تحقیق نشان داد کارمندانی که به انجام یک فعالیت اطمینان دارند، احتمال بیشتری دارد تفکر انتقادی را روی محصول هوش مصنوعی مولد به کار گیرند. از سوی دیگر برخی کارمندان، پاسخ های هوش مصنوعی مولد را کافی می دانند و درباره آنچه ارائه شده، فکر نمی کنند.
محققان معقتدند یافته های مذکور نیاز به تفکر دوباره درباره طراحی ابزارهای هوش مصنوعی شرکتی را نشان می دهد. در بخشی از این پژوهش آمده است: اعتماد به هوش مصنوعی با کاهش تفکر انتقادی همراه است. از سوی دیگر اعتماد به نفس با افزایش تفکر انتقادی مرتبط است. این دوگانگی نشان می دهد طراحی استراتژی ها باید بر متوازن سازی این وجوه متمرکز باشد.
به گفته تیم تحقیقاتی ابزارهای هوش مصنوعی باید شامل مکانیسم هایی برای پشتیبانی از توسعه بلند مدت مهارت و تشویق کاربران به فکر کردن هنگام دریافت پاسخ از هوش مصنوعی باشند.
مخاطب ۲۴- در این پژوهش که «تاثیر هوش مصنوعی مولد بر تفکر انتقادی» نام دارد، هفت پژوهشگر یک نظرسنجی از ۳۱۹ کارمند دانش محور را تحلیل کردند. در این نظر سنجی از کارمندان پرسیده شد کدام یک حداقل به طور هفتگی از هوش مصنوعی مولد استفاده میکند، چگونه این ابزار را به کار میبرند و آیا هنگام استفاده از ابزارهایی مانند کوپایلوت و چت جی پی تی، تفکر انتقادی را به کار میبندند یا خیر.
تحقیق نشان داد کارمندانی که به انجام یک فعالیت اطمینان دارند، احتمال بیشتری دارد تفکر انتقادی را روی محصول هوش مصنوعی مولد به کار گیرند. از سوی دیگر برخی کارمندان، پاسخهای هوش مصنوعی مولد را کافی میدانند و درباره آنچه ارائه شده، فکر نمیکنند.
محققان معقتدند یافتههای مذکور نیاز به تفکر دوباره درباره طراحی ابزارهای هوش مصنوعی شرکتی را نشان میدهد. در بخشی از این پژوهش آمده است: اعتماد به هوش مصنوعی با کاهش تفکر انتقادی همراه است. از سوی دیگر اعتماد به نفس با افزایش تفکر انتقادی مرتبط است. این دوگانگی نشان میدهد طراحی استراتژیها باید بر متوازن سازی این وجوه متمرکز باشد.
به گفته تیم تحقیقاتی ابزارهای هوش مصنوعی باید شامل مکانیسمهایی برای پشتیبانی از توسعه بلند مدت مهارت و تشویق کاربران به فکر کردن هنگام دریافت پاسخ از هوش مصنوعی باشند.