کد خبر: ۵۶۵۵۹
تاریخ انتشار: ۲۹ دی ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۹

نماینده مجلس: ۱۵ هزار مگاوات کسری برق داریم

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس با بیان اینکه با ناترازی جدی در حوزه انرژی در کشور روبه‌رو هستیم، گفت: اکنون ۱۵ هزار مگاوات کسری برق داریم ولی نباید در دام مشکلات قرار گرفت.
نماینده مجلس: ۱۵ هزار مگاوات کسری برق داریم

مخاطب۲۴- حجت‌الاسلام نصیرالدین یعقوبی رئیس شورای ائتلاف نیرو‌های انقلاب اسلامی مازندران در سومین نشست مشورتی شکرای ائتلاف نیرو‌های انقلاب اسلامی مازندران اظهار داشت: مسائل کلان استان از اهمیت ویژه برخوردار است و لازم است خروجی بحث‌ها در خصوص مشکلات مورد توجه قرار بگیرد.



وی با گرامیداشت پیروزی جبهه مقاومت در لبنان و غزه و نقش ارزنده مقاومت مردمی تصریح کرد: شکرانه خوشحالی مردم غزه جای تقدیر دارد و دشمن هم نتوانست به اهداف تعیین شده برسد.



یعقوبی ادامه داد: پیروزی جبهه مقاومت در تاریخ مقاومت برجسته است و امیدواریم روشنگری‌ها در این زمینه ادامه یابد و شاهد پیروزی جبهه مقاومت و تداوم پیروزی‌ها باشیم.

بیشتر بخوانید


رئیس شورای ائتلاف نیرو‌های انقلاب اسلامی مازندران در ادامه خاطرنشان کرد: بشر امروزی با وجود بمب‌های هسته‌ای و پیدایش هوش مصنوعی در جهنم علمی قرار دارد.



یعقوبی در ادامه خاطرنشان ساخت: بی رنگی اخلاقی و کمرنگ شون ارزش‌ها را در دنیای امروز شاهدیم و جنایات آمریکا و اسرائیل در منطقه بیش از پیش این موضوع را اثبات می‌کند.



وی در ادامه تاکید کرد: قرآن کریم نیز در بسیاری از آیات نسبت به حسن خلق هشدار داده است و گرانی و مشکلات اقتصادی سبب نارضایتی اجتماعی شده است، اما اگر مسئولان به مردم احترام بگذارند ارباب رجوع هم قانع می‌شود.



رئیس شورای ائتلاف انقلاب اسلامی خواستار تشکیل ستاد ویژه‌ای در زمینه حمایت از فرزندآوری شد و بیان کرد: خیرین لازم است در زمینه شناسایی جوانانی که علاقه به فرزند آوری دارند ورود کنند.



تلاش برای رشد نیرو‌های انقلابی



علی بابایی‌کارنامی رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی هم با تاکید بر این‌که نمایندگان در مجلس یازدهم دغدغه‌های انقلابی بیشتری داشتند اظهار داشت: اقدام راهبردی به سیاست‌های خارجی از موضوعاتی بود که پیگیری کردیم.



وی با بیان اینکه نگاه راهبردی در حوزه جمعیتی را به‌صورت ویژه پیگیری می‌کنیم افزود: تقویت جریان رسانه‌ای انقلاب ضروری است و یکی از مشکلات اساسی الگوسازی‌های نادرست رسانه‌ای و جریان‌های مغایر و معاند است.



بابایی‌کارنامی ادامه داد: با ناترازی جدی در حوزه انرژی در کشور روبه‌رو هستیم و ۱۵ هزار مگاوات در کشور کسری برق داریم ولی نباید در دام مشکلات قرار گرفت.



نماینده مردم ساری و میاندرود همچنین با اشاره به معضلات طلاق و بحران‌های جمعیتی گفت: در بحث طلاق آسیب‌های متعددی داریم و با احصا ۱۶ آسیب باید با نگاه انقلابی موضوعات را رصد و دنبال کنیم.



بابایی‌کارنامی در ادامه با اشاره به برخی اقدامات انجام شده در زمینه استخدامی ایثارگران و همسان سازی حقوق بازنشستگان بیان کرد: اقداماتی در این زمینه در حال انجام است.



وی گفت: نمی‌توان از ناترازی در حوزه سلامت و مشکلات دارویی که وجود دارد و همگان را درگیر کرده گذشت.



وی با تاکید بر اینکه دستگاه‌های نظارتی در زمینه شورا‌ها ورود جدی دارند بیان کرد: باید واقع بینانه مسائل مورد رصد و پیگیری قرار گیرد.



بابایی‌کارنامی همچنین با تاکید بر اینکه با وفاق ملی و گفتمان وفاق مخالف نیستیم اظهار کرد: آیا همه بخشداران در گذشته قوی بودند؟ ما نمایندگان بر روی انتخاب استاندار مازندران وفاق کردیم، اما در نهایت وفاق را بر مبنای عملکرد ارزیابی می‌کنیم.


وی جهت‌گیری وفاق و همدلی با توجه به رفع معضلات مردمی و تلاش برای رشد نیرو‌های انقلابی را خواستار شد.



