کد خبر: ۶۹۱۶۳
تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۵

صعود طلا و سکه با جهش دلار؛ سکه امامی ۱۳۱ میلیونی شد

به گزارش مخاطب۲۴، رشد قیمت دلار تا سطح ۱۲۳ هزار تومان موتور اصلی افزایش قیمت طلا و سکه در دومین روز کاری هفته بود. سکه امامی وارد کانال ۱۳۱ میلیون تومان و طلای ۱۸ عیار به محدوده ۱۲ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان رسید؛ موضوعی که به‌گفته تحلیلگران تحت تأثیر انتظارات تورمی و تقاضای فصلی رقم خورده است.
صعود طلا و سکه با جهش دلار؛ سکه امامی ۱۳۱ میلیونی شد

به گزارش مخاطب ۲۴، قیمت طلا و سکه در دومین روز کاری هفته تحت تاثیر جهش قیمت دلار در مسیر صعودی قرار گرفت. سکه امامی وارد کانال ۱۳۱ میلیون تومان شد و طلای ۱۸ عیار نیز با عبور از مقاومت‌های پیشین، به محدوده ۱۲ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان رسید. رشد قیمت طلا و سکه در حالی رقم خورد که تعطیلی پایان هفته بازار‌های جهانی عملاً اونس طلا را در سطح ثابت ۴۱۹۷ دلار نگه داشته بود و موتور اصلی افزایش قیمت‌ها، جهش اسکناس دلار به سطح ۱۲۳ هزار تومانی بود.

به گفته تحلیلگران، افزایش تقاضای فصلی، بالا بودن انتظارات تورمی و تقویت هیجان بازار ارز، مهم‌ترین محرک‌های رشد طلا و سکه در روز یکشنبه بوده‌اند.

پیش بینی قیمت طلا و سکه

کارشناسان اقتصادی معتقدند تا زمانی که دلار بالای محدوده ۱۲۲ هزار و ۵۰۰ تومان باقی بماند، احتمال ادامه روند صعودی در بازار طلا و سکه برای روز دوشنبه زیاد است.

بر اساس برآورد تحلیلگران در صورت تثبیت دلار بالای ۱۲۳ هزار تومان، سکه امامی در بازه قیمتی ۱۳۱ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان تا ۱۳۲ میلیون تومان نوسان خواهد داشت و حتی لمس محدوده ۱۳۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان نیز دور از ذهن نیست. آنها برای طلای ۱۸ عیار بازه قیمتی ۱۲ میلیون و ۶۳۰ تا ۱۲ میلیون و ۷۲۰ هزار تومان را پیش‌بینی می‌کنند.

تحلیلگران بازار طلا معتقدند در صورتی که نشانه‌ای از آرامش سیاسی یا کاهش هیجان خرید ارز ظاهر شود و قیمت دلار زیر ۱۲۳ هزار تومان قرار گیرد، سکه امامی تا محدوده ۱۳۰ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان عقب‌نشینی خواهد کرد و طلای ۱۸ عیار نیز می‌تواند به کانال ۱۲.۵ میلیون تومان بازگردد.

قیمت نقره فریز شد

گفتنی است اونس جهانی نقره روی رقم ۵۸ دلار و ۳۰ سنتی ثابت است. هر گرم نقره ۹۹۹ روی رقم ۲۳۸ هزار و ۱۱۰ تومانی ایستاده و تغییر قیمت نداشته است.

سکه بهار آزادی پرچمدار رشد قیمت شد

قیمت سکه امامی روز یکشنبه با رشد یک میلیون و ۲۳۰ هزار تومانی با قیمت ۱۳۱ میلیون و ۴۸۰ هزار تومانی معامله شد. سکه بهار آزادی با رشد یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومانی روی رقم ۱۲۴ میلیون و ۷۲۵ هزار تومانی ایستاد.

گفتنی است نیم‌سکه با رشد ۴۶۰ هزار تومانی با رقم ۶۹ میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی معامله شد. ربع سکه با افزایش ۷۲۰ هزار تومانی با رقم ۳۹ میلیون ۶۹۰ هزار تومان معامله شد. سکه گرمی با رشد ۴۰۰ هزار تومانی با قیمت ۱۸ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان معامله شد.

مثقال طلا ۵۴ میلیونی شد

گفتنی است هر مثقال طلای ۱۸ عیار با رشد ۷۳۰ هزار تومانی با رقم ۵۴ میلیون و ۶۴۸ هزار تومانی معامله شد. هر گرم طلای ۱۸ عیار با رشد ۱۶۶ هزار و ۲۰۰ تومانی در محدوده ۱۲ میلیون و ۶۱۵ هزار تومانی ایستاد. قیمت طلای دست دوم نیز با رقم ۱۲ میلیون ۴۴۷ هزار تومانی معامله شد.

حباب سکه امامی کاهشی شد

حباب سکه در دومین روز هفته روند متوازنی نداشت. حباب سکه امامی با کاهش ۳۲ هزار تومانی و نیم‌سکه ۱۷۳ هزار تومان کاهش داشت. حباب سکه بهار آزادی ۳۸ هزار تومان، ربع سکه ۳۲۹ هزار تومان و سکه گرمی ۲۴۴ هزار تومان رشد داشت.

منبع: تجارت نیوز

برچسب ها: طلا و ارز
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد
لامین یامال، ستاره جوان بارسلونا و یکی از شانس‌های اصلی کسب توپ طلای ۲۰۲۶، امشب در کنار نامزدش در این مراسم حاضر شد؛ اما این بار استایل متفاوت او بیشتر از همیشه توجه‌ها را به خود جلب کرد.
تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند
اپل پس از انتشار گزارش‌هایی درباره ترک‌خوردن و خرابی نمایشگر داخلی آیفون دوئو، اعلام کرد که از وجود مشکلی در نمایشگر تعداد محدودی از این گوشی‌های تاشو اطلاع دارد و دستگاه‌های آسیب‌دیده را تعویض می‌کند.
برگزیده
اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات
ارسال پیامک ثبت‌نام برای افزایش اعتبار کالابرگ الکترونیکی به سرپرستان خانوار آغاز شده است. این پیامک‌ها با سرشماره Yaraneh-IRI و از سوی سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها ارسال می‌شوند.
قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی! قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی!
گران‌ترین سدان سایپا در بازار آزاد سه میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان قیمت خورده است
خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
حقیقت خودرو ملی ایران سال‌ها پشت شعارها پنهان مانده است. در این گزارش با بررسی مشخصات فنی ری را، مقایسه سمند با خودروهای خارجی، معایب دنا پلاس توربو و قیمت و مشخصات تارا، فاصله واقعی این محصولات با ادعاهای رسمی را نشان می‌دهیم.