کد خبر: ۵۷۳۵۳
تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۲

در نشست سران قوا چه گذشت؟

نشست مشترک سران و جمعی از مسئولان سه قوه با محوریت «همدلی» به میزبانی نهاد ریاست جمهوری برگزار شد.
در نشست سران قوا چه گذشت؟

مخاطب۲۴- قوای سه‌گانه صبح امروز-دوشنبه در نشستی با عنوان «همدلی برای ایران»، راه‌های مشارکت مردم در فعالیت‌های اقتصادی، رفع موانع تولید و سرمایه‌گذاری و تقویت همکاری‌های بین‌المللی را مورد بررسی قرار دادند.



این نشست نمادین به مناسبت چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی که رمز پیروزیش «وحدت» و «همدلی» بود، برگزار شد.



۹۸ درصد مردم به انقلاب اسلامی رای دادند، اما اکنون با انگ آنها را حذف می‌کنیم



در ابتدای این نشست رئیس جمهور در بخشی از سخنان خود با تاکید بر اینکه شاخص مردم هستند، گفت: پنجاه درصد مردم در انتخابات شرکت نکردند، آنها مردم نیستند؟ چرا آنها از ما ناراضی هستند؟ مگر ما نمی‌خواهیم به آنها خدمت کنیم؟

بیشتر بخوانید


مسعود پزشکیان ادامه داد: پیامبر اسلام در مدینه اولین کاری که کرد این بود که پیمان برادری میان قبایل بست. در فتح مکه گفتند هر کسی در خانه ابوسفیان برود در امان است و جگرخوار را که شکم حمزه را پاره کرد، بخشید. ۹۸ درصد مردم به انقلاب اسلامی رای دادند و الان با انگ آنها را حذف می‌کنیم. ما باید خدمتگزار همه مردم باشیم. این باور و اعتقاد من است و باید بر اساس عدالت و انصاف با آنها برخورد کنیم وتبعیضی بین هیچ کسی قائل نشویم.



طبق آمار‌ها تورم کاهش پیدا کرده/ خروجی وفاق و همدلی باید مشخص شود



در ادامه نشست مشترک همدلی سران و معاونان قوای سه گانه، رئیس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه باید اقدامات ملموس باشد، گفت: طبق آمار‌ها تورم از ۴۰ درصد به سمت ۳۰ درصد رفته و نقدینگی کاهش پیدا کرده است؛ من نقدی به این آمار‌ها ندارم، اما اگر از مردم سوال کنید، مردم چنین حسی رو ندارند؛ لذا باید تلاش همه در این جهت باشد که مردم هم، چنین حسی داشته باشند چراکه حتی حس یک موضوع مهم‌تر از خود موضوع است.



محمدباقر قالیباف با بیان اینکه انقلاب را وحدت به پیروزی رساند، گفت: تداوم انقلاب در گرو وحدت است؛ در جلسه معارفه آقای اژه‌ای گفتم که باید قوا با یکدیگر همدلی و همکاری داشته باشیم، اما اگر این موضوع منجر به هم‌افزایی نشود، چه خاصیتی دارد پس باید خروجی هم افزایی باشد و ذینفع نهایی باید مردم به خصوص محرومان و مستضعفین باشند. هر اسمی همچون وحدت، وفاق و همدلی می‌خواهیم بگذاریم، اما خروجی آن باید مشخص شود؛ دوستان گفتند که این جلسه برای همدلی و حل مشکل مردم است پس از نصیحت بگذریم؛ اینجا ما همه مسئولیم و باید برویم کاری انجام بدهیم.



با تضارب افکار بسیاری از مسائل حل می‌شود/ مساله اقتصاد را نمی‌شود صرفا با تصدی‌گری دولت حل کرد



در بخش دیگری از این نشست، رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه اعتقاد ما آن است که با تضارب افکار می‌توان بسیاری از مسائل را حل کرد، گفت: باید اذعان کنیم که در اجرای برنامه‌های توسعه توفیق زیادی نداشته‌ایم و دلیل اصلی این امر آن است که پیرامون مسائل کشور نتوانسته‌ایم به یک اشتراک نظر دست پیدا کنیم.