وی گفت: کمیسیون اجتماعی مجلس در حوزه استخدامی، اشتغال و کار فعالیت دارد و ورود در حوزه بازنشستگان، بحث پیرامون حوزه کارگری از مهترین موضوعات قابل پیگیری است.



تقویت نشست با فعالان جبهه انقلاب



باقرزاده رئیس مجمع نمایندگان مازندران هم در ادامه سخنان گفت: جلسات مشورتی زمینه ساز گفتمان سازی است و در مجمع نمایندگان با استقبال از چنین نشست‌هایی ارتباط با افراد انقلابی را دنبال می‌کنیم.



وی گفت: باید نشست‌های ماهانه تقویت شود و در حوزه انتخابیه همواره دیدار‌های مردمی متعددی برگزار شده و نظارت بر پروژه‌های عمرانی هم به‌صورت مستمر دنبال می‌شود که در این زمینه جلسات ارزیابی ماهانه سبب بهره گیری ازظرفیت‌هاست.



باقرزاده با تاکید بر اینکه قانون انتخابات شورا‌ها در مجلس شورای اسلامی در بحث و تبادل نظر است تصریح کرد: حضور نیرو‌های انقلابی در شورا‌ها به موضوعات متعدد کمک می‌کند و با توجه به گلایه‌ها نیاز است که بتوان در این زمینه پر قدرت حاضر شد.

برچسب ها: شورای ائتلاف
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
احمدی نژاد بهترین خدمت را به اسرائیل کرد+فیلم احمدی نژاد بهترین خدمت را به اسرائیل کرد+فیلم
همایون اسعدیان در گفت‌و‌گو با اکبر نبوی افشاگری کرد.
یک ایرانی مالک خانه هارولد لوید یک ایرانی مالک خانه هارولد لوید
یک بازرگان ۶۰ ساله ایرانی به نام نصرالله افشانی در مزایده فروش، ملک «هارولد لوید» کمدین مشهور که در هالیوود واقع است، برنده اعلام شد.
لیدز یونایتد برای طارمی آغوش گشود لیدز یونایتد برای طارمی آغوش گشود
یک رسانه انگلیسی نوشته که باشگاه لیدز یونایتد امیدوار است که بتواند با پیشرفت در مذاکرات، مهدی طارمی را به خدمت بگیرد.
عبدالرضا داوری محکوم شد عبدالرضا داوری محکوم شد
عبدالرضا داوری به ۶ ماه حبس و شلاق و ممنوعیت فعالیت در رسانه‌های اجتماعی محکوم شده است.
ترمز تینا را بکشید ترمز تینا را بکشید
سریال تاسیان و عملکرد کارگردان این فیلم را نقد کرد.
دل‌شکسته‌ها ۸۸ درصد به مرگ نزدیک‌ترند دل‌شکسته‌ها ۸۸ درصد به مرگ نزدیک‌ترند
پژوهشگران دانمارکی دریافته‌اند افرادی که داغدار از دست دادن عزیزان خود هستند و سطح بالایی از غم و اندوه را به‌صورت مداوم تجربه می‌کنند، تا ۸۸ درصد بیشتر در معرض خطر مرگ در دهه پس از این فقدان قرار دارند.
تلویزیون‌های «اسنوا» و «دوو» به یکباره از کار افتادند! تلویزیون‌های «اسنوا» و «دوو» به یکباره از کار افتادند!
از کار افتادن ناگهانی تلویزیون‌های هوشمند «اسنوا» و «دوو» در ایران، موجی از نگرانی و شایعات درباره هک یا بدهی‌های مالی شرکت ایرانی به شرکای چینی به‌راه انداخته است. گروه صنعتی انتخاب اعلام کرده مشکل فنی است و تا ۲۴ ساعت آینده حل خواهد شد.
برگزیده
یک ایرانی مالک خانه هارولد لوید یک ایرانی مالک خانه هارولد لوید
یک بازرگان ۶۰ ساله ایرانی به نام نصرالله افشانی در مزایده فروش، ملک «هارولد لوید» کمدین مشهور که در هالیوود واقع است، برنده اعلام شد.
مشکل ضمانت تسهیلات برای بانوان رفع می‌شود مشکل ضمانت تسهیلات برای بانوان رفع می‌شود
معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده با بیان اینکه به دنبال مشاغل تشریفاتی برای زنان نیستیم، گفت: تأمین ضمانت وام‌های مشاغل خانگی برای زنان، به‌ویژه سرپرستان خانوار با هدف رفع موانع مالی و تقویت حضور زنان در عرصه‌های اقتصادی و مدیریتی اجرایی می‌شود.
بعد از خروج اتباع نیرو‌های پاکبان ۸۰ درصد کاهش داشتند! بعد از خروج اتباع نیرو‌های پاکبان ۸۰ درصد کاهش داشتند!
عضو شورای شهر تهران با انتقاد از کاهش ۸۰ درصدی نیروی پاکبان به‌دلیل بازگرداندن اتباع به کشورشان، نسبت به وضعیت نامناسب نظافت شهری هشدار داد و خواستار پاسخگویی شهرداری برای جایگزینی این نیروی حیاتی شد.
صفحه خبر بالای تصاویر