کد خبر: ۵۶۳۱۱
تاریخ انتشار: ۲۳ دی ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۶

عارف: خط قرمز نظام ما، دوری از مردم است

معاون اول رئیس جمهور گفت: باید برای مردم تبیین کنیم که امروز، نظام اسلامی در اوج قدرت است و اکنون شرایط ما با گذشته قابل مقایسه نیست، در ابتدای جنگ ما با برنو به جنگ دشمن می‌رفتیم، اما امروز در بهترین شرایط هستیم و این تنها به لطف حضور مردم است.
عارف: خط قرمز نظام ما، دوری از مردم است

مخاطب ۲۴- محمدرضا عارف معاون اول رئیس جمهور در جلسه مشترک معاونین اول سران قوا که برای برنامه‌ریزی جهت مراسم سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی برگزار شد، گفت: مردم، صاحبان اصلی انقلاب هستند و باید به شدت از دولتی شدن مراسم سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی پرهیز شود.

 

در این جلسه که صبح امروز (یکشنبه) در دفتر معاون اول رئیس‌جمهور با حضور حجت‌الاسلام خلیلی معاون اول قوه قضاییه و حاجی‌بابایی نائب رئیس اول مجلس دوازدهم برگزار شد، عارف گفت: برگزاری این نشست، پیام معناداری در بطن خود دارد و آن هم این است که برگزاری باشکوه ایام‌الله دهه فجر به حدی برای ما اهمیت دارد که معاونان اول سران سه قوه برای برگزاری بهتر آن جلسه‌ای در این سطح برگزار کرده‌اند و نائب رئیس اول مجلس شورای اسلامی، مدیریت ستاد برگزاری این حماسه بزرگ انقلاب اسلامی را برعهده دارد.
 

وی در ادامه افزود: در این جلسه در کنار هم جمع شده‌ایم تا ببینیم برای ایجاد امکان مشارکت بهتر مردم چه می‌توان کرد ‌اما باید به شدت از «دولتی شدن» این اجتماع بزرگ مردمی دوری کنیم و بزرگداشت این ایام مانند همه سال‌های گذشته باید تنها با حضور خود مردم و بصورت خودجوش صورت گیرد تا دشمن بیشتر از گذشته بفهمد که مردم ما و میزان علاقه‌شان به نظام جمهوری اسلامی را به درستی نشناخته است.

بیشتر بخوانید

معاون اول رئیس‌جمهور در این جلسه با تشکر از حضور معاونان اول سران قوا گفت: باید برای مردم تبیین کنیم که امروز، نظام اسلامی در اوج قدرت است و اکنون شرایط ما با گذشته قابل مقایسه نیست، در ابتدای جنگ ما با برنو به جنگ دشمن می‌رفتیم اما امروز در بهترین شرایط هستیم و این تنها به لطف حضور مردم است.

 

عارف با اشاره به اهمیت حضور مردم در مراسم بزرگداشت این ایام‌الله گفت: باید ببینیم امام علی (ع) موضعش نسبت به حضور مردم چیست و ما نیز به همان نسبت مردم را به مشارکت دعوت کنیم، این واقعیتی است که در انتخابات گذشته 50 درصد مردم آگاهانه پای صندوق‌های رای نیامدند، این در حالی است که مردم ما اعتقاد و دلبستگی زیادی با ائمه، اسلام و نظام اسلامی دارند و هنر ما و راهبرد ما باید این باشد که افراد بیشتری از جامعه را جذب کنیم و این ایام فرصت مناسبی برای جذب بیشتر مردم است.

 

وی افزود:‌ خط قرمز نظام ما، دوری از مردم است و جذب بیشتر مردم، کاری شدنی است و برگزاری این نشست، پیام روشنی برای اتحاد و وفاق است.

 

معاون اول رئیس‌جمهور در ادامه گفت: ما شعار وفاق را قبول داریم و این شعار، شعار نظام ماست و همه باید بدانند که سه قوه با هم هستند و وفاق رمز پیروزی انقلاب اسلامی ماست.

 

وی در ادامه افزود: امور اجرایی برگزاری مراسم بر عهده ستادی است که تحت نظر نائب رئیس اول مجلس فعالیت می‌کند و ما با هماهنگی با ستاد فعالیت خواهیم کرد و هرگز کسی در دولت نباید مستقل از ستاد فعالیت کند.

 

نائب رئیس مجلس دوازدهم: رئیس مردم نیستیم

در این جلسه حاجی بابایی، نائب رئیس مجلس دوازدهم، نیز گفت: دشمن تصور می‌کند که با بزرگنمایی و برجسته‌سازی مشکلات اقتصادی و مسائل منطقه، می‌تواند در جامعه ما ترس و هراس ایجاد کرده و مردم را ناامید کند، اما مردم ایران، امسال با حضور یکپارچه در راهپیمایی ۲۲ بهمن، حماسه‌ای بزرگ را خلق خواهند کرد و ما امروز به نمایندگی از قوای سه گانه در کنار هم جمع شده‌ایم تا خیال خام دشمن را باطل کرده و امکان مشارکت گسترده مردم را فراهم کنیم.

 

وی افزود: البته نکته بسیار مهمی که باید به آن توجه داشته باشیم این است که ما رئیس مردم نیستیم که به مردم بگوییم به راهپیمایی بیایند بلکه ما تنها تلاش می‌کنیم شرایطی را فراهم کنیم که مردم راحت‌تر در این اجتماع بزرگ که انقلابی و مردمی است شرکت کنند و این حضور، پیام امیدوار کننده‌ای به تمامی مردم جامعه خواهد داد.

 

در این نشست، معاون اول قوه قضاییه نیز با بیان آنکه باید با روش‌های جدید و به‌روز، امکان مشارکت بیشتر مردم را در این راهپیمایی بزرگ فراهم کنیم گفت: باید مزاج مردم را مورد نظر قرار دهیم و سخنی نگوییم که از آن، اختلاف و تلخی حاصل شود.

 

در این جلسه ضیاء هاشمی، معاون اجتماعی معاون اول‌رئیس جمهور، نیز با بیان آنکه مردم ما علاوه بر تعلقات مذهبی و انقلابی، نسبت به 22 بهمن عرق ملی دارند گفت: باید پیام وفاق ملی را که مهمترین شعار رئیس‌جمهور است در چنین ایامی به مردم و خصوصاً نخبگان جامعه منتقل کنیم، باید فضایی را فراهم کنیم که جامعه احساس کند وفاق ملی برای ما بسیار مهم است.

 

 
برچسب ها: محمدرضا عارف
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فوری| فیلم درگیری یک مرد و خلع سلاح یکی از مهاجمین حمله تروریستی سیدنی فوری| فیلم درگیری یک مرد و خلع سلاح یکی از مهاجمین حمله تروریستی سیدنی
در تصاویر منتشر شده از این واقعه مردی دیده می‌شود که یکی از مهاجمان را خلع سلاح می‌کند. مقامات استرالیا از او بعنوان «قهرمان» یاد کرده‌اند.
نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد
همزمان با ادامه فیلمبرداری فصل سوم مجموعه تلویزیونی «کارآگاه علوی» در شهرک سینمایی غزالی، نخستین تصویر بهنام تشکر در نقش کارآگاه علوی رونمایی شد؛ مجموعه‌ای اپیزودیک با قصه‌های جنایی–معمایی در بستر تاریخی که برای پخش در سال ۱۴۰۵ آماده می‌شود.
عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹ عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹
عکسی کمتر دیده‌شده از نیکی کریمی که در سال ۱۳۸۹ توسط عباس کیارستمی در لبنان ثبت شده، بار دیگر پیوند عمیق سینما، نگاه و سکوت را به یاد می‌آورد.
الوانی؛ از مشاجره خانوادگی تا پرده جشنواره الوانی؛ از مشاجره خانوادگی تا پرده جشنواره
پناه الوانی، فیلمساز جوان حاضر در هجدهمین جشنواره نهال، در گفت‌وگویی اختصاصی از نقطه شروع مسیر هنری‌اش، ایده غیرمنتظره شکل‌گیری فیلم تازه‌اش، تجربه حضور در نهال و نگاهش به آینده سخن گفت. ویدئوی کامل این گفت‌وگو در آپارات و یوتیوب منتشر شده است.
بورس در مسیر حباب نیست؛ شاخص تا ۴.۵ میلیون واحد می‌رسد؟ بورس در مسیر حباب نیست؛ شاخص تا ۴.۵ میلیون واحد می‌رسد؟
فردین آقابزرگی، کارشناس بازار سرمایه، با رد نگرانی‌ها درباره تکرار شرایط سال ۱۳۹۹ تأکید می‌کند رشد اخیر بورس با واقعیت‌های آماری همخوان است و بازار سهام با وجود نوسانات مقطعی، در افق میان‌مدت همچنان چشم‌انداز صعودی دارد.
در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟ در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟
در حالی که کشور پاییزی کم‌بارش را پشت سر گذاشته، پیش‌بینی‌های جدید نشان می‌دهد طی ۶ هفته آینده بسیاری از مناطق ایران شاهد بارش‌های نرمال و در برخی نقاط حتی بیشتر از حد معمول خواهند بود
فیلم: من از دخترها شماره می‌گرفتم به ابوالفضل پورعرب می‌دادم تا به آنها زنگ بزند! فیلم: من از دخترها شماره می‌گرفتم به ابوالفضل پورعرب می‌دادم تا به آنها زنگ بزند!
سینا حجازی گفت: شماره دخترها را به ابوالفضل پورعرب می‌دادم و او هم به همه آنها زنگ می‌زد! این بخش از برنامه امیرحسین قیاسی که جنجال برانگیز شده را می‌بینید.
برگزیده
آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال
پس از سه سال تنش و دوری، شکیرا جرارد پیکه بار دیگر بدون واسطه و با آرامش درباره مسائل فرزندانشان گفت‌و‌گو می‌کنند.
ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶ ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶
در آستانه دربی ۱۰۶، پرسپولیس با سکان‌داری اوسمار ویرا آماده می‌شود تا با ترکیبی تقریباً ثابت و البته یک سورپرایز احتمالی وارد میدان شود. با توجه به نزدیک شدن به این دیدار حساس، سرمربی برزیلی که معمولاً علاقه‌ای به تغییرات گسترده ندارد، قصد دارد با همان چهره‌های همیشگی تیمش مقابل استقلال قرار بگیرد.
طرح بنزین سه قیمتی روی قاچاق و یا مصرف بنزین تاثیرگذار نیست طرح بنزین سه قیمتی روی قاچاق و یا مصرف بنزین تاثیرگذار نیست
رئیس مجلس شورای اسلامی: فیلترینگ فعلی را اشتباه می‌دانم، در زمان‌های غیر بحران، به نظر من فیلترینگ به این شکل صحیح نیست، درصد بالایی از مردم از VPN استفاده می‌کنند که آسیب ما را بیشتر و فضای مجازی ما را ناامن می‌کند
صفحه خبر بالای تصاویر