کد خبر: ۶۶۲۲۷
تاریخ انتشار: ۲۲ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۴

کلاهبرداری اینستاگرامی با نام بازیگر و بهانه حیوانات

پلیس فتا تهران اعلام کرد زنی با جعل هویت یک بازیگر و جمع‌آوری کمک برای حیوانات، مبالغ دریافتی را صرف خرید خودرو شخصی کرده است.
کلاهبرداری اینستاگرامی با نام بازیگر و بهانه حیوانات

بیشتر بخوانید
مخاطب۲۴، رئیس پلیس فتا تهران بزرگ از شناسایی و دستگیری فردی خبر داد که با جعل هویت همسر سابق یکی از بازیگران سینما در اینستاگرام اقدام به کلاهبرداری کرده بود. این فرد با استفاده از تصاویر و محتوای آرشیوی موجود در فضای مجازی، صفحه‌ای با عنوان «حمایت از حیوانات» ایجاد کرده و توانسته بود اعتماد بسیاری از کاربران را جلب کند.

به گفته پلیس، این زن با فریب کاربران و جمع‌آوری مبالغ تحت عنوان کمک برای حیوانات بی‌سرپرست، در نهایت این وجوه را صرف خرید یک دستگاه خودرو شخصی کرده است. تحقیقات نشان می‌دهد بخش قابل توجهی از دنبال‌کنندگان صفحه، با نیت خیرخواهانه و حمایت از حیوانات، مبالغی را به حساب او واریز کرده بودند.

کارشناسان فضای مجازی هشدار می‌دهند که سوءاستفاده از احساسات عمومی یکی از شگرد‌های اصلی کلاهبرداران اینترنتی است. حوزه‌هایی مانند حمایت از حیوانات یا کمک‌های خیریه به دلیل بار عاطفی بالا، بیشتر مورد توجه افراد سودجو قرار می‌گیرند. پلیس فتا نیز بار‌ها نسبت به لزوم بررسی صحت صفحات اینترنتی و دریافت مجوز‌های رسمی پیش از هرگونه واریز وجه تاکید کرده است.

این نوع کلاهبرداری‌ها نه‌تنها موجب خسارت مالی به شهروندان می‌شود، بلکه اعتماد عمومی نسبت به نهاد‌های واقعی حمایت از حیوانات و خیریه‌ها را نیز خدشه‌دار می‌کند. شفافیت مالی و نظارت جدی بر فعالیت‌های مجازی می‌تواند مانع از تکرار چنین اتفاقاتی شود.

پلیس فتا از مردم خواست در صورت مشاهده صفحات مشکوک یا دریافت درخواست‌های مالی غیررسمی در فضای مجازی، موضوع را سریعاً از طریق درگاه‌های رسمی این پلیس گزارش دهند.

برچسب ها: کلاهبرداری
captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.