کد خبر: ۶۰۱۹۴
تاریخ انتشار: ۲۴ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۱:۱۹

کشف ۱.۵ میلیون جرم فضایی ناشناخته توسط یک دانش‌آموز دبیرستانی

متیو پاز (Matteo Paz)، دانش‌آموز دبیرستانی، با راهنمایی یک دانشمند از موسسه فناوری کالیفرنیا یا به اختصار کلتک (Caltech)، یک روش یادگیری ماشینی را برای تشخیص و تجزیه و تحلیل تغییرات ظریف در اندازه‌گیری‌های فروسرخ تلسکوپ نیووایز (NEOWISE) ناسا توسعه داده است.
کشف ۱.۵ میلیون جرم فضایی ناشناخته توسط یک دانش‌آموز دبیرستانی

مخاطب ۲۴- یک دانش‌آموز دبیرستانی از ایالات متحده با استفاده از هوش مصنوعی ۱.۵ میلیون شیء کیهانی را در فضا کشف کرد که پیش از این ناشناخته بودند. متیو پاز در حین انجام یک پروژه تحقیقاتی به عنوان بخشی از برنامه گسترش آکادمی Planet Finder که در موسسه فناوری کالیفرنیا (Caltech) ارائه شده است، یک الگوریتم هوش مصنوعی جدید برای شناسایی اشیاء ایجاد کرد.

مقاله پاز در مجله نجوم، الگوریتم هوش مصنوعی را که او توسعه داده است، نشان می‌دهد که می‌تواند توسط سایر محققان نیز استفاده شود. علاقه او به نجوم از دوران دبستان شروع شد و با الهام از سخنرانی‌های عمومی رصد ستارگان، مادرش او را به کلتک برد.

در تابستان سال ۲۰۲۲، پاز به آکادمی سیاره‌یاب به سرپرستی پروفسور نجوم اندرو هاوارد (Andrew Howard) پیوست و در آنجا نجوم و علوم رایانه خواند. در طول این برنامه، دیوی کرک پاتریک (Davy Kirkpatrick)، دانشمند ارشد مرکز پردازش و تجزیه و تحلیل مادون قرمز کلتک، راهنمایی شد، که راهنمایی او به پاز کمک کرد تا یک پروژه تحقیقاتی جاه طلبانه را انجام دهد که در نهایت منجر به انتشار این مقاله شد.

بیشتر بخوانید

با حضور پاز، این رویکرد به سرعت تغییر کرد. پاز به‌جای بررسی دستی داده‌ها، پیشینه خود را در هوش مصنوعی که با ترکیب انتخابی کدنویسی، علوم رایانه نظری و ریاضیات رسمی شکل می‌گرفت در مطالعه کرک پاتریک اعمال کرد. پاز این مهارت را داشت که مجموعه داده عظیم نیووایز را به یک زمین آموزشی برای یادگیری ماشینی تبدیل کند.

پاز که مصمم به مقابله با چالش موجود بوده است، یک روش یادگیری ماشینی را برای تجزیه و تحلیل کل مجموعه داده نیووایز و پرچم گذاری اشیاء متغیر بالقوه توسعه داد. او تنها در عرض ۶ هفته یک مدل هوش مصنوعی را تهیه کرد که امیدوارکننده بود.

این محقق جوان مدل هوش مصنوعی را برای پردازش داده‌های خام نیووایز و تجزیه و تحلیل نتایج اصلاح کرده است. این مدل که برای تشخیص تغییرات ظریف در اندازه‌گیری‌های فروسرخ تلسکوپ آموزش دیده بود، ۱.۵ میلیون جرم جدید بالقوه را شناسایی و طبقه‌بندی کرد. در سال ۲۰۲۵، پاز و کریک پاتریک قصد دارند کاتالوگ جامعی از اجرامی منتشر کنند که تغییرات روشنایی قابل توجهی را در داده‌های نیووایز نشان می‌دهند.

برچسب ها: هوش مصنوعی
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
اعلام کد دستوری استعلام کالابرگ اعلام کد دستوری استعلام کالابرگ
مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی با اعتبار ویژه برای دهک‌های میانی از امروز آغاز شد و خرید ۱۱ قلم کالای اساسی را ممکن می‌سازد.
آیا موضع آمریکا در قبال ایران تغییر کرده است؟ آیا موضع آمریکا در قبال ایران تغییر کرده است؟
دونالد ترامپ صبح سه‌شنبه نشستی را با حضور مقامات ارشد آمریکا درباره مذاکرات با ایران در اتاق بحران کاخ سفید برگزار کرد.
آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر اینکه امور کشور نباید معلق و مشروط به مذاکرات شود، اظهار کرد: انتظار این است که قوای سه. گانه و همه دستگاه‌ها توان خود را برای تحقق اهداف کشور در مسیر روشن برنامه هفتم توسعه به کار ببندند. مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز آماده است در چارچوب‌های قانونی به دولت کمک کند.
کاهش ساعات کاری ادارات از ۱۵ خرداد تا ۱۵ شهریور کاهش ساعات کاری ادارات از ۱۵ خرداد تا ۱۵ شهریور
مدیرعامل شرکت توانیر گفت: براساس مصوبه هیئت وزیران پیش بینی شده از ۱۵ خرداد تا ۱۵ شهریور ماه برنامه اصلاح ساعت کاری ادارات صورت گیرد
سید حسن خمینی: ان‌شاء‌الله وضعیت استقلال بهتر شود سید حسن خمینی: ان‌شاء‌الله وضعیت استقلال بهتر شود
سید حسن خمینی ابراز امیدواری کرد که تیم ملی فوتبال کشورمان در جام جهانی عملکرد خوبی داشته باشد.
خواص بینظیر ادویه و چاشنی خوشمزه! خواص بینظیر ادویه و چاشنی خوشمزه!
سماق فقط یک ادویه خوش‌طعم نیست؛ این چاشنی سرشار از آنتی‌اکسیدان، ضدالتهاب و کاهنده قند و چربی خون است که می‌تواند سلامت بدن را تقویت کند.
عملیات H-۳، پیچیده‌ترین عملیات هوایی دنیا توسط ایران! عملیات H-۳، پیچیده‌ترین عملیات هوایی دنیا توسط ایران!
عملیات H-۳؛ روایتی از یکی از پیچیده‌ترین عملیات‌های هوایی دنیا که با درایت خلبانان ایرانی، ستون‌فقرات نیروی هوایی عراق را شکست.
برگزیده
یک بانوی ایرانی به مریخ می‌رود! یک بانوی ایرانی به مریخ می‌رود!
یاسمن مقبلی، فضانورد ایرانی‌تبار از سال ۲۰۱۷ برای انجام ماموریت آرتمیس (سفر به ماه) تحت آموزش قرار گرفته بود در سال ۱۳۹۸ در جمع ۱۳ فضانورد نامزد معرفی شده از سوی ناسا برای قرار گرفتن در نوبت سفر به‌ماه و مریخ است.
تکلیف داوطلبان کنکور مشخص شد تکلیف داوطلبان کنکور مشخص شد
فقط ۶ درس پایه یازدهم برای امسال نهایی است.
تولد نخستین گوساله گوزن زرد ایرانی در پارک ملی کرخه تولد نخستین گوساله گوزن زرد ایرانی در پارک ملی کرخه
مدیرکل حفاظت محیط زیست خوزستان از تولد نخستین گوساله گوزن زرد ایرانی در سال جاری در پارک ملی کرخه خبر داد.
صفحه خبر بالای تصاویر