کد خبر: ۲۶۹۹۷
تاریخ انتشار: ۳۰ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۹:۵۴
لاریجانی مطرح کرد؛

عضویت رؤسای قوا در هیات نظارت مجمع تشخیص مصلحت

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام از افزایش اعضای هیئت عالی نظارت بر حسن اجرای سیاست‌های کلی نظام به ۲۴ نفر خبر داد.
عضویت رؤسای قوا در هیات نظارت مجمع تشخیص مصلحت

مخاطب ۲۴- آیت‌الله صادق آملی لاریجانی در ابتدای جلسه هیات عالی نظارت بر حسن اجرای سیاست‌های کلی نظام، با بیان اینکه آئین‌نامه جدید هیات عالی نظارت به تأیید رهبری انقلاب رسیده است، گفت: طبق این ابلاغیه تعداد اعضا از ۱۵ به ۲۴ نفر افزایش یافته است و رؤسای قوای سه‌گانه نیز به هیات عالی نظارت پیوسته‌اند.

در این جلسه مغایرت مصوبه مجلس شورای اسلامی برای «طرح توقف اجرای ماده ۵ قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران ساختمانی» با سیاست‌های کلی نظام بررسی شد و جعفر قادری، نماینده مجلس اظهار کرد: مجلس ایرادات و مغایرت‌های مصوبه پیشین خود را برطرف کرده است.

در ادامه، نظر کمیسیون نظارت دبیرخانه مجمع مبنی بر مغایرت مصوبه مجلس شورای اسلامی درباره «توقف اجرای ماده ۵ قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران ساختمانی» به رای گذاشته شد که اعضا، مصوبه را مغایر سیاست‌های کلی نظام ندانستند.

همچنین در این جلسه بررسی مغایرت‌های مصوبه مجلس شورای اسلامی درباره «طرح تأمین مالی تولید و زیرساخت‌ها» با سیاست‌های کلی نظام در دستور کار قرار گرفت و شمس الدین حسینی، رئیس کمیسون اصل ۴۴ قانون اساسی و جهش تولید مجلس شورای اسلامی، گفت: هدف این مصوبه تامین مالی پروژ‌ها است. در تمام کشورها، نهادی متولی این مهم است، اما در کشور ما این تشتت وجود دارد و این مصوبه با تشکیل نهاد تامین مالی تولید و زیرساخت‌ها این خلأ را مرتفع می‌کند.

جعفر قادری، نماینده مجلس شورای اسلامی و برخی اعضای هیات عالی نظارت نیز نظرات خود را در خصوص ماده ۲ این مصوبه راجع به تشکیل شورای عالی تامین مالی اعلام کردند و مغایرت کلیات ماده ۲ این مصوبه مجلس با سیاست‌های کلی که کمیسیون نظارت دبیرخانه مجمع مطرح کرده بود، به رای گذاشته شد که مغایر شناخته نشد.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

برچسب ها: قوای سه‌گانه
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد
لامین یامال، ستاره جوان بارسلونا و یکی از شانس‌های اصلی کسب توپ طلای ۲۰۲۶، امشب در کنار نامزدش در این مراسم حاضر شد؛ اما این بار استایل متفاوت او بیشتر از همیشه توجه‌ها را به خود جلب کرد.
تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند
اپل پس از انتشار گزارش‌هایی درباره ترک‌خوردن و خرابی نمایشگر داخلی آیفون دوئو، اعلام کرد که از وجود مشکلی در نمایشگر تعداد محدودی از این گوشی‌های تاشو اطلاع دارد و دستگاه‌های آسیب‌دیده را تعویض می‌کند.
برگزیده
کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم! کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم!
رهبر کره شمالی با تأکید بر تشدید آموزش‌های نظامی و ارتقای آمادگی رزمی، فرماندهان ارتش کره شمالی را به آماده‌سازی یگان‌ها برای جنگ و حفظ وفاداری ایدئولوژیک فراخواند.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
اتفاق مهم در تهران؛ قدرت‌های منطقه‌ای پای میز مذاکره، چه تصمیمی در راه است؟ اتفاق مهم در تهران؛ قدرت‌های منطقه‌ای پای میز مذاکره، چه تصمیمی در راه است؟
نشست چهارجانبه ایران، عربستان، ترکیه و پاکستان در حالی در جریان است که تحولات منطقه‌ای، نگاه‌ها را به نتایج این رایزنی‌ها دوخته است؛ اما در این دیدار چه پیامد‌هایی برای آینده روابط منطقه‌ای خواهد داشت