکایی است؟ مذاکرات تله آمریکایی است؟
یک مقام ایرانی: آمریکا احتمالا مذاکرات اتمی را به‌عنوان تله برای تشدید تنش طراحی کرده و این که آمریکا صادقانه مذاکره نمی‌کند.
شریعتمداری کیهان هم برای ادامه مذاکرات شرط گذاشت! شریعتمداری کیهان هم برای ادامه مذاکرات شرط گذاشت!
حسین شریعتمداری، مدیرمسئول کیهان، در یادداشتی با عنوان «ادامه مذاکرات فقط بعد از پوزش ترامپ» برای ادامه گفت‌و‌گو‌ها بین تهران و واشنگتن شرط گذاشته، این شرط عذرخواهی رئیس‌جمهور آمریکا است.
پاپ لئون چهاردهم میانه‌رو و اصلاح‌طلب است پاپ لئون چهاردهم میانه‌رو و اصلاح‌طلب است
در اولین رای‌گیری بعدازظهر در روز دوم برگزاری مجمع کاردینال‌ها و در حدود ساعت ۶ عصر، دود سفید از دودکش واتیکان برخاست و در میان تشویق پرشور جمعیت اعلام شد که پاپ بعدی انتخاب شده است.
صفحه خبر بالای تصاویر