کد خبر: ۵۵۷۲۶
تاریخ انتشار: ۱۲ دی ۱۴۰۳ - ۱۶:۰۹

هوش مصنوعی ابزار پیشگیری از جرم در پلیس

رئیس مرکز مدیریت و تحلیل داده فراجا گفت: هوش مصنوعی به عنوان ابزاری قدرتمند در سازمان پلیس، نقشی کلیدی در پیشگیری از جرم ایفا می‌کند.
هوش مصنوعی ابزار پیشگیری از جرم در پلیس

مخاطب۲۴- سردار حسین رمضانی، رئیس مرکز مدیریت و تحلیل داده فراجا، در اولین کنفرانس ملی حکمرانی داده و هوش مصنوعی در دانشگاه تهران، حکمرانی داده را یکی از الزامات استراتژیک سازمان‌های مدرن دانست و گفت: حکمرانی داده ستون فقرات تصمیم‌گیری مدرن است.


بیشتر بخوانید

وی با اشاره به حمایت‌های سردار احمدرضا رادان، فرمانده انتظامی کشور، از تحولات دیجیتال و نقش هوش مصنوعی در ارتقای کارایی پلیس افزود: این حمایت‌ها باعث تقویت تأمین امنیت کشور و بهبود عملکرد پلیس شده است.



رئیس مرکز مدیریت و تحلیل داده فراجا در ادامه داده‌ها را به نفت قرن بیست‌ویکم تشبیه کرد و گفت: همان‌طور که نفت خام بدون پالایش فاقد ارزش است، داده‌ها نیز بدون حکمرانی صحیح و بهره‌گیری از فناوری‌های پیشرفته نمی‌توانند منابع ارزشمندی برای تصمیم‌گیری باشند.



وی با اشاره به اهمیت حکمرانی داده در سازمان‌های حساس و کلیدی مانند پلیس بیان کرد: این مسئله در ارتقای امنیت ملی، سلامت جامعه و کارایی سازمانی نقش اساسی دارد.



هوش مصنوعی؛ ابزاری برای تحول پلیس

سردار رمضانی به نقش برجسته هوش مصنوعی در تحول سازمان‌ها پرداخت و گفت: هوش مصنوعی ابزاری ضروری برای تحلیل حجم عظیمی از داده‌ها و شناسایی الگو‌هایی است که برای انسان قابل مشاهده نیستند.



وی افزود: هوش مصنوعی می‌تواند با تحلیل داده‌های موجود، به پیشگیری از جرایم و ارتقای امنیت عمومی کمک کند.



رئیس مرکز مدیریت و تحلیل داده فراجا همچنین تأکید کرد: پلیس با بهره‌گیری از فناوری‌های نوین و هوش مصنوعی، می‌تواند به سازمانی داده‌محور و هوشمند تبدیل شود.



اقدامات راهبردی فراجا

سردار رمضانی با اشاره به اقدامات راهبردی فراجا در زمینه حکمرانی داده و هوش مصنوعی گفت: تأسیس مرکز مدیریت و تحلیل داده فراجا، تدوین سند حکمرانی داده و راه‌اندازی آزمایشگاه‌های تحلیل داده در پلیس‌های تخصصی از جمله این اقدامات است.



وی افزود: این پروژه‌ها با حمایت سردار رادان، گامی مؤثر در جهت هوشمندسازی پلیس و ارتقای امنیت ملی به شمار می‌روند.



چالش‌ها و راهکار‌ها

این مقام ارشد انتظامی یکی از چالش‌های حکمرانی داده را حفظ حریم خصوصی شهروندان دانست و گفت: برای استفاده مؤثر از این فناوری‌ها، توسعه زیرساخت‌های فنی، آموزش نیروی انسانی و نهادینه‌سازی فرهنگ داده‌محوری ضروری است.



وی در پایان اظهار امیدواری کرد: این کنفرانس نقطه آغازی برای همکاری‌های بیشتر در این حوزه باشد و بتوان از دانش و تجربیات متخصصان برای توسعه پایدار کشور استفاده کرد.



سردار رمضانی در پایان خاطرنشان کرد: حمایت‌های مداوم سردار احمدرضا رادان از این تحولات دیجیتال و فناوری‌های نوین، عامل اصلی موفقیت این پروژه‌ها بوده و خواهد بود.

برچسب ها: هوش مصنوعی
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
قهرمانی ایران در کشتی آزاد جهانی ۲۰۱۵ تأیید شد قهرمانی ایران در کشتی آزاد جهانی ۲۰۱۵ تأیید شد
با تأیید رسمی اتحادیه جهانی کشتی و پس از اثبات دوپینگ دو ملی‌پوش روس، تیم ملی کشتی آزاد ایران به‌عنوان قهرمان رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵ لاس‌وگاس معرفی شد.
مرگ مشکوک خواننده معروف مازندرانی مرگ مشکوک خواننده معروف مازندرانی
مرگ صفر گلردی، خواننده محبوب مازندرانی، که سال گذشته در خانه‌اش رخ داد، وارد مرحله تازه‌ای شد. همسر دوم و دختر او به اتهام قتل عمد بازداشت شده‌اند.
افشاگری والیبالیست روس درباره صابر کاظمی افشاگری والیبالیست روس درباره صابر کاظمی
در حالی که هنوز علت دقیق مرگ صابر کاظمی، والیبالیست ایرانی تیم الاهلی قطر مشخص نشده، ویتالی پاپازوف بازیکن روس این تیم با اشاره به جزئیات تازه، از نکات مشکوکی در جریان این حادثه سخن گفت.
جزئیات جدید از طرح کالابرگ آبان‌ماه اعلام شد جزئیات جدید از طرح کالابرگ آبان‌ماه اعلام شد
رئیس سازمان برنامه و بودجه از تغییرات جزئی در اجرای کالابرگ الکترونیکی آبان‌ماه خبر داد و اعلام کرد که دهک‌های مشمول همان هفت دهک قبلی خواهند بود، اما تعداد اقلام مشمول به ۱۱ قلم کاهش می‌یابد.
شروط بازگشایی تلگرام در ایران شروط بازگشایی تلگرام در ایران
منابع آگاه از ارائه فهرستی از شروط از سوی تیم مذاکره‌کننده ایرانی به مدیران تلگرام خبر داده‌اند؛ شروطی که در صورت پذیرش آنها، احتمال رفع فیلتر این پیام‌رسان در کشور وجود دارد.
رسانه عراقی: واشنگتن به تهران پیام داد رسانه عراقی: واشنگتن به تهران پیام داد
منابع دیپلماتیک در تهران به نقل از رسانه‌های عراقی مدعی شدند که ایالات متحده از طریق عمان پیامی برای ایران ارسال کرده است؛ پیامی که به احتمال زیاد با هدف ازسرگیری مذاکرات هسته‌ای پس از ماه‌ها توقف فرستاده شده است.
مخالفان رفع فیلترینگ، وزرای همین دولت‌اند مخالفان رفع فیلترینگ، وزرای همین دولت‌اند
مردم انتظار تغییر داشتند، اما دولت وفاق بیش از آنکه تحول‌آفرین باشد، استمرار وضع قبلی است و ناکارآمدی مدیریت و ناترازی سیاست‌ها ادامه دارد.
برگزیده
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد
با انتخاب شیرین احمدنیا برای نخستین بار یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد. با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات دوره دوازدهم انجمن جامعه‌شناسی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان این انجمن انتخاب شدند. همچنین در نخستین جلسه رسمی هیأت مدیره، شیرین احمدنیا به عنوان رئیس انجمن انتخاب شد.
صفحه خبر بالای تصاویر