کد خبر: ۲۲۹۶۶
تاریخ انتشار: ۰۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۳۶

درآمدزایی هنگفت با توسعه هوش مصنوعی

پول‌ساز بودن فناوری هوش مصنوعی با آماری که از درآمد شرکت بزرگ مایکروسافت بیرون آمده است، توجه کارشناسان این فناوری را به‌خود جلب کرد.
درآمدزایی هنگفت با توسعه هوش مصنوعی

مخاطب24:مایکروسافت اوایل امسال با همکاری با یک شرکت مولد هوش مصنوعی، کاربران را شگفت زده کرد و حالا خبر درآمد هنگفت از این فناوری می‌تواند باعث ترغیب رقبای مایکروسافت برای یک مبارزه اقتصادی شود.



براساس گزارش تحلیلگران در بدترین حالت درآمد مایکروسافت از این هوش مصنوعی ۳.۴ میلیارد دلار و در بهترین حالت ۲۷.۵ میلیارد دلار خواهد بود. چندی پیش نیز آنتونیو گوترش، دبیر کل سازمان ملل، در جلسه مربوط به هوش مصنوعی شورای امنیت گفت: سهم هوش مصنوعی از اقتصاد جهانی تا سال ۲۰۳۰ به ۱۵ تریلیون دلار افزایش پیدا می‌کند.



درآمد ۱۴ میلیارد دلاری
شرکت تحقیقاتی Macquarie Equity Research گزارشی با اعلام نرخ درآمد مایکروسافت از هوش مصنوعی جدید بینگ‌چت Enterprise منتشر کرده است.


طبق این گزارش این فناوری که با هزینه ماهانه ۳۰دلار برای کسب‌وکار‌ها معرفی شد، می‌تواند در نخستین سال ۱۴ میلیارد دلار برای این شرکت بزرگ فناوری درآمد داشته باشد. رقم اعلام شده به نسبت ثبت نام ۱۰ درصد از کاربران شرکتی مایکروسافت برای این ابزار هوش مصنوعی تخمین زده شده است. با توجه به آماری که کارشناسان استخراج کرده‌اند مایکروسافت به‌عنوان غول‌فناوری دنیا می‌تواند با این درآمد هنگفت، سرمایه‌گذاری سنگین خود روی شرکت OpenAI سازنده ChatGPT را جبران کند.


هوش مصنوعی کوپایلوت ۳۶۵
به‌گفته کارشناسان سایت مک کوئری مایکروسافت تقریبا ۳۸۲میلیون کاربر تجاری از محصول Office ۳۶۵ دارد؛ بنابراین اگر فقط ۲.۵ درصد از این کاربران تصمیم بگیرند هزینه ۳۰دلاری CoPilot ۳۶۵ را پرداخت کنند، مایکروسافت در بدترین حالت ۳.۴میلیارد دلار درآمد اضافی سالانه خواهد داشت.

سارا بولر، تحلیلگر Macquarie گفت: به‌نظر من، ابزار کوپایلوت آفیس، یک انتخاب منطقی برای نخستین تلاش مایکروسافت در زمینه کسب درآمد از سرمایه‌گذاری ۱۰میلیارد دلاری خود روی فناوری شرکت OpenAI است. آفیس ۳۶۵محصول اصلی مایکروسافت برای کسب درآمد و یکی از مهم‌ترین ابزار‌ها در دنیای تجارت به‌حساب می‌آید.



کوپایلوت ۳۶۵ چیست؟
ابزار هوش مصنوعی کوپایلوت ۳۶۵، باعث شده از زمان معرفی آن توسط شرکت مایکروسافت ارزش سهام این شرکت نزدیک به ۳ درصد افزایش پیدا کند. این ابزار که با اشتراک ماهانه ۳۰ دلاری در دسترس کاربران و کسب‌وکار‌ها قرار می‌گیرد، عملکردی شبیه به ChatGPT دارد. به این ترتیب بسیاری از کاربران می‌توانند کار‌های اداری و وظایف روزانه خود را به‌صورت خودکار انجام دهند و از این چت بات در صفحات گسترده، ارائه‌های پاورپوینت و سایر برنامه‌های خود کمک بگیرند. آزمایش نسخه بتا CoPilot ۳۶۵ از اسفند گذشته برای کسب‌وکار‌ها شروع شده و ۶۰۰ نفر از مهم‌ترین مشتریان مایکروسافت ازجمله بانک آمریکا، فورد و والمارت هزینه نسخه پیش از عرضه آن را پرداخت کردند.


استقبال این شرکت‌ها از این سرویس باعث افزایش بهره‌وری آن شده است. همانطور که بسیاری از شرکت‌ها مثل اپل و سامسونگ درباره استفاده کارمندان خود از چت بات‌های هوش مصنوعی ابراز نگرانی کرده بودند، مایکروسافت هم این موضوع را پذیرفته است و می‌گوید: استفاده از ابزار‌های هوش مصنوعی که مخصوص امور تجاری نیستند، به‌صورت ناخواسته داده‌های حساس کسب‌وکار‌ها را در معرض خطر قرار می‌دهد.

برچسب ها: مایکروسافت
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
برگزیده
طارمی در آستانه پیوستن به NFC طارمی در آستانه پیوستن به NFC
در حالی که رسانه‌های ایتالیایی توجه ویژه‌ای به مهدی طارمی دارند، گزارش‌ها حاکی از آن است که اون تصمیم خود را برای فصل آینده اش گرفته است.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر