کد خبر: ۱۳۲۷۰
تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۵:۱۱
شریفی در همایش عملکرد هلدینگ کسب و کار

به دنبال چالاکی در اداره امور شرکت بیمه ایران هستیم

مدیرعامل بیمه ایران در گردهمایی شرکت‌های هلدینگ سبا با اظهار خوشوقتی از حضور در میان مدیران شرکت‌های اقماری خدمت رسانی به مردم را توفیق بزرگ خداوند در شرکت‌های بیمه برشمرد و گفت در بیمه ایران روزانه بیش از هفتصد میلیارد ریال خسارت به مردم پرداخت میکنیم؛ و سعی داریم با پرداخت بهینه خسارت‌های مردم باری از روی دوش دولت مردمی برداریم.
به دنبال چالاکی در اداره امور شرکت بیمه ایران هستیم

به دنبال چالاکی در اداره امور شرکت بیمه ایران هستیم

به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط عمومی بیمه ایران :رییس هیات مدیره بیمه ایران افزود شرکت‌ها بنا به دلایل متعدد از جمله تمایل سهامداران معمولا در پرداخت خسارت به مردم دچار نقصان و ضعف هستند، اما ما در بیمه ایران با طراحی سیستم‌های پرداخت الکترونیک و برخی خسارت توانسته این گام‌های بزرگی برداریم و آماده تعطیل کردن شعبات خسارتی و پرداخت خسارت به مردم در بستر سامانه بیمه ایران من در محل هستیم.
شریفی با اشاره به زلزله خوی ضمن تسلیت به حادثه دیدگان، حضور به موقع کارشناسان بیمه ایران در محل و پرداخت خسارت مردم را ناشی از توانگری مالی و فنی بالای دانست و اضافه کرد با هدایت هیات مدیرع شرکت در اربعین نیز شاهد خدمت رسانی بی منت و گسترده به زائرین بودیم.

 
برچسب ها: بیمه ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
دلیل شهردار شدن زاکانی دلیل شهردار شدن زاکانی
شهردار شدن زاکانی حاصل مشارکت پایین در انتخابات شوراهاست و این همان نکته‌ای است که دختر جوان به آن اشاره نکرده چرا که دُز سیاسی نسل جدید دانشجو به قوت نسل‌های قبلی نیست و مانند اسلاف‌شان اهل سیاست و تحلیل از منظر نقش نظارت استصوابی نیستند و از منظر اجتماعی تحلیل می‌کنند.
پایان دور چهارم مذاکرات ایران - امریکا در عمان پایان دور چهارم مذاکرات ایران - امریکا در عمان
عباس عراقچی وزیر خارجه ایران و استیو ویتکاف نماینده ترامپ رئیس جمهور امریکا، ریاست هیات‌های دو کشور را در مذاکرات برعهده دارند.
بحران در حکمرانی آب بحران در حکمرانی آب
چالش خشکیدگی ایران که ریشه در عوامل انسانی و محیطی دارد، در طول قرن‌های گذشته با تدبیر جوامع محلی مدیریت شده بود. با این حال قرار گرفتن تفکر «تامین تقاضا» به جای «مدیریت تقاضا» در مرکز سیاستگذاری آب، زمینه‌ساز سرایت بحران به حوزه شرب شده است.
۲۰۰ هزار واحد مسکونی برای فرهنگیان ساخته می‌شود ۲۰۰ هزار واحد مسکونی برای فرهنگیان ساخته می‌شود
سخنگوی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه آنچه مشهود است این است که ۳۹۰ هزار نفر از فرهنگیان اکنون فاقد مسکن هستند و طی تفاهم‌نامه‌ای که امروز با وزارت راه و شهرسازی امضا شد ساخت ۲۰۰ هزار واحد مسکونی هدف گذاری شده که ساخته شود
واکنش AFC به پایان پیروزی های پیاپی فوتسال زنان ایران در آسیا واکنش AFC به پایان پیروزی های پیاپی فوتسال زنان ایران در آسیا
تیم ملی فوتسال بانوان ایران امروز در آخرین بازی گروهی خود در جام ملت‌های آسیا مقابل ویتنام به تساوی بدون گل رسید.
از مذاکراتی که در حال انجام است می‌توان به عنوان تله آمریکایی نام برد؟ از مذاکراتی که در حال انجام است می‌توان به عنوان تله آمریکایی نام برد؟
مذاکره فی نفسه بد نیست ولی چند پیش شرط دارد و اولین موردش این است که طرف با چماق در دست نمی تواند مذاکره کندبه این معنی که از یک طرف تحریم کند و از طرف دیگر مذاکره کند و از طرفی مبانی تاریخی وهویتی کشور را زیر سوال ببرد این مذاکره به نتیجه نمی رسد.
بقایی: مذاکرات ایران و آمریکا ادامه دارد بقایی: مذاکرات ایران و آمریکا ادامه دارد
«اسماعیل بقائی» سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: مذاکرات ایران و آمریکا با تبادل پیام از طریق وزیر خارجه عمان ادامه دارد.
برگزیده
تقارن نمایشگاه‌های کتاب تهران و دوحه تقارن نمایشگاه‌های کتاب تهران و دوحه
تعامل ده‌ساله میان ایران، عمان و قطر نشان داده است حتی هم‌زمانی رویدادها نیز مانع مشارکت متقابل فرهنگ‌مداران و ناشران نمی‌شود و دست‌اندرکاران پیگیرانه تلاش کرده‌اند تا حضور موفقی در هر سه نمایشگاه مسقط، دوحه و تهران داشته باشند.
بحران در حکمرانی آب بحران در حکمرانی آب
چالش خشکیدگی ایران که ریشه در عوامل انسانی و محیطی دارد، در طول قرن‌های گذشته با تدبیر جوامع محلی مدیریت شده بود. با این حال قرار گرفتن تفکر «تامین تقاضا» به جای «مدیریت تقاضا» در مرکز سیاستگذاری آب، زمینه‌ساز سرایت بحران به حوزه شرب شده است.
رییس جمهور عجله‌ای برای انتخاب وزیر اقتصاد ندارد سه ماه هم فرصت دارد! رییس جمهور عجله‌ای برای انتخاب وزیر اقتصاد ندارد سه ماه هم فرصت دارد!
معاون امور مجلس رئیس‌جمهور از به تعویق افتادن معرفی وزیر اقتصاد خبر داد.
صفحه خبر بالای تصاویر