کد خبر: ۲۲۳۷
تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۴۰۰ - ۱۳:۵۹

هشدار وزارت بهداشت درباره آلودگی شدید هوای تهران

عباس شاهسونی رئیس گروه سلامت هوا و تغییر اقلیم مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با ابراز "در منطقه ۲ شدیدترین وضعیت آلودگی هوا را داریم"، گفت: ۱۶ ایستگاه در تهران در وضعیت «ناسالم برای همه گروه‌ها» قرار دارند.
هشدار وزارت بهداشت درباره آلودگی شدید هوای تهران

هشدار وزارت بهداشت درباره آلودگی شدید هوای تهران: اوضاع آن‌قدر خراب است که باید نسبت به یک تصمیم عاجل اقدام کنیم، رئیس گروه سلامت هوا و تغییر اقلیم مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با ابراز "در منطقه ۲ شدیدترین وضعیت آلودگی هوا را داریم"، گفت: ۱۶ ایستگاه در تهران در وضعیت «ناسالم برای همه گروه‌ها» قرار دارند.

هشدار وزارت بهداشت درباره آلودگی شدید هوای تهران: اوضاع آن‌قدر خراب است که باید نسبت به یک تصمیم عاجل اقدام کنیم / ۱۶ ایستگاه در تهران با شاخص بالای ۱۵۰، در وضعیت ناسالم برای همه گروه‌ها قرار دارند / منطقه ۲ شدیدترین وضعیت آلودگی هوا را دارد

عباس شاهسونی رئیس گروه سلامت هوا و تغییر اقلیم مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه ۱۶ ایستگاه در تهران در وضعیت «ناسالم برای همه گروه‌ها» قرار دارند، اظهار کرد: این مناطق با شاخص بالای ۱۵۰ هستند؛ در منطقه ۲ شدیدترین وضعیت آلودگی را شاهد هستیم و کیفیت هوا در این منطقه بسیار ناسالم است.

وی ادامه داد: آلودگی هوا به معضل جدی پایتخت تبدیل شده است در همین راستا کارگروه شرایط اضطرار استان تهران باید نسبت به تصمیم عاجل اقدام کند.

شاهسونی با اشاره به اینکه گروه‌های حساس همچون سالمندان، بیماران تنفسی و قلبی، زنان باردار و کودکان تا حد امکان در سطح شهر تردد نکنند، تأکید کرد: همچنین ورزشکاران از ورزش در فضای باز پرهیز کنند و افرادی که در محل کار حاضر می‌شوند کمتر در فضای باز حضور داشته باشند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
وزارت اقتصاد به چه کسی سپرده خواهد شد؟ وزارت اقتصاد به چه کسی سپرده خواهد شد؟
تاکنون دست کم نام هفت نفر به عنوان وزیر پیشنهادی اقتصاد بر سر زبان‌ها افتاده و برخی نمایندگان مجلس می‌گویند که علی مدنی‌زاده گزینه نهایی است، اما بعضی افراد می‌گویند شش نفر از هفت نفر لیست مدنظر تنها در صورت انصراف طیب‌نیا شانس دارند.
مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا ظهر امروز در مسقط آغاز خواهد شد مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا ظهر امروز در مسقط آغاز خواهد شد
سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران، اعلام کرده است که زمان و مکان مذاکرات از سوی کشور میزبان، عمان، تعیین می‌شود و ایران با برگزاری آن در روز یکشنبه موافقت کرده است.
کریستیانو رونالدو برای تمدید با النصر دچار تردید است یا وسواس؟ کریستیانو رونالدو برای تمدید با النصر دچار تردید است یا وسواس؟
کریستیانو رونالدو برای امضای قرارداد جدید با باشگاه النصر دچار تردید شده است.
اخبار فوتبال یک طرف اخبار مرتبط با بیرانوند هم یک طرف! اخبار فوتبال یک طرف اخبار مرتبط با بیرانوند هم یک طرف!
شایعات عجیبی درباره علیرضا بیرانوند به گوش می‌رسد
مذاکرات تله آمریکایی است؟ مذاکرات تله آمریکایی است؟
یک مقام ایرانی: آمریکا احتمالا مذاکرات اتمی را به‌عنوان تله برای تشدید تنش طراحی کرده و این که آمریکا صادقانه مذاکره نمی‌کند.
قمه کشان خاک سفید در تور پلیس قمه کشان خاک سفید در تور پلیس
با تلاش ماموران پلیس اطلاعات تهران عوامل قدرت‌نمایی، درگیری، نزاع و قمه‌کشی در منطقه خاک سفید تهران شناسایی و دستگیر شدند.
مهدی طارمی گزینه اصلی اینزاگی برای خط حمله اینتر! مهدی طارمی گزینه اصلی اینزاگی برای خط حمله اینتر!
مهدی طارمی، ستاره ایرانی باشگاه اینتر، قرار است از ابتدا در ترکیب تیمش مقابل تورینو به میدان برود. این خبری است که رسانه‌های مختلف ایتالیایی به آن پرداخته و از این نوشته‌اند که او گزینه اصلی سیمونه اینزاگی برای خط حمله اینتر در هفته سی‌وششم است.
برگزیده
قمه کشان خاک سفید در تور پلیس قمه کشان خاک سفید در تور پلیس
با تلاش ماموران پلیس اطلاعات تهران عوامل قدرت‌نمایی، درگیری، نزاع و قمه‌کشی در منطقه خاک سفید تهران شناسایی و دستگیر شدند.
کرونا دوباره برگشته است مراقب باشید کرونا دوباره برگشته است مراقب باشید
نامه وزارت بهداشت به دانشگاه‌های علوم‌پزشکی مبنی بر افزایش کرونا واصل شده است. بررسی‌ها بیانگر این است میزان عفونت‌های تنفسی طی دو هفته گذشته نسبتا افزایش یافته و این موضوع به طور ویژه در هفته پیش بیشتر مشهود است.
آتش سوزی هتلی در خیابان مفتح تهران آتش سوزی هتلی در خیابان مفتح تهران
سخنگوی سازمان آتش نشانی شهرداری تهران از حریق یک هتل در خیابان مفتح خبر داد
صفحه خبر بالای تصاویر