حجت الاسلام و المسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای همچنین با اشاره به اینکه امروز یکی از اصلی‌ترین مسائل کشور موضوعات اقتصادی است، تصریح کرد: اگر نتوانیم بر مسائل اقتصادی فائق آییم، آنگاه در عرصه‌های فرهنگی و امنیتی نیز ممکن است با مشکلات و معضلاتی مواجه شویم. تجربه بیش از ۴۰ ساله در نظام ما ثابت می‌کند که نمی‌توان مسائل اقتصادی را با تصدی‌گری دولت حل کرد و استفاده از ظرفیت‌های مردمی و بخش خصوصی برای پیشرفت اقتصاد کشور یک الزام است.

برچسب ها: قوای سه‌گانه
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
انگلیس پس از سفر ترامپ فلسطین را به رسمیت می‌شناسد انگلیس پس از سفر ترامپ فلسطین را به رسمیت می‌شناسد
روزنامه تایمز گزارش داد دولت انگلیس برنامه دارد پس از پایان سفر رسمی دونالد ترامپ، موجودیت کشور فلسطین را رسماً به رسمیت بشناسد.
افشاگری حولناک از جنگ اوکراین افشاگری حولناک از جنگ اوکراین
فایننشال‌تایمز گزارش داد؛ صد‌ها کودک اوکراینی در بیش از ۲۰۰ مرکز روسیه و مناطق اشغالی تحت شست‌وشوی ذهنی و آموزش‌های نظامی قرار گرفته‌اند.
اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد
بابک شهبازی، پیمانکار صنعتی متهم به انتقال اطلاعات امنیتی ایران به موساد، پس از تأیید حکم در دیوان عالی کشور صبح امروز در تهران اعدام شد.
ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم
نیروی زمینی ارتش از ربات رزمی «آریا» رونمایی کرد؛ دستگاهی ۸×۸ با پیشرانه هیبریدی، هوش مصنوعی، زره ضدگلوله و تیرباری ۷.۶۲ میلی‌متری تحت کنترل از راه دور.
هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی
دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات اعلام کرد ادامه تحصیل دانشجویان پسر تنها با دریافت معافیت نظام وظیفه امکان‌پذیر است و در غیر این صورت با محرومیت تحصیلی روبه‌رو می‌شوند.
آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب
فصل جدید لیگ قهرمانان اروپا با حضور ۳۶ تیم، از جمله قهرمان پاری‌سن‌ژرمن و نمایندگان قدرتمند اسپانیا، از امشب آغاز می شود و چشم‌انداز فتح قهرمانی هیجان‌انگیز خواهد بود.
ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند
معاون حقوقی رئیس‌جمهور از اقامه دعوا علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی در دادگاه‌های بین‌المللی و تشکیل پرونده‌های داخلی برای پیگیری خسارات جنگ اخیر خبر داد.
برگزیده
انگلیس پس از سفر ترامپ فلسطین را به رسمیت می‌شناسد انگلیس پس از سفر ترامپ فلسطین را به رسمیت می‌شناسد
روزنامه تایمز گزارش داد دولت انگلیس برنامه دارد پس از پایان سفر رسمی دونالد ترامپ، موجودیت کشور فلسطین را رسماً به رسمیت بشناسد.
دیدار علی لاریجانی با ولیعهد عربستان در ریاض + جزئیات دیدار علی لاریجانی با ولیعهد عربستان در ریاض + جزئیات
دکتر علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان و محمد بن‌سلمان، ولیعهد عربستان سعودی، در ریاض با یکدیگر دیدار کردند.
ایران نه تنها سلاح‌های هسته‌ای و موشک‌های دوربرد، بلکه موشک‌های کوتاه‌برد و میان‌برد هم نباید داشته باشد! ایران نه تنها سلاح‌های هسته‌ای و موشک‌های دوربرد، بلکه موشک‌های کوتاه‌برد و میان‌برد هم نباید داشته باشد!
وزیر خارجه آمریکا گفت: ایران نه تنها سلاح‌های هسته‌ای و موشک‌های دوربرد، بلکه موشک‌های کوتاه‌برد و میان‌برد هم نباید داشته باشد.
صفحه خبر بالای تصاویر